Κάρμα, σχέσεις και ζώδια

Κάρμα, σχέσεις και ζώδια
<p>Στις 25 Μαρτίου του 2016 ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στην 16η μοίρα του Τοξότη μέχρι τις 14 Αυγούστου, όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στην 9η μοίρα του Τοξότη. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη που σχετίζεται με τον χρόνο και το κάρμα θα επηρεάσει τις εξελίξεις κυρίως στα αισθηματικά μας ζητήματα και θα προκύψουν υποθέσεις από το παρελθόν οι οποίες θα πρέπει να πάρουν απαντήσεις εδώ και τώρα. Έτσι θα κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά ένα μεγάλο διάστημα για να ξεκινήσει κάποιο νέο. Ας δούμε λοιπόν πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την διέλευση αυτή.

Κριός

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που θα μπορείτε να βάλετε μια τάξη στα αισθήματά σας και να πάρετε αποφάσεις για το ζητάτε και πώς το θέλετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες όμως μια νέα σχέση που θα προκύψει θα είναι μακρόχρονη και πολύ έντονη ερωτικά.

Ταύρος

Διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και συμπεριφορές σας θα εμφανιστούν και θα σας ζητήσουν να ξεκαθαρίσετε την σχέση σας. Θα πρέπει οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι ώριμες και σοβαρές.

Δίδυμοι

Η ώρα των οριστικών αποφάσεων έφτασε, όποια σχέση του παρελθόντος σας  εμπόδιζε να εκφραστείτε είναι στο χέρι σας να της δώσετε ένα οριστικό τέλος. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν.

Καρκίνος

Το διάστημα αυτό μάλλον θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας. Μια τολμηρή απόφαση θα είναι η αφορμή για την δημιουργία μιας σχέσης με γνωστό σας πρόσωπο.

Λέων

Οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα βλέπετε τα πράγματα σε βάθος και θα υπολογίζετε τις ανάγκες σας. Έτσι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις και εμπόδια θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Παρθένος

Κάθε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, θα την ξεκαθαρίσετε τουλάχιστον στον εαυτό σας και θα βάλετε πλώρη για κάτι καινούριο, που μάλλον περιμένει την ευκαιρία για να εκφραστεί ελεύθερα και να σας γοητεύσει.

Ζυγός

Θα τακτοποιήσετε τα αισθήματά σας και θα ανοίξετε ένα νέο δρόμο στην ερωτική σας ζωή. Θα είναι μια περίοδος που θα νοιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που αναζητάτε και πραγματικά θα έρθει να σας βρει.

Σκορπιός

Το παρελθόν θα εμφανιστεί και δεν πρέπει να του γυρίσετε την πλάτη, αφού κατά βάθος το αναζητάτε και το προκαλείτε. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας ώστε να γνωρίζετε τι κάνετε και γιατί.

Τοξότης

Η ανανέωσή σας θα έρθει μέσα από τις εμπειρίες σας, θα μπορέσετε να κάνετε έναν αντικειμενικό απολογισμό και να βρείτε αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε. Νέες εμπειρίες θα υπάρξουν από τις οποίες θα διδαχθείτε και πάλι.

Αιγόκερως

Πολύ ευκολότερα θα απαλλαγείτε από σχέσεις που σας βαραίνουν και δεν μπορούν να εξελιχθούν. Οι αποφάσεις σας θα έχουν σημαντικό βάρος για την παραπέρα πορεία σας. Προσέξτε τις επιλογές σας και αποφύγετε τις επιπολαιότητες. 

Υδροχόος

Η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει πολύ να καθορίσετε τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Νέες προοπτικές θα ανοιχτούν στη ζωή σας και σημαντικές σχέσεις θα προκύψουν, ίσως και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

Ιχθείς

Ο έρωτας θα γίνει το καταφύγιό σας και θα μπορέσετε μέσα από αυτόν να ξεπεράσετε διαφορετικά προβλήματα. Θα ακολουθήσετε την αυξημένη διαίσθησή σας και θα βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια ζώδια τείνουν να είναι πιο πιστά;

Ποια ζώδια τείνουν να είναι πιο πιστά;

Ποια ζώδια τείνουν να είναι πιο πιστά;

Η πίστη είναι μια ποιότητα που σχεδόν όλοι αναζητούν σε έναν εραστή, με λίγους από εμάς επιλέγοντας μια μη αποκλειστική σχέση, όπου ένας...

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Όταν συναντάς κάποιον και η χημεία δουλεύει τη μαγεία της, υπάρχει περισσότερη αστρολογική συμβατότητα απ 'ό, τι μόνο τα ζώδιά σας....

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Αυτή η ημέρα είναι τόσο δύσκολη συναισθηματικά που πρέπει να την προσέξουμε σε επίπεδο σχέσεων όλοι, όλα τα ζώδια. Ειδικά οι νέες σχέσεις...

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Στις 30 Ιουνίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουλίου, έτσι ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του...

Αφροδίτη στον Καρκίνο και Σχέσεις

Αφροδίτη στον Καρκίνο και Σχέσεις

Αφροδίτη στον Καρκίνο και Σχέσεις

Από τις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου, έτσι θα επηρεασθούν οι αισθηματικές σχέσεις...

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 3:54 τα ξημερώματα θα έχουμε Ολική Έκλειψη Ήλιου στις 18 μοίρες και 55 πρώτα λεπτά στους Ιχθείς. Ο συναισθηματικός...