Χ

Χ
<p>ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ: Ο χαμαιλέοντας στα όνειρα δεν έχει να τίποτα το θετικό και ελπιδοφόρο. Έτσι αν δείτε χαμαιλέοντα στον ύπνο σας προσπαθήστε να αποφύγετε επαγγελματικές συναλλαγές και επενδύσεις για ένα χρονικό διάστημα.

ΧΑΝΤΡΑ :  Το νόημα της χάντρας εξαρτάται από το χρώμα της. Κόκκινη χάντρα σημαίνει έρωτα. Πράσινη, αισιοδοξία. Μαύρη, κακό προμήνυμα. Λευκή, αναμονή. Κίτρινη, αγωνία. Αν βλέπει πάντως κανείς στον ύπνο του χάντρες με θετικό χρώμα είναι πιθανό να απολαύσει κάποια κοινωνική τιμή. Σκόρπιες χάντρες, χυμένες στο δάπεδο επισημαίνουν συναισθηματικό μπέρδεμα. Χάντρες μέσα στη χούφτα αναγγέλλουν πλούτο από νόμιμες πηγές.

ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ: Αν δείτε χαρταετό στον ύπνο σας να πετάει ψηλά αυτό σημαίνει πως έχετε μία επιπόλαιη ερωτική σχέση η οποία δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αλλά δεν θα σας αφήσει και πληγές. Αν δείτε ότι κόβεται ο σπάγκος δείχνει την ανάγκη να ελευθερωθείτε από μία ρηχή και ανούσια σχέση.

ΧΑΡΤΙ: Αν δούμε πολύ χαρτί γραμμένο, αντικατοπτρίζει την ανησυχία μας κι αν δεν είναι γραμμένο, το χρώμα του θα μας δώσει τη σημασία του ονείρου. Αν βλέπουμε ότι πετάμε τα φυλλάδια, δείχνει ότι οι ελπίδες μας και τα όνειρά μας είναι ασταθή και δε θα πραγματοποιηθούν.

ΧΕΙΛΟΣ: Αν δούμε ότι κάποιος στέκεται στο χείλος είναι ένα σημάδι απόγνωσης και μια κραυγή για βοήθεια. Στη θετική του πλευρά, αυτό το όνειρο δείχνει μια αίσθηση ελευθερίας κι απελευθέρωσης.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ :  Αν δει κάποιος στον ύπνο του ότι φορά χειροπέδες σημαίνει ότι νιώθει να πνίγεται από το οικογενειακό του περιβάλλον ή την επαγγελματική του απασχόληση ή και τα δύο μαζί. Ένα ταξίδι θα δώσει ίσως λύσεις σ’ αυτά τα προβλήματα. Αν δει κανείς στον ύπνο του κάποιον άνθρωπο με χειροπέδες σημαίνει ότι θα μάθει άσχημα νέα για κάποιον φίλο. Οι σπασμένες χειροπέδες αναγγέλλουν το τέλος κάποιας δύσκολης φάσης.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ: Το χελιδόνι για όποιον κι αν το ονειρευτεί αποτελεί έναν καλό οιωνό για ειρήνη και ευτυχία, αλλά πιθανόν να κρύβει πόθο και μελαγχολία. Ο καλύτερος οιωνός είναι όταν ονειρευόμαστε ότι το χελιδόνι φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι μας.

ΧΕΡΙ : Τα χέρια πάνω από όλα είναι σύμβολο του χρόνου. Στα χέρια αποτυπώνεται το μέλλον, αλλά και το πέρασμα του χρόνου. Αν ονειρευτεί κανείς τα χέρια του καθαρά τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αν τα δει βρώμικα, τότε θα κερδίσει χρήματα. Χέρια γεμάτα τρίχες προμηνύουν ανησυχίες. Χέρια πληγωμένα αναγγέλλουν συμφορές. Χέρια γαντοφορεμένα προμηνύουν υποκρισίες. Αν πλένει κανείς τα χέρια του είναι σημάδι χωρισμού. Μια χειραψία μπορεί να σημαίνει φιλία, αλλά και προδοσία αν το χέρι είναι πλαδαρό. Τέλος, ένα όμορφο χέρι, με ωραία νύχια, αναγγέλλει έναν μεγάλο έρωτα.

