Οι μυστηριακές κλείδες

Οι μυστηριακές κλείδες
<p>Όλος ο ζωδιακός είναι χώρος θαυμάτων και παραδοξοτήτων. Όπως πιστεύουν αρκετοί ερευνητές, ίσως και αυτό καθεαυτό το φαινόμενο της ζωής να οφείλεται στην ματιά του ζωδιακού, κάτι που έχει λογική, αν σκεφτούμε με πόση ακρίβεια αντιστοιχούν οι ανθρώπινες ψυχολογικές δομές και τα αρχέτυπα με την προσωπικότητα του ζωδιακού. Οι 360 μοίρες αυτού του αρχέγονου κύκλου, 30 μοίρες για κάθε ζώδιο, αποτελούν έναν κόσμο ιδιοτήτων και πιθανοτήτων. Και μέσα σε αυτό το πολύτιμο υλικό, φωλιάζουν 28 πολύτιμες και παράξενες μοίρες, οι λεγόμενες Κλείδες. Κλείδες, ακριβώς γιατί ανοίγουν άλλες διαστάσεις και αποτελούν πύλες θαυμάτων. Αυτές οι 28 Κλείδες, οι μοίρες των σπάνιων ανθρώπων, έχουν – φυσικά – και 28 Αντικλείδες, που κι αυτές παίζουν τον ρόλο τους στο παιχνίδι της ισορροπίας και της δύναμης. Ας δούμε τις βασικές από αυτές οι 28 Κλείδες, γνωρίζοντας ότι αν ένα άτομο έχει γεννηθεί σε μία από αυτές, ή έχει σημαντικούς πλανήτες σε αυτές, θα έχει ένα ξεχωριστό, αν και όχι αναγκαστικά εύκολο, πεπρωμένο.

16η μοίρα του Κριού – είναι η Κλείδα που δίνει χαρακτηριστικά ηγέτη σε μια προσωπικότητα, αλλά και δύναμη έξω από τα συνηθισμένα.

3η μοίρα του Ταύρου – η Κλείδα της οικονομικής ευρωστίας. Αν κάποιος έχει γεννηθεί εδώ ή έχει πλανήτες εδώ, δεν θα περάσει οικονομικά δύσκολα ποτέ!

3η μοίρα των Διδύμων – η Κλείδα του Μαθητή. Είναι η μοίρα που δίνει ανάγκη στον άνθρωπο να ξεφύγει από τα περιορισμένα πεδία γνώσης και να ξανοιχτεί στον κόσμο του σύμπαντος και της μαγείας.

15η μοίρα του Καρκίνου – η Κλείδα της Αναγνώρισης. Εδώ κρύβεται η δυνατότητα ενός ανθρώπου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ζωής και να βγαίνει πάντα κερδισμένος.

9η μοίρα του Λέοντα – η Κλείδα του Καρμικού Θεραπευτή. Μια δύσκολη Κλείδα, που σχετίζεται με ένα μακρύ ταξίδι αυτογνωσίας, μέσα από απώλειες αγαπημένων ανθρώπων, ώσπου να καταλήξει ο άνθρωπος να γιατρεύει όλους τους πόνους μέσα από γνώση.

5η μοίρα της Παρθένου – η Κλείδα των Θαυμάτων. Είναι μια ξεχωριστή μοίρα, που δίνει στον άνθρωπο την δυνατότητα του λογικού  ελέγχου των ψυχικών δυνάμεων, σε βαθμό να γίνεται θαυματοποιός.

15η μοίρα της Παρθένου - η Κλείδα  του Αλχημιστή. Μοίρα με δύσκολο πεπρωμένο, που όμως τελικά δίνει σοφούς δασκάλους, οι οποίοι καθοδηγούν τους υπολοίπους να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

20η μοίρα του Ζυγού - η Κλείδα της Μαγείας. Πολύ δύσκολη μοίρα. Καμιά φορά, με εμπλοκή πλανητών, δίνει εγκεφαλική καθυστέρηση εξωτερικά, ενώ σε εσωτερικό επίπεδο ο άνθρωπος έχει γνώση θαυμαστών πραγμάτων, δεν μπορούν να τον κατανοήσουν οι άλλοι. Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι εδώ είναι Εκλεκτοί, αλλά με μια πολύ δύσκολη έννοια.

23η μοίρα του Σκορπιού -η Κλείδα της διαίσθησης. Επίσης πολύ δύσκολη μοίρα, γιατί δίνει δύσκολη ερωτική ζωή, με πολλά μυστικά και έλλειψη αυτοσεβασμού. Σε μεγάλη ηλικία το άτομο γίνεται ένας πάνσοφος, αλλά πολύ κουρασμένος, αγωγός γνώσης υπερβατικών πεδίων.

27η μοίρα του Σκορπιού – η Κλείδα της διόρασης. Επίσης και αυτή δύσκολη μοίρα. Η ζωή του ανθρώπου προδιαγράφεται μέσα σε ένα μονοπάτι μαθητείας στα όρια της νομιμότητας, με τάση στις ερωτικές υπερβολές, από τις οποίες τραυματίζεται.

23η μοίρα του Τοξότη – η Κλείδα της θεραπείας. Είναι το βασίλειο του Χείρωνα αυτή η μοίρα. Ο άνθρωπος εδώ αποκτά την ικανότητα πρώτα της αυτοθεραπείας και μετά της θεραπείας των άλλων, μέσα από σοκαριστικά όμως βιώματα.

28η μοίρα του Αιγόκερω – η Κλείδα της βίας. Άτομα γεννημένα σε αυτήν την μοίρα, ή με σημαντικούς πλανήτες εδώ, έχουν τάση να εμπλέκονται σε μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους με αυτό το χαρακτηριστικό στον γενέθλιο χάρτη τους.

27η μοίρα των Ιχθύων - η Κλείδα της ανιδιοτέλειας. Χαριτωμένη μοίρα, που δίνει πολύ γοητευτικές προσωπικότητες, μιας και είναι η έξαρση της Αφροδίτης, αλλά που τελικά δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους και γίνονται θύματα του έρωτα και της αγάπης. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Πλανήτες στην 29η μοίρα

Η πολύ σημαντική και κρίσιμη τελευταία μοίρα όλου του «δωδεκάθεου» του ζωδιακού αξίζει την προσοχή μας. Εάν τυχαίνει να έχετε έναν...

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

Ο 8ος Οίκος αντιστοιχεί στο καρμικό ζώδιο του Σκορπιού και έχει κυβερνήτη του τον Πλούτωνα. Πρόκειται για έναν από τους πιο σκοτεινούς,...

7ος Οίκος: Ο Οίκος του Ζυγού

7ος Οίκος: Ο Οίκος του Ζυγού

7ος Οίκος: Ο Οίκος του Ζυγού

Στην μεσότητα του ζωδιακού, αμέσως μετά την καρμική Παρθένο και τον 6ο Οίκο, πριν τον καρμικό Σκορπιό και τον 8ο Οίκο, στέκει ο Οίκος που...

5ος Οίκος: Ο Οίκος του Λέοντα

5ος Οίκος: Ο Οίκος του Λέοντα

5ος Οίκος: Ο Οίκος του Λέοντα

Οι Οίκοι στην αστρολογία αποτελούν τρόπο αναφοράς στα ζητήματα του ζωδίου που αντιπροσωπεύουν. Κάθε ζώδιο άρχει σε έναν συγκεκριμένο...

Το Μηνυμα των 12 Οικων

Το Μηνυμα των 12 Οικων

Το Μηνυμα των 12 Οικων

Πως επηρεάζουν τον χαρακτήρα μας οι ενέργειες του σύμπαντος; Οι Δώδεκα Οίκοι είναι τα τμήματα στο χώρο (ή στο χρόνο) του ενεργειακού...

Η Πυλη των Μυησεων!

Η Πυλη των Μυησεων!

Η Πυλη των Μυησεων!

Ποια είναι τα στάδια που διέρχεται η ζωή του ανθρώπου; Ο Αιγόκερως είναι το Ζώδιο που σχετίζεται με τον Παρορμητικό Σταυρό, το σύμβολο...