Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016
<p>Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη σχέση της Σελήνης από την Παρθένο που θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο με τον ανάδρομο Άρη από τον Τοξότη να μας βάλει δύσκολα… Αυτά για το Σάββατο που θα θέλει μια προσοχή. Η Κυριακή θα είναι πολύχρωμη και πολύ προκλητική, με την Σελήνη να τριγωνίζει την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της αγάπης. Για να δούμε αναλυτικά ανά ζώδιο την ερωτική διάσταση αυτού του μαγιάτικου σαββατοκύριακου.

Κριός

Προσέξτε πολύ τα νεύρα σας και ειδικά την σχέση που μπορεί να έχετε με Καρκίνο ή Παρθένο, θα είναι δύσκολη η επήρεια της Σελήνης για τους Κριούς αυτό το σαββατοκύριακο. Αν ταξιδέψετε, μαζί με το ταίρι σας ή για να συναντήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προσέξτε να είστε συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν και αν οδηγείτε, μην είστε σε κινητά τηλέφωνα, με εντάσεις που θα σας βγάλουν από τον δρόμο σας.

Ταύρος

Καθόλου παράξενο που και αυτό το Σ/Κ θα περάσετε πολύ όμορφα και πολύ ερωτικά. Το μυαλό σας κινείται προς ανθρώπους από το παρελθόν αν είστε αδέσμευτοι ειδικά σας έλκουν Δίδυμοι, Παρθένοι και Λέοντες. Αν είστε σε σχέση επιδιώκετε να την κάνετε πολύ τρυφερή, με όμορφες εκπλήξεις στον άνθρωπό σας.

Δίδυμοι

Πολύ δυνατή αυτή η περίοδος για τα αισθηματικά σας θέματα, με το παρελθόν, λόγω ανάδρομου Ερμή, να σας χτυπάει την πόρτα. Καρμικές σχέσεις που δεν έχουν τελειώσει αναζωπυρώνονται, ειδικά με ταύρους, Ζυγούς Λέοντες. Είστε πολύ γοητευτικοί και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Θέλετε οπωσδήποτε να νιώσετε ασφάλεια στον έρωτα, θέλετε να έχετε επιτέλους κάποια σταθερότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα παίξει πολλά παιχνίδια αυτό το Σ/Κ, με πολλές εναλλαγές στην διάθεσή σας. Το Σάββατο θα είναι κάπως δύσκολο, οπότε αν έχετε κατά νου μια πρώτη επαφή όσοι είστε αδέσμευτοι, προτιμείστε την Κυριακή γιατί θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή. Αν περάσετε σωστά τον δύσκολο και εκνευριστικό κάβο του Σαββάτου, η Κυριακή σας μπορεί να είναι μαγεμένη, ειδικά αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο από τα ζώδια της Παρθένου, των Διδύμων, του Ζυγού, του Ταύρου.   

Λέων

Το σαββατοκύριακο αυτό θα είναι πολύ φωτεινό και θετικό σε συναισθηματικά θέματα για τους Λέοντες. Είστε πολύ κοντά σε Διδύμους Παρθένους και Ζυγούς. Η ζωή σας θα σας επιφυλάξει για αυτήν την περίοδο ένα καλό ξεκαθάρισμα, αλλά με φωτεινό και αισιόδοξο τρόπο. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει ένα ολοκαίνουριο άτομο στην ζωή σας, που σας δίνει την εντύπωση ότι μπορεί και να είναι ο καρμικός σας σύντροφος.

Παρθένος

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα νεύρα σας το Σάββατο, μέσα από την οικογένειά σας μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις. Η Κυριακή σας όμως θα είναι πανέμορφη, θα λυθούν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε, και θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε σε πολύ θερμό ραντεβού με τον άνθρωπο που αγαπάτε και σας έχει λείψει. Αν είστε σε σχέση με Τοξότη ή Κριό, προσοχή, θα υπάρξουν εντάσεις.

