Η μέθοδος των 9 προσωπικοτήτων

Η μέθοδος των 9 προσωπικοτήτων
<p>Τα εργαλεία που έχει πια η αστρολογία είναι πάρα πολλά. Είναι ευτύχημα ότι η πρόοδος των υπολογιστών μας επιτρέπει να έχουμε πια πρόσβαση σε ένα μεγάλο πλήθος από αστρολογικές εφημερίδες, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα αυτόματα συστήματα υπολογισμού των πλανητών ανά στιγμή μέσα σε όποιο έτος στο παρελθόν ή το μέλλον μας επιτρέπουν να έχουμε τρομερά πλήρη εικόνα των αστρολογικών συνθηκών όχι μόνον στην γέννηση ενός ατόμου, αλλά καις τα κρίσιμα πρώτα χρόνια του.

12 άνθρωποι σε μια ψυχή

Μία από τις πιο πρόσφατες αλλά καλά δομημένες μεθόδους ανάλυσης του γενέθλιου ωροσκοπίου είναι αυτή των 9 προσωπικοτήτων. Η μέθοδος παίρνει ως βάση ότι όλοι οι πλανήτες και όχι μόνον ο Ήλιος παίζουν ρόλο στην δόμηση μιας πλήρους προσωπικότητας. Γίνεται λοιπόν υπολογισμός για κάθε ένα πλανήτη, όπου τελικά καταλήγουμε σε έναν πλήρη κύκλο 12 προσωπικοτήτων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούμε πλήρη γνώση της ψυχής μας.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Η μέθοδος παραδέχεται ότι κάθε πλανήτης έχει άλλη χρήση, άλλη χροιά και άλλη αποστολή, δίνοντας στην ουσία ένα αρχέτυπο. Αυτά είναι τα εξής:

Προσωπικότητα 1: «Ο πολεμιστής»

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την δύναμη του πολεμιστή μου, ή την ικανότητα μου να διεκδικήσω τον εαυτό μου στον κόσμο επιθετικά, να μάθω τα απάντα σχετικά με τον τρόπο μου της μάχης, αν είμαι ένας δειλός ή ένας ήρωας, αυτό που βρίσκω αξιόλογο για να αγωνιστώ και με ποια μέσα - κοιτάζω τον Άρη στο διάγραμμα των 9 προσωπικοτήτων.

Προσωπικότητα 2: "Η ομορφιά"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την ασφάλεια μου ή τις ανασφάλειες, τις αξίες μου και την αίσθηση αυτοεκτίμησης, τον αισθησιασμό μου, την ερωτική μου επιθυμία και γενικά την ικανότητα μου να απολαύσω - κοιτάζω την Αφροδίτη και το διάγραμμά της.

Προσωπικότητα 3: "το πνεύμα"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την ευελιξία μου, την αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο, σχετικά με τον τρόπο μου να δέχομαι την λογική λειτουργία, την επικοινωνιακή ικανότητα μου, τη νοημοσύνη μου - Κοιτάζω το διάγραμμα του Ερμή μου.

Προσωπικότητα 4: "Η μητέρα" ( "Το μικρό παιδί")

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη θηλυκότητα μου, τα συναισθήματά μου, το εσωτερικό παιδί μου και πώς αντιλαμβάνομαι την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης, δηλαδή τη θηλυκή πλευρά της ψυχής μου - Κοιτάζω το διάγραμμα της Σελήνης. Θεωρούμε ότι αυτό το διάγραμμα persona (δίπλα από το γενέθλιο χάρτη) είναι το σημαντικότερο εργαλείο για την εξερεύνηση στον εσωτερικό κόσμο του ατόμου.

Προσωπικότητα 5: «Ο ήρωας» ( «Ο πατέρας»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για ζωτικότητα μου, το εγώ μου, την δύναμη της ζωής μέσα μου - πρέπει να εξετάσω το διάγραμμα του Ήλιου μου. Αλλά, στην πραγματικότητα, το πήρα ήδη, όπως είναι ωροσκόπιο της γέννησής μου!

Προσωπικότητα 6: "Λόγος" ( «Η επίπληξη»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τον τρόπο να ασχολούμαι με τις ανάγκες και τους περιορισμούς της ζωής, για τις συνθήκες που πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτές και για τα πράγματα που έχω να δεχτεί - κοιτάζω πάλι το διάγραμμα του Ερμή.

