Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο νέες προοπτικές

Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο νέες προοπτικές
<p>Στις 18 Αυγούστου Πανσέληνος και ταυτόχρονα η  Σεληνιακή Έκλειψη στις 11:26 το πρωί, στις 25 μοίρες και 51΄ του Υδροχόου, θα επηρεάσει έντονα όλα τα ζώδια και θα μας θέσει ενώπιον των ζητημάτων που μας απασχολούν, ώστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κάνουμε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να ανανεώσουμε την ζωή μας. Οι σχέσεις μας θα αποσκοπούν σε κάτι περισσότερο σοβαρό και μόνιμο. Αλλά σς εξετάσουμε τι πρόκειται να συμβεί στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα που σας φέρανε σε αμηχανία το τελευταίο εξάμηνο, πλέον τα ξεπερνάτε, ο έρωτας γίνεται το κυρίαρχο ζήτημά σας κι έτσι ξεκαθαρίζεται με τις σχέσεις σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, που ήδη βρίσκεται στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θέλετε σταθερότητα, ωστόσο θα τολμήσετε να δείτε τα πράγματα καθαρά και να μην υποχωρήσετε στις επιθυμίες σας. Αν η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί θα την κρατήσετε, διαφορετικά θα επιλέξετε την δική σας διαδρομή για να έχετε τον έρωτα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμά σας, πιθανόν ένα μακρινό ταξίδι, θα είναι αυτό που θα σας φέρει μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει και θα σκεφτείτε κάτι παραπάνω από σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η στιγμή που θα κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει και θα το αναζητήσετε. Θα είστε πολύ συγκεκριμένοι σ’ αυτό που θέλετε και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας καλύπτει ερωτικά και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Η τάση σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονη και θα είστε μέσα σε μια διαρκή αναζήτηση συντρόφου, αλλά μάλλον θα καταλήγετε σε εφήμερες σχέσεις αφού δεν θα μπορείτε να δεσμευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σημαντικές αφού θα καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και τις επιλογές που θα κάνετε. Θα είναι η ευκαιρία σας για να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπημένη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Το απρόσμενο θα είναι και το σημαντικό, μια γνωριμία ή κάποιο πρόσωπο γνωστό σας που δεν το περιμένατε θα σας εκφράσει την επιθυμία για σχέση μαζί σας. Μάλλον θα είναι ο μεγάλος σας έρωτας που θα σας σημαδέψει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε τι που είχατε και δεν μπορούσε να εξελιχθεί όπως θέλετε, θα το αφήσετε πίσω και θα ψάξετε για κάτι νέο. Θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που αναζητάτε, όμως θα πρέπει να είστε σίγουροι στην επιλογή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, πιθανόν να τον γνωρίσετε σε ένα ταξίδι ή να έρθει από μακριά. Η νέα σχέση που θα δημιουργήσετε θα έχει διάρκεια και έντονο ερωτικό πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ισορροπία ανάμεσα στην σταθερότητα και την έκπληξη είναι δύσκολο πράγμα, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις ευκαιρίες που θα σας στείλει το σύμπαν και θα αλλάξουν την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνος και την Σεληνιακή Έκλειψη του μήνα στο ζώδιό σας η ερωτική σας ζωή θα είναι από τα κύρια πράγματα που θα επηρεαστούν. Ένας νέος κύκλος ανοίγει ή με εξέλιξη της σχέσης σας ή μιας γνωριμίας του τελευταίου διαστήματος ή θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα και θα αλλάξει η ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα όλα μπορείτε να τα αλλάξετε, ό, τι  δεν σας ικανοποιεί θα το αφήσετε μακριά σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Θα περάσετε σε ένα νέο επίπεδο με την σχέση σας ή θα ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια με νέο πρόσωπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Πρώτη Πανσέληνος κι ο έρωτας καίει!

Και η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη μας αρέσουν στον ερωτικό τομέα. Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες και πολύ φλερτ, η Πανσέληνος «δένει»...

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Τι έκανες τον Φεβρουάριο του 2009 στον ερωτικό τομέα; Με ποιον ήσουν, ποιος απασχολούσε το μυαλό σου; Πώς είχαν διαμορφωθεί οι σχέσεις σου;...

Ο έρωτας στην Έκλειψη

Ο έρωτας στην Έκλειψη

Ο έρωτας στην Έκλειψη

Ασφαλώς θα νοιώθετε ήδη κάποια πράγματα να συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή που σας αιφνιδιάζουν, αυτό το νέα λοιπόν κατάσταση...

Η Έκλειψη των Σχέσεων

Η Έκλειψη των Σχέσεων

Η Έκλειψη των Σχέσεων

Η σημαντικότατη Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα κάνει όλη αυτήν την περίοδο απέραντα σημαντική για τις σχέσεις, μιας και ο άξονας Ζυγού –...

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Ολική Έκλειψη Ηλίου και Έρωτας

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 3:54 τα ξημερώματα θα έχουμε Ολική Έκλειψη Ήλιου στις 18 μοίρες και 55 πρώτα λεπτά στους Ιχθείς. Ο συναισθηματικός...

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Η Πανσέληνος αυτή, θα φέρει μεγάλο έρωτα! Κάθε πανσέληνος βέβαια, έχει τρομερή επίδραση στον έρωτα. Αλλά αυτή, είναι το κάτι άλλο! Έχουν...