προϊόντα -

Ξόρκια βότανα και μάγια

Ξόρκια βότανα και μάγια

Οι μαγικές πρακτικές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ίδια τη φύση . Η προσπάθεια του ανθρώπου να ελέγξει το μέλλον του και να κάνει τους νόμους του σύμπαντος να δουλέψουν για την επίτευξη των στόχων του έχει συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτήν καθεαυτή την ιστορία του πολιτισμού. Το θέατρο, ο χορός, η ίδια η ποίηση, έχουν τις ρίζες τους στις μαγικές τελετές των αρχέγονων κοινωνιών. Αλλά και η ιατρική και η φαρμακολογία προόδευσαν πολύ μέσα από τις έρευνες των αφοσιωμένων βοτανοθεραπευτών. Όσο για τα μάγια, τους καταδεσμούς και τις συνεχείς επικλήσεις, είναι σαφές ότι αποτελούν τον πρόδρομο της διαφήμισης, που μέσω της επανάληψης και του εντυπωσιασμού προσπαθεί να γοητεύσει τον θεατή.

Η λέξη «ξόρκι» προέρχεται από τον «εξορκισμό» και σημαίνει λύσιμο, μιας και ο όρκος είναι το δέσιμο του καραβιού στον μόλο. Έτσι λοιπόν το ξόρκι έχει ως στόχο του να λύσει τον άνθρωπο από τα δεσμά του, να τον απελευθερώσει. Τα ξόρκια όμως, λύνουν και τους δαίμονες, τους απελευθερώνουν προσωρινά, με αντίτιμο μικρές χάρες από την «άλλη πλευρά».

Το ξόρκι είναι ένα βαθύ αποτύπωμα στο ενεργειακό πλέγμα της γης, μέσω των δονήσεων του αέρα. Οι εξορκιστικές λέξεις προφέρονται με παραφορά, δυνατά και με συναίσθηση της δύναμης. Αν σκεφτούμε πως ο αέρας της γης είναι ο ίδιος από την αρχή της δημιουργίας της, και αν δεχτούμε την παραδοχή των φυσικών πως μια δόνηση ελαττώνεται μεν, αλλά δεν παύει να υπάρχει  ποτέ εντελώς, καταλαβαίνουμε πόσο δυνατή πράξη είναι το ξόρκι.

Τα βότανα ήταν πάντα σύμμαχος του ανθρώπου, πότε για το καλό και πότε για το κακό. Τα φύλλα της πικροδάφνες έχουν πολλές φορές γίνει όπλα στα χέρια μιας αποφασισμένης φαρμακεύτριας, που με τον φονικό χυμό πότιζε έναν άπιστο σύντροφο ή ένα δυναστικό αφέντη. Αλλά και ο ευκάλυπτος και η δάφνη και η λεβάντα έγιναν δραστικά φάρμακα, που θεράπευσαν με ευγένεια τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η χρήση των βοτάνων στην μαγική πρακτική απαιτεί να γίνει η συλλογή τους σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες: κάτω από την πανσέληνο, την ώρα της απατηλής πρώτης αυγής, σε νύχτα αφέγγαρη, ανάλογα με τη χρήση. Επίσης απαιτείται από τον μάγο ή τη μάγισσα να είναι συνεπής σε δύσκολες συνθήκες, να βρει σπάνια μαχαίρια ή να περιπλανηθεί σε άχαρους τόπους, που θα φορτίσουν το βοτάνι με τη δύναμη της θέλησης.

Τα μάγια είναι η πλέον περίπλοκη έννοια των ευγενών τεχνών. Διότι στην πραγματικότητα είναι απροσδιόριστο τι είναι μαγεία και τι όχι. Ένα αφοπλιστικό χαμόγελο, μια υποσχετική ματιά, ένα εύστοχο χάδι, δεν έχουν, άραγε, υπόσταση μαγικής πράξης, αφού καταφέρνουν και αφοπλίζουν τον άλλο άνθρωπο; Η λέξη Μάγος μας έρχεται από τα βάθη της περσικής παράδοσης. Πρόκειται στην πραγματικότητα για το επώνυμο μιας ξακουστής δυναστείας μάγων, τόσο δυνατών, που το όνομά τους ταυτίστηκε με την τέχνη των τεχνών και την επιστήμη των επιστημών, τη μαγεία.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ξορκια!
Τι είναι τα Ξόρκια; Πόσα είδη υπάρχουν; Είναι επικίνδυνα; Πολλές είναι οι ερωτήσεις και οι απορίες για τα ξόρκια, ας δούμε λοιπόν τι είναι...
Μερες και Ξορκια!
Είναι διαφορετικές οι μέρες που λέγονται τα ξόρκια; Η κάθε μέρα έχει διαφορετικό συμβολισμό και διαφορετική δυναμική αφού κυβερνιέται...
Abracadabra!
Τι σημαίνουν οι διάφορες μαγικές λέξεις; Τι προκαλούν και πως δημιουργήθηκαν; Στα ξόρκια χρησιμοποιούνται συχνά αυτές οι λέξεις ή...
Ερωτική Μαγεία
Υπάρχουν ξόρκια για τον έρωτα; Γίνεται κάποιος που επιθυμούμε να έρθει κοντά μας με υπερφυσικό τρόπο; Είναι δυνατόν ο κόσμος της αγάπης...
Αθλητική Αστρολογία
Κατσουράνης: Η μεγάλη ...
Το γεγονός ότι ο Κατσουράνης επανήλθε στην ενεργό ...
Όταν ο Παπάς κάνει την ...
Δεν ξέρουμε αν τα ράσα κάνουν τον Παπά, σίγουρα όμως ο ...
Άντονυ Μέισον: Ένας ...
Ο πρόσφατα χαμένος, μόλις τον Φεβρουάριο, μεγάλος ...
Ο ξενιτεμένος Περπέρογλου
Ο σπουδαίος αυτός μπασκετμπολίστας, ο Στράτος ...
Πού Πήγε το Πρωτάθλημα, Οέο;
Είναι δείγμα των βαθιών αλλαγών που επιφέρει το ...
Celebrities
Η ανησυχητικά αδύνατη ...
Η Ρούλα Κορομηλά έχει χάσει αρκετά κιλά. Η ...
Ιωσήφ Μαρινάκης: «Θέλουμε ...
Δύσκολα χρόνια για όλα τα επαγγέλματα. Αν δυσκολέψουν ...
Δήμητρα Στογιάννη: Δημόσια ...
Η Δήμητρα Στογιάννη δεν κάνει συχνά δημόσιες ...
Συνεργασία έκπληξη από τη ...
Η Βασιλική Νταντά ξεχώρισε με την παρουσία της στο ...
Υγεία
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου