Ανακαλύψτε τις δυνάμεις της Έκλειψης

Ανακαλύψτε τις δυνάμεις της Έκλειψης
<p>Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου 2016 – στις 8 Μαρτίου για τις πιο δυτικές χώρες πέφτει στο δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων, στις 18 ° 55 μοίρες. Είναι ευκαιρία να ερευνήσουμε σε βάθος αυτό το συνταρακτικό, αλλά όχι αρνητικό φαινόμενο. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσους ονειρεύονται καταστροφές. Η Έκλειψη είναι η απόλυτη πρόταση από το σύμπαν να κλείσετε λογαριασμούς.

Γενικά για μια Έκλειψη στους Ιχθείς

Η ηλιακή έκλειψη στην αστρολογία επικεντρώνεται στην επούλωση μιας βαθιάς πληγής στην ψυχή, εκπροσωπούμενη από τον Χείρωνα, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο κατάλληλη θέση για να γιατρευτούμε. Μπορεί να είναι μια παλιά ή νέα πληγή που επηρεάζει το σώμα σας, το μυαλό ή το πνεύμα. Οι αυξανόμενοι πόνοι – και ψυχολογικοί και σωματικοί, που ήδη τους βιώνουμε - οφείλονται σε προκλητικές όψεις από τον Δία και τον Κρόνο, αλλά και από την εξελισσόμενη δύναμη του Πλούτωνα. Η ελευθερία από τον πόνο που θα έρθει με την Έκλειψη επιτρέπει μια πνευματική μεταμόρφωση, την εξέλιξη της ψυχής σας.

Η σημασία της Έκλειψης Ηλίου

Όπως κάθε νέα σελήνη, μια ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη της αστρολογίας είναι ο Ήλιος σε σύνοδο με την Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δυνατότητες είναι στο τραπέζι και πολύ σωστά θα θελήσετε να θέσετε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή των νέων σχεδίων για το μέλλον.

Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, καθώς θα είστε σε αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να αρχίσετε να γράφετε μια λίστα to-do σε ένα κενό φύλλο χαρτιού. Ο παρορμητικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας μιας ηλιακής έκλειψης σημαίνει ότι δεν είναι όλα τα νέα έργα επιτυχημένα, οπότε φροντίστε να έχετε καλό προγραμματισμό. Όμως, σκεφτείτε και αυτό, μια ηλιακή έκλειψη δεν είναι παρά ένα σημείο στο χρόνο.

Το ωροσκόπιο για ένα νέο φεγγάρι ή μια ηλιακή έκλειψη είναι σαν ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, αλλά όπως παλιά με το φιλμ, χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθούν οι συνέπειες αυτού του στιγμιότυπου. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα παραμείνει ενεργή μέχρι την επόμενη ηλιακή έκλειψη τον Σεπτέμβριο του 2016. Καθώς ο κύκλος εξελίσσεται, πλανητικές όψεις με την έκλειψη θα σηματοδοτήσουν πιο ενεργές αντιδράσεις όταν τα γεγονότα που σχετίζονται με την έκλειψη κατά πάσα πιθανότητα θα ξεδιπλωθούν. Η ισχυρότερη από αυτές είναι ο Ερμής που θα σχετιστεί με την έκλειψη στις 15 Μαρτίου και η Αφροδίτη στις 27 Μαρτίου.

Η συγκεκριμένη έκλειψη δεν περιέχει σημαντικούς απλανείς αστέρες ή αστεροειδείς. Ως εκ τούτου, η αστρολογική ερμηνεία βασίζεται σε πλανητικές όψεις, διότι αυτή η περιοχή του ουρανού δεν περιέχει κάποια μικρά σώματα, απλανείς αστέρες στο τέλος του Υδροχόου.

Μια ηλιακή έκλειψη στον αστερισμό των Ιχθύων όπως αυτή, και σε σχέση με την «ουρά» του Υδροχόου  δείχνει γεγονότα που σχετίζονται με την αεροπορία, με πλημμύρες ποταμών και θα δείξει την δύναμη των επιπτώσεών της στη γεωργία. Μια τάση για επανάσταση και πόλεμο θα συνεχιστεί, αλλά θα δοθεί και μεγαλύτερη έμφαση στις νέες κατευθύνσεις και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις. Ένα άλλο μικρό αστέρι σε αυτήν την περιοχή του ουρανού μεταξύ των αστερισμών Υδροχόου και Ιχθύων, που θα παίξει σημαντικό ρόλο, είναι το λεγόμενο π Πήγασος στην οπλή του Flying Horse.