ΧΙΟΝΙ : Το χιόνι είναι σύμβολο της αγνότητας αλλά και της ψυχρότητας. Αν δει κάποιος στον ύπνο του ότι πέφτει χιόνι, αυτό είναι σημάδι ταραχής, ίσως και φιλονικίας, εξαιτίας κάποιας ψυχρής συμπεριφοράς. Το λευκό χιόνι επισημαίνει τους κινδύνους της επιμονής σε ανεξέλεγκτες ιδέες, που κάποια στιγμή μπαίνουν πάνω από τα αισθήματα και διαλύουν μια σχέση. Το βρώμικο χιόνι αναγγέλλει συκοφαντίες, βασισμένες όμως σε κάποιες παρεξηγήσεις.  Το όνειρο με το χιόνι είναι καλό, μόνο αν το δει κανείς να λιώνει.

ΧΡΗΜΑ: Αν δούμε ότι δίνουμε ή ξοδεύουμε λεφτά αναλογεί στα πόσα δίνουμε στον έρωτα. Αναζητάμε τον έρωτα. Αν βλέπουμε άλλους να δίνουν χρήματα, σημαίνει ότι νοιώθουμε παραμελημένοι.

ΧΡΙΣΤΟΣ: Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον Χριστό αντιπροσωπεύει την τελειότητα του εαυτού και την πνευματική αλήθεια. Αν δούμε ότι ο Χριστός μας μιλάει ή ότι προσευχόμαστε μαζί Του σημαίνει ότι θα είμαστε ευλογημένοι με πραγματική πνευματική γαλήνη, χαρά και ευτυχία.

ΧΡΥΣΑΦΙ: Αν δούμε ότι βρίσκουμε χρυσό σημαίνει ότι έχουμε ανακαλύψει κάτι σημαντικό για τον εαυτό μας. Αυτό μπορεί να είναι ένα κρυφό ταλέντο ή μια γνώση. Αν βλέπουμε ότι θάβουμε χρυσό σημαίνει ότι προσπαθούμε να κρύψουμε κάτι για τον εαυτό μας.

ΧΡΩΜΑ :  Κάθε χρώμα έχει τη δική του σημασία στα πλαίσια του ονειρικού συμβολισμού. Το πράσινο είναι η ελπίδα, η αισιοδοξία. Το κόκκινο είναι ο έρωτας, η αγάπη, αλλά και το πάθος. Το γαλάζιο η πνευματικότητα αλλά και η προστασία. Το κίτρινο η ανησυχία, η αγωνία. Το λευκό η αναμονή αλλά και η ευτυχία. Το μαύρο είναι κακό προμήνυμα. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων δίνουν σύνθετα σύμβολα, ενώ η χρήση των χρωμάτων υπόσχεται επιτυχημένη έκβαση μέσα από ελεγχόμενη δραστηριότητα.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ: Αν ονειρευτούμε ότι χωρίζουμε με τον/ην σύντροφό μας σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή μας, που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αν δούμε ότι δεν τα χαλάσαμε με τον σύντροφό μας σημαίνει ότι είμαστε ακόμα στη φάση της άρνησης και το μυαλό μας δεν έχει δεχτεί ακόμα ότι η σχέση μας έχει τελειώσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ψ

Ψ

Ψ

ΨΑΘΑ : Συμβολικά η ψάθα σε όλες τις παραλλαγές της είναι ένα πολύ θετικό ονειρικό σύμβολο. Αν λοιπόν βλέπει κανείς μια ψάθα στον ύπνο του,...

Υ

Υ

Υ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ : Αν κάποιος είναι υδραυλικός και βλέπει τον εαυτό του στη δουλειά του, θα πρέπει να φυλάγεται από τον ανταγωνισμό των...

Ρ

Ρ

Ρ

ΡΑΔΙΚΙ : Το ραδίκι συμβολίζει την τροφή και την δύναμη. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της ότι μαζεύει ραδίκια σημαίνει ότι έχει τη δύναμη...

Ο

Ο

Ο

ΟΑΣΗ : Αν ονειρευτεί κάποιος ότι βρέθηκε ξαφνικά σε μια όαση, σημαίνει ότι η ψυχή του είναι ταλαιπωρημένη από την καθημερινότητα και...

Ξ

Ξ

Ξ

ΞΑΝΘΟΣ : Αν δει κάποιος που είναι ξανθός δει στον ύπνο του κάποιο άγνωστο άτομο επίσης ξανθό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχει την...

A

A

A

ΑΓΑΛΜΑ : Το άγαλμα μιας διάσημης προσωπικότητας, ενός ήρωα, ενός πολιτικού, αναγγέλλει ότι σύντομα θα λάβετε καλές ειδήσεις. Η επιτυχία...