Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016
<p>Τι χαμπάρια παλικάρια, και τι καπρίτσια τα κορίτσια; Αν για όλες τις σχέσεις αυτός ο παράξενος και κυκλοθυμικός Ιούνιος είναι δύσκολος, για τις homo καταστάσεις είναι το κάτι άλλο! Διότι κι επειδή και καθότι, μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι εύκολη υπόθεση και ιδιαίτερες σχέσεις που απαιτούν ψυχολογική καθαρότητα, υποφέρουν. Μα, δεν πέρασε η Νέα Σελήνη; Ασφαλώς, προ πολλού. Αλλά οι επιπτώσεις της τώρα διαφαίνονται. Για να το δούμε το όνειρο, τι παίζει ερωτικά για την επόμενη εβδομάδα, θα καλοκαιριάσει η θα πέσουμε στα τσαγάκια;

Κριός

Ωραιότατη εβδομάδα, με τον Ουρανό από το ζώδιό σας να είναι κάτω από την επίδραση της Αφροδίτης, δίνοντάς σας τουλάχιστον στην έναρξη την δυνατότητα για ένα πολλά υποσχόμενο φλερτάκι. Σας έλκουν οι Ζυγοί και οι Ταύροι, το προσέξατε; Επίσης παίζει δυνατά το θέμα Υδροχόος, ειδικά αν πριν καιρό είχατε μια σχέση που δεν περπάτησε κι έμεινε να μπουσουλάει.

Ταύρος

Η γλυκιά Αφροδίτη περνάει στον συμβατό Καρκίνο, που για εσάς είναι και ο γενικός τρίτος Οίκος της κοινωνικότητας – τώρα τι κοινωνικότητα εκφράζει ο Καρκίνος, εσείς το ξέρετε που πρέπει να κάνετε τα κουμάντα σας με μια τέτοια επιρροή. Τέσπα, η Αφροδίτη σας δίνει τρυφερές διαθέσεις, κάνει κάποιους φίλους και κάποιες φίλες να φαίνονται πιο ερωτικά διαθέσιμοι και πιθανόν η καρδιά σα σαν χτυπάει το εμβατήριο της μόνιμης σχέσης, με το καλό.

Δίδυμοι

Ωραιότατα είναι ο Ήλιος στο ζώδιό σας, γίνεται κι ένα φύγε – συ – έλα – συ, γιατί μετακομίζει η Αφροδίτη προς Καρκίνο μεριά, αλλά υποδέχεστε τον Ερμή, ο οποίος είναι και κυβερνήτης σας και αναμένεται μια δυνατή εβδομάδα για φλερτ και γενικώς ερωτικό ξεσάλωμα. Είστε πολύ δυναμικοί και άκρως γοητευτικοί και μπορείτε να έχετε σχεδόν όποιον θέλετε. Μπράβο σας, μακάρι όλοι μας δηλαδή να είχαμε την τύχη που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Παραπονιάρικα και συνεσταλμένα Καρκινάκια, σας έφεξε! Υποδέχεστε την μεγάλη σταρ του έρωτα, την κυρία Αφροδίτη με το όνομα αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να ανανεώσετε γκαρνταρόμπα, να κάνετε επίσκεψη στο σπα, να φροντίσετε την ομορφιά σας. Κάτι άλλο πρέπει να κάνετε; Α ναι βρε, πρέπει να βγείτε από το σπίτι! Να δείτε κανέναν άνθρωπο! Η Αφροδίτη σας ευνοεί, αλλά δεν θα σας φέρει με delivery τον άνθρωπο που θα σας αναστατώσει. Εμπρός, βγείτε έξω!

Λέων

Στις 14 Ιουνίου ο Ήλιος από τους Διδύμους κάνει μια πολύ ωραία όψη με τον Ουρανό από τον φιλικό σας και καυτό Κριό, δίνοντας πολλές πιθανότητες στους Λέοντες να φλερτάρουν μανιωδώς και να ζήσουν εμπειρίες που για καιρό τους είχαν λείψει. Ανοίγουν πολλά παράθυρα για όμορφες σχέσεις από το πουθενά που λέμε, μπορεί να βγείτε για ένα ποτό και αχ, καλέ πούθε βρέθηκες εσύ στην κρεβατοκάμαρά μου; Ωραία πράγματα.

Παρθένος

Με τον Ερμή να περνάει στους άκρως επικοινωνιακούς και αέρινους Διδύμους αυτήν την εβδομάδα, το φλερτ παίρνει φωτιά και οι μάλλον συνεσταλμένοι σε εξωτερικό επίπεδο Παρθένοι το ρίχνετε έξω αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή, γιατί παρά την γοητεία σας είστε άμαθοι στα πολλαπλά παιχνίδια και μπορεί να κάνετε λάθη. Αλλά, θα το γλεντήσετε, αυτό να λέγεται.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη πάει αυτήν την εβδομάδα βόλτα στον Καρκίνο, που για εσάς δεν είναι και το καλύτερό σας, αλλά όλοι οι άλλοι γύρω σας ευνοούνται από αυτή την μετακόμιση. Γινόσαστε πολύ γουτζου – γουτζου, αφήνετε κατά μέρος τον τρελό αέρα της κυνηγετικής περιόδου και θέλετε να φροντίσετε όσους είναι δίπλα σας και τους αγαπάτε. Αχού, τι καλά! Οι Ζυγοί βάζουν πιτζαμάκια και αράζουν αγκαλιά με το ταίρι τους στον καναπέ! Πρωτόγνωρα πράγματα.

Σκορπιός

Η πολυχρονεμένη Αφροδίτη παίρνει την άγουσα για τον φιλικό σας Καρκίνο αυτήν την εβδομάδα και ο υγρός ερωτισμός των ζωδίων του Νερού εκτοξεύεται συντριβανάτος. Ωραίες ευκαιρίες για φλερτ, που όμως δεν θα έχουν one night stand διάθεση, θα είναι γεμάτες από αισιόδοξες προοπτικές για μια μόνιμη σχέση που θα σας αλλάξει την ζωή. Ειδικά τα μοναχικά σκορπάκια, που μέχρι τώρα δεν είχατε κάτι αξιόλογο, να η ευκαιρία σας, κάντε τα κουμάντα σας.

Τοξότης

Με τον Δία και τον Κρόνο να έχουν μπουρίνια αυτήν την εβδομάδα, κρατήστε ένα τόσο δα καλαθάκι για τις ερωτικές προσδοκίες. Θα είναι κομμάτι δύσκολο να εξελιχθούν καλά οι σχέσεις, και ειδικά μιλώντας για homo καταστάσεις, που απαιτούν ακόμα στους καιρούς που ζούμε ευρύτητα πνεύματος, δεν. Απολύτως δεν. Ο Κρόνος τα στυλώνει και είναι στο ζώδιό σας, πανάθεμά τον… Προσοχή στα σκάνδαλα, δεν θέλετε με τίποτα να τα ζήσετε.

Αιγόκερως

Άλλη μια εβδομάδα που θα είσαστε πιασμένοι/ες στα δίχτυα του ανάποδου Κρόνου. Με ένα εξόχως δύσκολο τετράγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, και το οποίο ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου, κάνει αυτήν την εβδομάδα μια δοκιμασία για τις σχέσεις σας. τι θέλατε κι εσείς τα καημένα τα παιδιά, λίγο να φλερτάρετε. Ε, δεν θα σας το επιτρέψει. Οι προσδοκίες πρέπει να είναι μικρές, η ανασφάλεια χτυπάει βαθύ κόκκινο προς το μπορντώ, ακόμα κι οι φίλοι σας θα σας φαίνεται ότι δεν στέκονται στο ύψος. Υπομονή, γυρνάνε σε λίγο τα πράγματα.

Υδροχόος

Και πάνω που είπατε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αναστενάξετε ερωτικά, μιας και λύθηκε η κακή σχέση Ουρανού – Πλούτωνα, έρχεται ο Ουρανός να κάνει ένα άγριο παιχνίδι με τον Άρη που θα σας φορτώσει θυμούς και νεύρα. Δεν το βάζετε κάτω, η καλή επίδραση του εξαγώνου Αφροδίτης – Ουρανού σας ευνοεί και σας δίνει αυτή την εβδομάδα μια τάση να παίξετε με Ζυγούς, αλλά και με Ταύρους που κάπως σας γυαλίζουν αυτήν την περίοδο.

Ιχθείς

Η είσοδος της Αφροδίτης στις 17 του μήνα στον πολύ φιλικό σας Καρκίνο σηματοδοτεί μια νέα ερωτική κατάσταση, με πολλές ευκαιρίες για πραγματικές και ενδιαφέρουσες σχέσεις. Τα ψαράκια έχετε κουραστεί να ψάχνετε σε άγονα μέρη και άνυδρες πια θάλασσες για τον έρωτα, αλλά η Αφροδίτη σας δίνει πολλές ευκαιρίες πια. Να τις αξιοποιήσετε όμως, μην αρχίσετε την ονειροπόληση, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ζυγού κάτω από μια πολύ έντονη επίδραση από την προηγηθείσα Πανσέληνο στον Ζυγό, που...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo – Gay 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo – Gay 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo – Gay 25/07 – 31/07/2016

ΟΚ guys ‘n gals, έτοιμοι για την πιο καυτή εβδομάδα αυτού του καλοκαιριού; Το πεδίο είναι hot, η Σελήνη μοιράζει φιλιά και κλέβει ματιές, τα...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 18/07 – 24/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 18/07 – 24/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 18/07 – 24/07/2016

Πόσο δυνατή θα είναι αυτή η Πανσέληνος στις 20 Ιουλίου, δεν μπορούμε καν να το περιγράψουμε! Όταν δύο απίθανα κορίτσια – Αφροδίτη και...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

ΟΚ λοιπόν, ώρα για έρωτα με σημασία! Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο – το ίδιο θα κάνει κι ο Ήλιος μέσα στην εβδομάδα – και με...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Και να που ήρθαμε στον πολλά υποσχόμενο Ιούνιο! Η καλύτερη στιγμή για φλερτάκι και παραλία, για νέους ανθρώπους που θα μπουν στην ζωή σας,...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 23/05 – 29/05/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay  23/05 – 29/05/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 23/05 – 29/05/2016

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει είναι ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα, ένα δύσκολο σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Και αν για όλες τις σχέσεις...