Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, ερωτική ανανέωση

Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, ερωτική ανανέωση
<p>Ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει στις σχέσεις μας ή στον γάμο μας αφού στις 18 Αυγούστου, θα έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη και ταυτόχρονα την Πανσέληνος στις 11:26 το πρωί, στις 25 μοίρες και 51΄ του Υδροχόου. Κάθε ζήτημα που σας απασχόλησε κατά το τελευταίο εξάμηνο, αλλά και οι αποφάσεις που σκεφτήκατε να πάρετε κατά την επιρροή της Αυγουστιάτικης Νέας Σελήνης τώρα ήρθε η στιγμή να υλοποιηθούν και να ανοίξουν τον δρόμο των εξελίξεων και θα έχετε τα αποτελέσματα με την επόμενη έκλειψη της πρώτης Σεπτεμβρίου. Όμως ας δούμε τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο χωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το οποίο θα σας ενδιαφέρει θα είναι να βρείτε χρόνο γα να είστε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Θα έχετε διάθεση για εξόδους και διασκέδαση και θα είστε ευδιάθετοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θα σας ενδιαφέρουν ζητήματα επαγγελματικά που θα θέλουν χρόνο, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή προς τον σύντροφό σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας, για να νοιώσετε πολύ καλύτερα μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εκδρομή πολυήμερη με τον σύντροφό σας ή αν έλειπε η συνάντηση με τον σύντροφό σας, θα φέρει την ανανέωση στην σχέση σας. Γενικά κάτι σημαντικό θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας μπαίνει σε πρώτο πλάνο και σκέφτεστε ότι κάτι λείπει, αλλά και ότι μπορεί να διορθωθεί, είναι λοιπόν στο χέρι σας να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε στην αλλαγή που θέλετε και που θα αναδείξει τον έρωτά σας.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται να τολμήσετε για να έχετε την σχέση σας ζωντανή, μην αποφεύγετε να εκμυστηρευθείτε στον σύντροφό σας αυτό που σας λείπει και να το προσπαθήσετε μαζί. Έτσι θα ισορροπήσετε την σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με βεβαιότητα θα κατανοήσετε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του συντρόφου σας και θα μπορέσετε να κάνετε αυτό το οποίο θα χρειαστεί για να νοιώσετε ακόμη καλύτερα μεταξύ σας. Άλλωστε θα είστε αισιόδοξοι και αποφασιστικοί.

ΖΥΓΟΣ

Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με την σχέση σας και να κάνετε κάθε τι που περνά από το χέρι σας για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Θα αναζωπυρώσετε το ερωτικό πάθος μεταξύ σας και θα διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάφορες καταστάσεις που δημιούργησαν προβλήματα στην σχέση σας ήρθε η στιγμή να τις ξεπεράσετε και να αναμορφώσετε την μεταξύ σας καθημερινότητα. Θα έχετε κέφι και διάθεση για να ζήσετε όμορφες στιγμές μεταξύ σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια ευκαιρία για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με τον σύντροφό σας ή αν επιστρέφει εκείνος από κάπου μακριά θα γίνει η αφορμή για να ανανεώσετε την σχέση σας και το πάθος μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δημιουργήσετε ένα σταθερό έδαφος για την σχέση σας και θα έρθετε το διάστημα αυτό πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Πιθανόν να απομακρύνεται κάποια άτομα που σας επηρέαζαν αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σας και οι επιθυμίες σας θα μπορέσουν να εκπληρωθούν. Η σχέση σας ή ο γάμος σας θα ανανεωθούν και θα έχετε πια νέες προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε κάτι καινούριο με τον σύντροφό σας, θα πάτε την σχέση σας σε ένα παραπάνω στάδιο, διαφορετικά θα βρείτε ένα χωριστό δρόμο για να ακολουθήσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρωτας: Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας

Έρωτας: Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας

Έρωτας: Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας

Εντάξει, υπάρχει εύνοια στον ερωτικό τομέα, αλλά μην το παίρνετε στο χαλαρό. Ξέρετε για πότε περνάνε οι 15 ημέρες; Νεράκι φεύγουνε και στο...

Πώς να περάσω την βραδιά της Πανσελήνου

Πώς να περάσω την βραδιά της Πανσελήνου

Πώς να περάσω την βραδιά της Πανσελήνου

Η σημερινή Πανσέληνος, στις 11ο και 40΄ των Διδύμων είναι μία ερωτική ευκαιρία. Θα συμβεί στις 5.46 μμ (ώρα Ελλάδος) και θα μας επηρεάσει για...

Η Νέα Σελήνη και ο Ερωτικός μας Κόσμος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερωτικός μας Κόσμος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερωτικός μας Κόσμος

Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στη ζώνη λυκόφωτος. Ένα σεληνιακό μήνα που αρχίζει με μία Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ο οποίος εξελίσσεται σε...

Υποσχέσεις από το φεγγάρι

Υποσχέσεις από το φεγγάρι

Υποσχέσεις από το φεγγάρι

Ο φετινός Σεπτέμβριος ξεκίνησε με Έκλειψη και συνεχίζει στα μέσα του μήνα με μία δεύτερη, έτσι έχετε ήδη γευτεί κάποιες αλλαγές να...

10 tips της αρμονικής σχέσης

10 tips της αρμονικής σχέσης

10 tips της αρμονικής σχέσης

Η σχέση μας χρειάζεται ανανέωση και πρέπει να κάνουμε κάτι, αυτά τα λόγια υπάρχουν πολλές φορές στις συζητήσεις των ζευγαριών. Οι αιτίες...

Σχέσεις και Έκλειψη

Σχέσεις και Έκλειψη

Σχέσεις και Έκλειψη

Η επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου, την Δευτέρα δηλαδή, έχει κύριο στόχο της τις σχέσεις! Εδώ είναι που θα δημιουργηθούν...