Προσωπικότητα 7: "Οι άλλοι"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη σχέση μου με τους άλλους ανθρώπους, με τους εταίρους, καθώς και με τον κόσμο - πρέπει να κοιτάξω την Αφροδίτη στο ανάλογο διάγραμμα.

Προσωπικότητα 8: «Ο φανατικός"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τον τρόπο που μπορεί να ασχοληθώ με το υπερφυσικό, με τον θεό του κάτω κόσμου, με τις δυνάμεις που θέλουν να με αποτρέψουν από την ασφάλεια - Θα πρέπει να εξετάσω τον Πλούτωνα στο ανάλογο διάγραμμα.

Προσωπικότητα 9: "Ο φιλόσοφος"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το νοήμα της ζωής μου, σχετικά με το θεραπευτή μέσα μου, σχετικά με το ρόλο που η θρησκεία παίζει στη ζωή μου – στρέφομαι στο Δία και το  διάγραμμα του.

Προσωπικότητα 10: "Ο γέρος ή η γυναίκα" ( "Ο φύλακας του νόμου»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το «δίκαιο», για υψηλότερες κλήσεις μου, την κλίση μου ή για την τύχη, αλλά και κρυμμένες αλήθειες που θέλει να μου διδάξει η ζωή, αλλά στην εξωτερική μου ζωή δεν θέλω να μάθω) - Κοιτάζω τον Κρόνο και το διάγραμμα του.

Προσωπικότητα 11: "Ο απελευθερωτής"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το τομέα της ζωής μου με τον οποίο αντιμετωπίζω τους δεσμούς, για τον τρόπο μου σε σχέση με την υλοποίηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας - κοιτάζω τον Ουρανό.

Προσωπικότητα 12: "Ο κύριος"

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη μετάβαση από το ψέμα στην αλήθεια, για τον κόσμο του "Maya", της ψευδαίσθησης, και για το πώς να ξεπεράσω την ψευδαίσθηση για να φτάσω στον κόσμο πίσω από τον κόσμο - κοιτάζω τον Ποσειδώνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Καθώς προχωράμε σε μια σαφώς πιο ανεπτυγμένη πνευματικά περίοδο έχει έρθει η ώρα να δούμε τους εξωτερικούς πλανήτες με το πραγματικό...

Παράξενες αλήθειες που μας διαφεύγουν

Παράξενες αλήθειες που μας διαφεύγουν

Παράξενες αλήθειες που μας διαφεύγουν

Η αστρολογία είναι τόσο πλούσια μέθοδος, που φορές – φορές αρχίζουμε να ασχολούμεθα με τα πολύ «εξωτικά» φαινόμενα, αλλά αφήνουμε...

Ο Κύκλος Kondratiev

Ο Κύκλος Kondratiev

Ο Κύκλος Kondratiev

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα πρόγνωσης των σύγχρονων μελετών μελλοντικής εκπλήρωσης είναι η μέθοδος Κύκλων Kondratiev. Πρόκειται...

Η μέθοδος του Ηλιακού Τόξου

Η μέθοδος του Ηλιακού Τόξου

Η μέθοδος του Ηλιακού Τόξου

Μπορείτε να φανταστείτε ότι όταν κινείται ο Ήλιος επηρεάζεται η ζωή μας και μάλιστα ότι εξαρτάται και από την ταχύτητα της κίνησής του;...

Πρόοδοι Πλανητών

Πρόοδοι Πλανητών

Πρόοδοι Πλανητών

Μία μέθοδος για να μελετήσουμε και να προβλέψουμε την ζωή ενός ανθρώπου μετά από ένα μεγάλο διάστημα είναι η χρήση της προόδου των...

Έρις: μια περίεργη ιστορία

Έρις: μια περίεργη ιστορία

Έρις: μια περίεργη ιστορία

Ο τρόπος που βαπτίστηκε η μόλις το 2003 ανακαλυφθείσα Έρις, είναι πολύ περίεργο θέμα. Και αυτό, γιατί ενώ υποτίθεται ότι οι αστρονόμοι δεν...