Σαββατοκύριακο Αγάπης 1-2/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1-2/09/2016
<p>Ένα σαββατοκύριακο με τις γλυκές υποσχέσεις του φθινοπώρου, κάτω από την επίβλεψη μιας Νέας Σελήνης στον Ζυγό, που το μόνο που θέλει είναι να μας σπρώξει σε νέες αγκαλιές; Ε δεν θέλουμε κι τίποτε άλλο! Όποιος δεν είναι ήδη ερωτευμένος, έχει την ευκαιρία αυτό το διήμερο να αλλάξει τα πάντα σε μια στιγμή, σε μια ματιά. Ο Ζυγός αγαπάει το φλερτ, και το φλερτ είναι η χρυσόσκονη του κόσμου μας. Μην διστάζετε!

Κριός

Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σας οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη μιλάει ακριβώς την γλώσσα που σας αρέσει, της άνετης και εύκολης επικοινωνίας. Να προσέξετε λίγο τα νεύρα σας που μπορεί να δυναμιτίσουν την διάθεσή σας, μιας και ο Άρης από τον Αιγόκερω  σας κάνει οξύθυμους. Για να είστε σίγουρα στους κερδισμένους του έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ακριβώς στον Οίκο της ερωτικής διάθεσης, απέναντί σας στον Σκορπιό και με την όμορφη σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους συμβατούς σας Ιχθείς ανοίγει την πόρτα μιας σημαντικής επανασύνδεσης. Η Νέα Σελήνη από τον καρμικό σα Ζυγό είναι που κυβερνάει το διήμερο, οπότε ετοιμαστείτε και για νέες σχέσεις. Για να εξασφαλίσετε προσωπικές αστρολογικές συμβουλές στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό φέρνει νέους ανθρώπους στην αγκαλιά σας. ειδικά οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για μια πολύ σημαντική γνωριμία η οποία θα αλλάξει τον ρου της καθημερινότητάς σας.  Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, ανανεώστε την με αισιοδοξία. Για να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Πανέμορφη η Νέα Σελήνη, σας ευνοεί ε οικογενειακά θέματα και σας δίνει αυτό το διήμερο  την δυνατότητα να κάνετε μια πολύ τρυφερή γνωριμία, με αισιόδοξη ματιά και με μεγαλύτερη – επιτέλους – αυτοπεποίθηση. Οι δεσμευμένοι είστε έτοιμοι να κάνετε μια όμορφη έκπληξη στο ταίρι σας και να απογειώσετε τον ερωτισμό. Για να επωφεληθείτε απόλυτα από την Νέα Σελήνη καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Ο Ήλιος είναι που προκαλεί το φαινόμενο της Νέας Σελήνης και με την δυναμική του σας κάνει απέραντα γοητευτικούς αυτή τη στιγμή. Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας ενώ οι βαθιε΄ς σας ανησυχίες για το ταίρι σας που σας προκάλεσαν τριγμούς έχουν υποχωρήσει. Για να εκφράσετε όλη σας την δυναμική σωστά και ερωτικά  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι όσο ποτέ με αυτήν την Νέα Σελήνη του διημέρου να ασχοληθείτε με μόνιμες σχέσεις. Πολλοί από εσάς σκέφτεστε να περάσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανόν αν μη τι άλλο να συγκατοικήσετε. Ευνοείται  πολύ μια νέα σχέση αν είστε αδέσμευτοι, που θα ΄χει προοπτικές μονιμότητας. Για να είστε σίγουροι για το πώς θα πάνε τα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Είστε στην αιχμή των γεγονότων, με την Νέα Σελήνη να αποτελεί τον κόμβο της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Ο έρωτας είναι το βασικότερο θέμα σας. θέλετε να ερωτευτείτε από την αρχή και με πάθος. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και ξεκινάει ένα εντελώς άφθαρτο κεφάλαιο. Για να μην κάνετε τα παρορμητικά λάθη του παρελθόντος στις σχέσεις σας καλέστε τώρα από σταθερό ή  κινητό  στο 14850.

Σκορπιός

Η εξαιρετική σχέση τριγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς έρχεται να προσθέσει στην γενική καλή σας διάθεση και τον μαγνητισμό σας. Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει καλά νέα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων είτε είστε δεσμευμένοι,  είτε είστε αδέσμευτοι. Σας έλκουν πολύ οι Καρκίνοι. Για να έχετε αυτό που ποθείτε στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Είστε κάτω από την επιρροή μεν του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιό σας που τετραγωνίζει ακόμα τον Ποσειδώνα, αλλά επιτέλους κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, οπότε παίρνετε ανάσα και μπορείτε να φλερτάρετε και να δείτε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, με λιγότερο άγχος. Για να βρείτε κάποιες ισορροπίες  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Αν και ο ουράνιος θόλος μέσω της Νέας Σελήνης μοιράζει δώρα αυτό το διήμερο, εσείς νιώθετε ότι έχετε μείνει έξω από τον χορό. Και φταίει ο Άρης από το ζώδιό σας, που τετραγωνίζει τον Ήλιο και την Σελήνη, δημιουργώντας ας άγχος, ανασφάλεια, νεύρα και κακή ροή ενέργειας. Αν ηρεμήσετε όλα θα πάνε τέλεια. Για να μην αφεθείτε χωρίς έγκυρη συμβουλή σε αυτήν την μάλλον δύσκολη στιγμή σας  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό κάνει αυτήν την περίοδο, αυτό το διήμερο, φωτεινό και λαμπερό από συναισθηματική άποψη. Προσέξτε μόνον μια παρορμητική τάση που σας δίνει ο Ουρανός να λέτε περισσότερα από όσα εννοείτε, αυτό μπορεί να σας  φέρει σε δύσκολη θέση και να σας κάνει να φανείτε αναξιόπιστοι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να μειώσετε τέτοιες πιθανότητες καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Είστε ώριμοι, με τον Ποσειδώνα μεν να τετραγωνίζει τον ανάδρομο Κρόνο, αλλά να είναι σε άψογη σχέση με την Αφροδίτη. Η δε μεγαλειώδης Νέα Σελήνη από τον καρμικό σας Ζυγό  μπορεί να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων. Σας τραβάνε σας μαγνήτης οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι αλλά και οι Ταύροι. Για να κάνετε σωστές ερωτικές επιλογές. καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Η ευαισθησία, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν το διήμερο αυτό όπως και αναπάντεχες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Ένα υπέροχο ρεβεγιόν μας περιμένει στην αλλαγή του χρόνου και μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά που υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον στις...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...