Προωθημένη αστρολογία

Στην πραγματικότητα αυτήν την στιγμή, μιας και έχει ξεπεραστεί η μέτρηση κατά Πτολεμαίο, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές βρισκόμαστε στην Εποχή του Πήγασου και όχι των Ιχθύων. Μια εποχή που σηματοδοτεί όπως βλέπουμε την έναρξη της αλλαγής του κλίματος και την αύξηση των ωκεανών, μεταφέροντας μας από την Εποχή των Ιχθύων στην υδαρή Εποχή του Υδροχόου.

Η σχέση της Έκλειψης με τον Χείρωνα

Η ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Χείρωνα δίνει την ισχυρότερη ένδειξη για το τι νέο θα αντιμετωπίσετε στους στόχους σας ή την νέα εστίαση για τους επόμενους έξι μήνες περίπου. Για τους Έλληνες, ο Χείρων ήταν ο σοφός Κένταυρος που έφερε την αστρολογία στην ανθρωπότητα. Για τους χριστιανούς είναι ο Ιησούς Χριστός ο οποίος υπολόγιζε τον αριθμό των άστρων και έδωσε τα ονόματα σε όλα αυτά. Και οι δύο ήταν θεραπευτές των τραυμάτων στις ψυχές και οδηγούν σε μονοπάτια τα οποία χρησιμοποιούν φυσικές μεθόδους, όπως τα χέρια, τα βότανα και τη δύναμη του νου για την επούλωση,.

Σκεφτείτε όλες τις θεραπευτικές τεχνικές σας, ό,τι λέξη ξέρετε που αρχίζει με χειρο, την ελληνική λέξη για τα χέρια. Ακόμη και η ανάγνωση παλάμης ονομάζεται χειρομαντεία. Ο Χείρων θα σας βοηθήσει αν θέλετε να ανακαλύψετε όλες αυτές τις ιδιότητες των χεριών. Και κάτι πολύ σημαντικό: ο Χείρων δεν ήταν μέρος του συστήματος των δασκάλων ξέρετε, ήταν απόβλητος και βοηθάει τους απόβλητους. Είχε θεωρηθεί ως αποστάτης που χρησιμοποιούσε ανορθόδοξες μεθόδους για να θεραπεύσει τους άλλους και να προωθήσει την πνευματική φώτιση. Ως εκ τούτου, το κύριο θέμα της ηλιακής έκλειψης του Μαρτίου σχετίζεται με μια βαθιά πληγή στην ψυχή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια υπάρχουσα φυσική δυσκολία ή συναισθηματικός πόνος, αλλά μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια νέα πληγή που σας περιμένει μετά από αυτήν την έκλειψη. Η δυναμική της θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση των τραυμάτων σας και τη διαδικασία επούλωσης.

Το δίπολο τραυματισμός / επούλωση μπορεί να εκδηλωθεί σωματικά ή συναισθηματικά, αλλά θα περιλαμβάνει μια πνευματική συνιστώσα, ειδικά κατά τη διάρκεια της επούλωσης. Κάθε νέο ξεκίνημα σας ή νέοι στόχοι μπορεί να περιλαμβάνει φυσικές ή εναλλακτικές μεθόδους αλλά και νέες ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Τα αεροπορικά ταξίδια και το Διαδίκτυο έχουν ένα ρόλο να παίξουν στην ζωή μας Το γενικό ταξίδι σας από δω και πέρα θα μπορούσε να είναι μια απάντηση στις δραματικές αλλαγές στην παγκόσμια κατάσταση και ίσως να σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες οι οποίες επηρεάζουν τα σώματα και τις ψυχές μας με τρόπο που δεν μπορεί ακόμη να γίνει αντιληπτός. Η ιστορία του Χείρωνα θα γίνει περισσότερο κατανοητή σε σχέση με τη μετάβαση της θεραπείας από την ιατρική, στα χέρια, στο μυαλό και τελικά σε καθαρά πνευματική θεραπεία.