Ζυγός

Η καλή ενέργεια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, που είναι και καρμικό ζώδιο για τον Ζυγό, σας φέρνει πολύ κοντά σε Διδύμους και Παρθένους, ενώ έχετε την τάση να αναπολείτε άτομα που υπήρξαν σημαντικά στην ζωή σας. Προσέξτε, αυτή η τάση σας να εξιδανικεύετε παλιούς συντρόφους μπορεί να κάνει τον άνθρωπο που τώρα είναι στην ζωή σας να ζηλέψει.

Σκορπιός

Έχετε τεράστια εύνοια από τον ανάδρομο Πλούτωνα, που επιτέλους θα σας δώσει όλες τις καλές ενέργειες τις οποίες χρειάζεστε για να κάνετε μια γενναία επιστροφή στον ερωτικό τομέα. Για καιρό ήταν τόσο δύσκολη η καθημερινότητά σας που ο έρωτας φάνταζε εξωπραγματική απαίτηση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για καυτές εξελίξεις! Μια σχέση με Καρκίνο ή Ιχθύ έχει μεγάλη εύνοια.

Τοξότης

Πρέπει αν δείξετε ιδιαίτερη προσοχή το Σάββατο, μιας και ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιό σας θα βρεθεί σε σχέση τετραγώνου με την Σελήνη από την Παρθένο. Αυτή η δύσκολη όψη επηρεάζει κυρίως τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά θα έχετε γενικά ένταση και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι μπορεί να πληγωθούν. Προσέξτε να μην πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε. Η Κυριακή σας θα είναι όμως τέλεια, με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία να σας κάνει δώρο τον απόλυτο ερωτισμό.

Αιγόκερως

Πρέπει να είστε προσεκτικοί όλο αυτό το διάστημα, και ειδικά την Κυριακή, όπου μια δύσκολη σχέση της Σελήνης από την φιλική σας Παρθένο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι οι κοντινοί σας άνθρωποι σας περιορίζουν, σας κλείνουν τους ορίζοντες, ίσως και ότι σας εκμεταλλεύονται. Να ξεκαθαρίσετε τα όρια, αλλά προσέξτε να μην τους αδικήσετε εσείς!

Υδροχόος

Η πολύ καλή σχέση που έχει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Κρόνο σας φέρνει μια κάποιου τύπου εσωτερική γαλήνη, ενώ δημιουργεί και καρμικούς κραδασμούς, που μπορεί να οδηγήσουν σε μια εντελώς νέα σχέση με πολύ μεγάλη σημασία συνολικά για την ζωή σας. Είστε πολύ κοντά σε Αιγόκερους και Τοξότες, είναι δύο ζώδια που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σας.

Ιχθείς

Η συναισθηματική σας ένταση είναι μεγάλη. Χρειάζεστε όλη την συμπαράσταση από τους ανθρώπους που σας αγαπούν, γιατί νιώθετε, λόγω της δύσκολης σχέσης του ανάδρομου Κρόνου με τον Ποσειδώνα, πολύ εγκλωβισμένοι. Μην το βάζετε κάτω, ο έρωτας σύντομα θα σας επισκεφθεί, απλά θα πρέπει να είστε χαλαροί και πρόθυμοι να τον υποδεχτείτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/06 –12/06/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/06 –12/06/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/06 –12/06/2016

Ένα μαγευτικό και πολύ ερωτικό διήμερο πρόκειται να έχουμε αφού το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα κυριαρχήσει. Ο ρομαντισμός θα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/03 –20/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/03 –20/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/03 –20/03/2016

Το διήμερο αυτό προβλέπεται πολύ ρομαντικό και ερωτικό, αφού το Σάββατο η Σελήνη θα είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και την...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/09 – 20/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/09 – 20/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/09 – 20/09/2015

Ένα σαββατοκύριακο έντονα χρωματισμένο πολιτικά, που θα κάνει πολλούς να βρεθούν και πάλι σε γνώριμους και αγαπημένους τόπους, όπως...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο και Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό; Ψυχραιμία γιατί έχουν να γίνουν πολλά! Η Πανσέληνος αυτή, που θα γίνει το Σάββατο,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Η Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο, η Σελήνη στον Υδροχόο και το διήμερο αυτό θα είναι πολύ ουσιαστικό, γεμάτο από την διάθεσή μας να...