Πανσέληνος σχέσεις και Ζώδια

Πανσέληνος σχέσεις και Ζώδια
<p>Στις 20 Ιουλίου τα ξημερώματα στις 00:56 θα έχουμε Πανσέληνο στις 27 μοίρες και 40 πρώτα λεπτά του Αιγόκερου. Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει, θα θερίσουμε λοιπόν τους καρπούς των πράξεών μας αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τι καινούριο θα εμφανιστεί στη ζωή μας και θα πρέπει να ξέρουμε να το διαχειριστούμε. Άλλωστε θα είναι μια ερωτική Πανσέληνος επηρεασμένη από τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε συναισθηματική ισορροπία και οι επιλογές μας θα είναι σημαντικές. Ας δούμε αναλυτικά τι πρόκειται να συμβεί σε κάθε ζώδιο χωριστά.

Κριός

Η προσωπική σας ζωή θα είναι το κομμάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένες. Η Πανσέληνος αυτή θα σας φέρει μια νέα συναρπαστική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα προχωρήσετε σε σχέση.

Ταύρος

Μάλλον ήδη έχετε ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος το άτομο που σας ταιριάζει, αν πάλι δεν συμβαίνει θα το γνωρίσετε ακόμη και τυχαία. Ασφαλώς και θα προχωρήσετε σε μία σχέση που θα έχει προοπτικές.

Δίδυμοι

Αναζητάτε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και μάλλον είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Θα είστε πολύ γοητευτικές και θα προσελκύετε το αντίθετο φύλο. Κάποιο άτομο μάλλον από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Καρκίνος

Ο έρωτας θα είναι το σημαντικότερό σας ζήτημα και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να τον συναντήσετε. Θα είστε πολύ γοητευτικές και θα στρέφονται όλα τα βλέμματα πάνω σας. Θα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Λέων

Δεν χρειάζεται να βιάζεστε ή να είστε αγχωμένες, κάποιο άτομο ψάχνει να βρει την ευκαιρία για να σας προσεγγίσει και να σας εκφράσει τα αισθήματά του. Χαλαρώστε και αφήστε χώρο για να σας πλησιάσει.

Παρθένος

Αν και θα έχετε κάποια νευρικότητα, αν ηρεμήσετε θα δώσετε μια άλλη πολύ γοητευτική εικόνα και θα προσελκύετε το αντίθετο φύλο ή θα δώσετε χώρο στο άτομο που σας φλερτάρει να μπορέσει να εκφραστεί.

Ζυγός

Ο έρωτας θα λειτουργήσει ίσως σαν διέξοδος από τα προβλήματά σας και η Πανσέληνος αυτή θα σας στείλει το κατάλληλο πρόσωπο που θα έρθει κοντά σας για να δείτε με μια διαφορετική ματιά τον κόσμο. Θα είστε ενθουσιασμένες από την γνωριμία που θα κάνετε.

Σκορπιός

Θα είστε ονειροπόλες και θα έχετε μια νοσταλγική διάθεση, έτσι σαν να καλείτε το παρελθόν κάποιο άτομο με το οποίο είχατε χαθεί και δεν είχατε ερωτική σχέση παλιά, θα βρεθεί απρόσμενα στον δρόμο σας. Μια νέα σχέση μαζί του θα φωτίσει τις βραδιές σας.

Τοξότης

Ίσως κάποιο ταξίδι ή μια περιπετειώδης μετακίνησή σας θα γίνει η αιτία για να βρεθείτε με ένα άτομο που απροσδόκητα θα νοιώσετε πολύ οικεία μαζί του. θα είναι μια γνωριμία που θα έχει προοπτικές και μέλλον.

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα είστε πολύ γοητευτικές και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, ασφαλώς θα βρεθείτε σε διλλήματα επιλογών. Παρ’ όλα αυτά θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την σχέση που θα σας ταιριάζει.

Υδροχόος

Αν κάτι υπάρχει θα εξελιχθεί διαφορετικά θα ζήσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που βέβαια θα υπάρχει ανταπόκριση και θα κάνετε μια συναρπαστική σχέση με διάρκεια αφού θα νοιώθετε πολύ κοντά με το άτομο αυτό.

Ιχθείς

Θα έχετε πολλές αμφιβολίες για τα άτομα που θα σας φλερτάρουν και δεν θα επιτρέπετε να σας πλησιάσουν. Ωστόσο κάποιο άτομο από το παρελθόν που θα είναι για σας ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, θα έρθει για να ανοίξετε μαζί τα ερωτικά σας πανιά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Το ερωτικό σταυροδρόμι και η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Το ερωτικό σταυροδρόμι και η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Το ερωτικό σταυροδρόμι και η Πανσέληνος στους Ιχθείς

Είναι πράγματι εύκολο κάποια στιγμή στη ζωή μας να εμφανιστεί μπροστά μας ένα ερωτικό σταυροδρόμι. Το τελευταίο διάστημα πολλά ζώδια...

Έρωτας και Πανσέληνος

Έρωτας και Πανσέληνος

Έρωτας και Πανσέληνος

Μην το συζητήσουμε, κάθε Πανσέληνος είναι μια ανακίνηση του κυκεώνα που τον λέμε κάρμα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Πανσέληνο στον...

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Και η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη μας αρέσουν στον ερωτικό τομέα. Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες και πολύ φλερτ, η Πανσέληνος «δένει»...

Πανσέληνος – Φωτιά για τις σχέσεις!

Πανσέληνος – Φωτιά για τις σχέσεις!

Πανσέληνος – Φωτιά για τις σχέσεις!

Μια πυρωμένη και πολύ εφηβική Πανσέληνος θα μας δονήσει άγρια μέσα στο τριήμερο! Επάνω στην εορτή του Αγίου Πνεύματος, εμείς θα νιώθουμε...

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Η Πανσέληνος αυτή, θα φέρει μεγάλο έρωτα! Κάθε πανσέληνος βέβαια, έχει τρομερή επίδραση στον έρωτα. Αλλά αυτή, είναι το κάτι άλλο! Έχουν...

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Η πιο Ερωτική Πανσέληνος!

Τι σε περιμένει με αυτήν την απόλυτα ερωτική Πανσέληνο; Το ζώδιο του ταύρου, στο οποίο θα συμβεί η εκπληκτική Πανσέληνος, απαιτεί...