Η αντίθεση με τον Δία

Η ηλιακή έκλειψη απέναντι από τον Δία σημαίνει ότι υπάρχουν δυνάμεις που δρουν κατά της ανάπτυξης σας, της ευημερίας και της ευτυχίας. Η επιρροή του Χείρωνα μας λέει ότι υπάρχουν θέματα υγείας που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την ευτυχία σας. Μια παλιά πληγή που έχει προωθηθεί στο εσωτερικό θα είναι πλέον έκδηλη ως δυστυχία, αποφύγετε τον εγωισμό, την υπερβολική υπερηφάνεια ή την λαιμαργία με τρόφιμα ή φάρμακα.

Καμία ανήθικη συμπεριφορά δεν θα ανταμειφθεί. Φερθείτε στους άλλους με μετριοπάθεια, αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία, αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και τον υπερβολικό χαρακτήρα του Δία. Προσπαθήστε να μην πάρετε πάρα πολύ αυστηρά μέτρα στις αλλαγές της ζωής σας ή να ωθήσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σκληρά σε δοκιμασίες, γιατί υπάρχει μια τάση να υπερεκτιμούν όλοι τους πόρους και τις ικανότητες, οπότε μπορεί να έρθει και κάποια γενική σπατάλη δυνάμεων.

Η επίδραση του Κρόνου

Η ηλιακή έκλειψη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ματαιώνει και καθυστερεί την επίτευξη των στόχων σας μέσα από εμπόδια, διαχωρισμούς ή απώλεια. Ο φόβος και η απαισιοδοξία μπορεί να οδηγήσουν σε μια ηττοπαθή στάση και μελαγχολία. Θα υπάρξει μια τάση να αποφύγετε τις ευθύνες και να παραιτηθείτε από τους στόχους σας. Ο Κρόνος μπορεί να υποδεικνύει ότι η πληγή σας πηγάζει από την ενοχή και την προκύπτουσα αυτο-κακοποίηση. Αυτό θα έδειχνε τις καρμικές επιπτώσεις προκαλώντας μια πληγή που θα την κάνετε εσείς σε άλλο πρόσωπο.

Αν η αιτία του τραύματος πηγάζει από την ενοχή επειδή έχετε πληγώσει κάποιον άλλο ή από απιστία, τότε η συγχώρεση είναι κρίσιμη για την επούλωση των πληγών σας. Συγχωρήστε τον εαυτό σας αλλά και συγχωρείστε και όποιον σας έχει βλάψει. Συγχωρήστε ακόμη και το άτομο που σας έβλαψε, διότι πρέπει να ανέβετε στην σκάλα της αγάπης. Το ζήτημα αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά, υπομονή και πειθαρχία.

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξή σας και αντιπροσωπεύει τον αγώνα για να επουλωθούν οι πληγές μέσα από συνειδητή προσπάθεια. Αντικρουόμενες απόψεις εσωτερικά σας προτρέπουν ταυτόχρονα να κινηθείτε με θάρρος και να παραμείνετε αδρανείς και υποτιθέμενα ασφαλείς, αυτό είναι αδύνατον, φυσικά. Η κατάσταση αυτή  οδηγεί σε εσωτερική ένταση και το άγχος.

Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα

Το εξάγωνο Έκλειψης - Πλούτωνα έρχεται να βοηθήσει στη διάσωση, καθώς αυξάνει την ανάγκη σας να πετύχετε. Θα νιώσετε πιο αποφασιστικοί και συγκροτημένοι από το συνηθισμένο για να πετύχετε τους στόχους σας. Τυχόν ιδεοληπτικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί πραγματικά να αξιοποιηθούν για να δουλέψουν προς την επίτευξη των στόχων σας. Έτσι θα δείτε ένα δύσκολο έργο να γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η πτυχή δίνει επίσης τεράστια θεραπεία και αναρρωτικές δυνάμεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεπεραστεί η αρνητική επιρροή του Δία και του Κρόνου.

Αυτή η όψη περιγράφει επίσης το αποτέλεσμα της διαδικασίας επούλωσης σας, η οποία είναι η εξέλιξη της ψυχής σας. Η μείωση του πόνου σας επιτρέπει να ανεβαίνετε υψηλότερα σε πνευματικό επίπεδο. Ένα γρήγορο άλμα στην πνευματική ανάπτυξη μπορεί πραγματικά να προκαλέσει σωματικό πόνο καθώς ο ανώτερος εαυτός σας αφήνει το φυσικό σώμα σας πίσω.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σημαίνει ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας και η μετατροπή των ψυχών σας οφείλεται σε μια συγκλονιστική αύξηση της δύναμης και της επιρροής. Αυτή είναι μια όψη που μπορεί πραγματικά να καταπολεμήσει την περιοριστική και καταθλιπτική επίδραση του Κρόνου. Είναι όψη που αντισταθμίζει οποιαδήποτε ηττοπάθεια ή έλλειψη πίστης, και εξασφαλίζει υψηλότερα ηθικά και δεοντολογικά πρότυπα. Ισχυρές δυνάμεις σας κάνουν να βλέπετε με φοβερή διαίσθηση το μέλλον.

Η συμμετοχή του Ουρανού

Το συνεχιζόμενο τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα είναι πίσω από την ηλιακή έκλειψη, η ριζική και ευρεία αλλαγή κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών θα συνεχιστεί. Η ρουτίνα και οι δομές στη ζωή σας μπορεί να αλλάξουν απότομα, απαιτώντας ευελιξία και μια ευρεία άποψη για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε. Παλιές δομές και ρουτίνες έγιναν ξεπερασμένο μοτίβο και ίσως βρεθείτε να αντιμετωπίζετε αλλαγές κατοικίας. Οι γονείς σας μπορεί να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα, ή μπορεί να έρθουν κοντά σας να μείνουν, ενώ αντίθετα θα φύγουν μακριά τα παιδιά σας. Όποια και αν είναι τα γεγονότα και οι περιστάσεις, θα έχετε αναγκαστεί να εξελιχθείτε με ταχείς ρυθμούς.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μπροστά από την ηλιακή έκλειψη, μια άλλη μεταβατική φάση στη ζωή σας κατά το επόμενο έτος έρχεται και πρέπει να ετοιμαστείτε, θα είναι θετική η εξέλιξή σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε αισιόδοξες αλλαγές στη ζωή σας. Η αλλαγή δεν θα πρέπει να σας αναστατώσει ή να είναι ακανόνιστη, ρυθμίστε λεπτομέρειες. Να παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, σχεδιάστε κάθε βήμα μεθοδικά. Μπορεί να σας δοθεί περισσότερη ευθύνη, αλλά επίσης να επιτρέπεται αρκετή ελευθερία για να αντιμετωπίσετε την εργασία με το δικό σας τρόπο.

Το γενικό νόημα αυτής της έκλειψης είναι ένα: αν δώσετε στους άλλους σεβασμό, αγάπη, συμπόνια, συγχώρεση, θα τα πάρετε πίσω πολλαπλάσια. Να είστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Οι ερωτικές δυνάμεις του Σκορπιού

Οι ερωτικές δυνάμεις του Σκορπιού

Οι ερωτικές δυνάμεις του Σκορπιού

Με δεδομένο το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, που θα κάνει επικυρίαρχο αυτό το ζώδιο για έναν χρόνο και έναν μήνα, είναι ευκαιρία να δούμε...

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Καθώς προχωράμε σε μια σαφώς πιο ανεπτυγμένη πνευματικά περίοδο έχει έρθει η ώρα να δούμε τους εξωτερικούς πλανήτες με το πραγματικό...

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης

Ο 8ος Οίκος αντιστοιχεί στο καρμικό ζώδιο του Σκορπιού και έχει κυβερνήτη του τον Πλούτωνα. Πρόκειται για έναν από τους πιο σκοτεινούς,...

Οι Συμβολισμος των 12 Οικων

Οι Συμβολισμος των 12 Οικων

Οι Συμβολισμος των 12 Οικων

Τι σηματοδοτούν οι ουράνιες δυνάμεις σε κάθε ζώδιο; Οι οίκοι στην Αστρολογία περιγράφουν έναν συγκεκριμένο τομέα της εμπειρίας, στην...

Οι Δωδεκα Ιερες Ημερες

Οι Δωδεκα Ιερες Ημερες

Οι Δωδεκα Ιερες Ημερες

Ποια σχέση μυστηριακή υπάρχει μεταξύ των Χριστουγέννων και των Ζωδιακών δυνάμεων; Το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων αφορά τα...

Το φαινόμενο της Έκλειψης.

Το φαινόμενο της Έκλειψης.

Το φαινόμενο της Έκλειψης.

Οι Εκλείψεις, τόσο οι Ηλιακές, όσο και οι Σεληνιακές, έχουν οπωσδήποτε μεγάλη επίδραση στην ζωή μας. Δεν είναι μόνον το αόρατο φάσμα των...