προϊόντα -

Η

Η

ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ :  Όποιος δει στον ύπνο του τον επικεφαλή των μοναχών σημαίνει ότι οι εχθροί του είναι πολύ καλά οργανωμένοι και οι ενέργειες τους συντονίζονται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι πιθανό να είναι μέλος της οικογένειας του. Αντίθετα, όποιος δει τον εαυτό του στο ρόλο του ηγούμενου, είναι προμήνυμα ότι η ψυχή του τον προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβει ο τρόπος με τον οποίο ζει.

ΗΔΟΝΗ :  Η ονειρική ηδονή είναι προμήνυμα μιας δυσάρεστης είδησης η οποία δεν θα πρέπει να επηρεάσει ιδιαίτερα αυτό που το βλέπει. Ο πόνος που θα προκαλέσει αυτό το όνειρο θα περάσει γρήγορα.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Όποιος δει στον ύπνο του ηθοποιούς είναι προμήνυμα συγκρούσεων εξαιτίας των κοινωνικών απαιτήσεων που βάζει το οικογενειακό του περιβάλλον . Προσοχή όμως, γιατί πίσω από αυτή τη συμπεριφορά κρύβονται ύποπτα συμφέροντα . Αντίθετα, ο γάμος με ένα ηθοποιό είναι προάγγελος ευχάριστων εξελίξεων, κοινωνικής ανόδου και ψυχικής ανάτασης.

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ : Κάθε ονειρική επαφή με τον ηλεκτρισμό προαναγγέλλει την επαφή με ένα μεγάλο έρωτα. Ο άνθρωπος που βλέπει ένα τέτοιο όνειρο θα ερωτευτεί τρελά , ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα τον οδηγήσει το ερωτικό του πάθος .

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ : Αν κάποιος δει στο όνειρο του ότι κάνει την δουλειά του ηλεκτρολόγου σημαίνει ότι σύντομα θα εμπλακεί σε μια ερωτική ιστορία από την οποία ο ίδιος θα ωφεληθεί οικονομικά και κοινωνικά. Αντίθετα, αν κάποιος δει είναι ηλεκτρολόγος και δει τον εαυτό του στο χώρο της εργασίας του σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με τους ανταγωνιστές του.

ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ : Προάγγελος ενός παράφορου έρωτα είναι αυτό το όνειρο. Όποιος λοιπόν δει στον ύπνο του ότι τον χτυπά το ηλεκτρικό ρεύμα σημαίνει ότι σύντομα θα ερωτευτεί παράφορα με αποτέλεσμα να κάνει κακό στον εαυτό του.  Ακόμα και αν στο όνειρο του δει κάποιο άλλο άτομο να παθαίνει ηλεκτροπληξία το μήνυμα είναι για εκείνον.

ΗΛΙΘΙΟΣ : Ευχάριστα γεγονότα προαναγγέλλει αυτό το όνειρο. Όποιος δει στο όνειρο του κάποιον ηλίθιο σημαίνει ότι οι προσπάθειες του θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Όποιος δει στο όνειρο του ότι ο ίδιος έγινε ηλίθιος τότε τον περιμένει μεγάλη ευτυχία .

ΗΛΙΚΙΑ : Αν βλέπει κανείς στον ύπνο του τον εαυτό του σε μεγαλύτερη από την πραγματική ηλικία, θα πρέπει να περιμένει σημαντικά κέρδη . Ενώ αντίθετα αν βλέπει τον εαυτό του σε μικρότερη ηλικία τότε θα πρέπει να περιμένει οικονομικές απώλειες.

ΗΛΙΟΣ : Όποιος βλέπει στον ύπνο του τον ήλιο στην ανατολή ή στη δύση θα πρέπει να περιμένει ευχάριστες ειδήσεις. Αν όμως τον βλέπει στο μεσουράνημα του , θα πρέπει να προσέχει, γιατί οι φιλοδοξίες του είναι υπερβολικές και μπορεί να τον καταστρέψουν. Αν δει κανείς τον ήλιο να φεύγει από τον ουρανό και να μπαίνει μέσα στο σπίτι του, αυτό σημαίνει ότι θα συνδεθεί με ένα γενναιόδωρο άνθρωπο που θα του χαρίσει την ευτυχία.

ΗΜΕΡΑ : Η όψη της ημέρας γεμίζει την ψυχή με ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. Η όμορφη μέρα του ονείρου προαναγγέλλει κέρδη, επαγγελματική πρόοδο και ευχάριστες συναντήσεις. Η σκοτεινή και συννεφιασμένη ημέρα προαναγγέλλει απώλειες, επαγγελματικά προβλήματα και δυσάρεστες ειδήσεις.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ : Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο του. Όποιος δει στο όνειρο του ότι γυρίζει τις σελίδες ενός ημερολογίου τον περιμένουν στεναχώριες οι οποίες θα είναι αποτέλεσμα της βιασύνης του. Αν κάποιος δει στο όνειρο του ότι γράφει σε ένα ημερολόγιο σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει πιο πειθαρχημένος και συνεπείς στη δουλειά του. Ενώ, αν κάποιος δει στο όνειρο του ότι διαβάζει κρυφά το ημερολόγιο κάποιου άλλου σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να γνωρίσει καλύτερα το ταίρι του.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ: Αν δει κανείς ένα ηφαίστειο να εκρήγνυται αυτό προαναγγέλλει βίαιες συγκρούσεις,  που όσο επώδυνες και αν φαίνονται θα αποδειχθούν γόνιμες. Αρχικά, οι συγκρούσεις αυτές θα γίνουν σε οικογενειακό επίπεδο και θα έχουν ως αιτία την ερωτική σχέση του ατόμου που βλέπει το όνειρο. Το ερωτικό πάθος ζητά να κατανικηθούν οι κοινωνικές συμβάσεις και η υποκρισία των οικογενειακών θεσμών.

ΗΧΩ : Όποιος ακούσει στο ύπνο του την ηχώ να επαναλαμβάνει τη φωνή του σημαίνει ότι σύντομα θα γνωρίσει ένα άτομο του αντίθετου φύλου το οποίο θα έχει τις ίδιες απόψεις με τον ίδιο, ωστόσο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός γιατί είναι πιθανό να πέσει θύμα πλάνης.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ψ
ΨΑΘΑ : Συμβολικά η ψάθα σε όλες τις παραλλαγές της είναι ένα πολύ θετικό ονειρικό σύμβολο. Αν λοιπόν βλέπει κανείς μια ψάθα στον ύπνο του,...
Ρ
ΡΑΔΙΚΙ : Το ραδίκι συμβολίζει την τροφή και την δύναμη. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της ότι μαζεύει ραδίκια σημαίνει ότι έχει τη δύναμη...
Ξ
ΞΑΝΘΟΣ : Αν δει κάποιος που είναι ξανθός δει στον ύπνο του κάποιο άγνωστο άτομο επίσης ξανθό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχει την...
A
ΑΓΑΛΜΑ : Το άγαλμα μιας διάσημης προσωπικότητας, ενός ήρωα, ενός πολιτικού, αναγγέλλει ότι σύντομα θα λάβετε καλές ειδήσεις. Η επιτυχία...
Αθλητική Αστρολογία
Κατσουράνης: Η μεγάλη ...
Το γεγονός ότι ο Κατσουράνης επανήλθε στην ενεργό ...
Όταν ο Παπάς κάνει την ...
Δεν ξέρουμε αν τα ράσα κάνουν τον Παπά, σίγουρα όμως ο ...
Άντονυ Μέισον: Ένας ...
Ο πρόσφατα χαμένος, μόλις τον Φεβρουάριο, μεγάλος ...
Ο ξενιτεμένος Περπέρογλου
Ο σπουδαίος αυτός μπασκετμπολίστας, ο Στράτος ...
Πού Πήγε το Πρωτάθλημα, Οέο;
Είναι δείγμα των βαθιών αλλαγών που επιφέρει το ...
Celebrities
Συνατσάκη-Στρατής: Ξανά ...
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής είναι ξανά ...
Η συνομιλία της Ελένης στο ...
Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε tweet κατοίκου της Άνδρου! ...
Η ερώτηση για τη Γερμανού ...
Η δημοσιογράφος του Happy Day συνάντησε τον Μάνο Ιωάννου ...
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μετά ...
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά το διάστρεμμα τρίτου ...
Υγεία
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου