Αστρολογία 21ου Αιώνα

Αστρολογία 21ου Αιώνα
<p>Η σταθερή ροή νέων πλανητών που ανακαλύφθηκαν στα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα αναδιαμορφώνει την αστρολογία, καθώς και την άποψή μας για το σύμπαν και τη δική μας θέση μέσα στο αστρικό πεδίο. 

Το παλιό παράδειγμα μας από τα αρχαία «κιτάπια αστρολογίας» των πλανητών συν τρία νέα πεδία των "εξωτερικών πλανητών» είναι νεκρό. Ο κόσμος δεν τελειώνει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αντ 'αυτού, επεκτείνεται από τα τρία «παλαιά» πλαίσια εξωτερικών πλανητών σε ένα τεράστιο και ακόμη μόνο εν μέρει κατανοητό υλικό, μια νέα σφαίρα.

Ξαφνικά έχουμε Χείρωνα, Quaoar, Sedna, Orcus, Έρις, Μακεμάκε και Χαουμέια.

Είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας νέας συνείδησης, εκπροσωπούμενη από τους νέους πλανήτες, των οποίων οι εικόνες έρχονται πέφτοντας από τα τηλεσκόπια των αστρονόμων τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε το μάτι να σαρώσει τους ουρανούς.

Ακόμα και οι αστρονόμοι έχουν συγκινηθεί, αν και για τους δικούς τους λόγους. Η νέα τεχνολογία, πολύ πιο εξελιγμένη από διαθέσιμη από πριν, είναι τώρα ένα εργαλείο  για τους αστρονόμους που χτενίζουν μέσα από εντυπωσιακά πιο λεπτομερείς εικόνες το βαθύ ηλιακό σύστημα. Αυτό τους επιτρέπει να βρουν νέους πλανήτες που ήταν μέχρι τώρα αδύνατο να εντοπιστούν.

Όπως και τα παιδιά που παίζουν με ένα νέο παιχνίδι (μια πιο εύστοχη αλληγορία από ό, τι θα μπορούσε κανείς ποτέ να φανταστεί), στοχεύουν με τα τηλεσκόπια και τους υπολογιστές τους στον ουρανό σε κάθε ευκαιρία για να δουν τι υπάρχει εκεί.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτής της αστρονομικής έρευνας για τους αστρονόμους είναι μια λίγο πολύ εγωιστική ανάγκη με σκοπό την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, το θέμα είναι ότι οι αστρονόμοι είναι γνωρίζουν πολύ καλά το πλαίσιο  επικοινωνίας των συμβόλων που θα μας οδηγήσει στη νέα συνείδηση, μια νέα εποχή της ανθρώπινης εξέλιξης που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτά τα νέα σώματα, οι νέοι πλανήτες αντιπροσωπεύουν τις νέες ενέργειες που αφυπνίζονται σε όλους μας και αντιπροσωπεύουν αυτή τη νέα εποχή της ανθρώπινης εξέλιξης. Όπως πάνω έτσι και κάτω. Αυτό είναι το αξίωμα της αστρολογίας. Το «πάνω» αλλάζει, και αντανακλά στο "κάτω". Αυτό το «κάτω» είναι ο καθένας από εμάς.

η Δυτική αστρολογία είναι η μοναδική αστρολογική επιστήμη στον κόσμο που δέχεται νέους πλανήτες σε κοσμολογία της. Όλα τα άλλα συστήματα είναι κλειδωμένα στην αρχαία και μερικές φορές Μεσαιωνική αρχή των επτά αρχαίων πλανήτες. Αυτά τα άκαμπτα συστήματά σύντομα θα μείνουν πίσω από τις ραγδαίες αλλαγές και την έκρηξη γύρω μας.

Η διδασκαλία στη δυτική αστρολογία είναι ότι όταν ένας νέος πλανήτης ανακαλύφθηκε και ονομάστηκε, το αρχέτυπο του πλανήτη είναι σε εκείνο το σημείο διαθέσιμο σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτό που βλέπουμε τώρα ως πλανήτης και το γεγονός ότι ανακαλύφθηκε και ονομάζεται είναι μια πληθώρα νέων εσωτερικών πηγών ενέργειας διαθέσιμη για το ανθρώπινο γένος. Το πόσο γρήγορα αυτή τη στιγμή ανακαλύπτονται νέοι πλανήτες έχει να κάνει φυσικά και με την γνωστική έκρηξη που θα έρθει με την εποχή του Υδροχόου, που είναι ήδη εδώ βασικά.

Σε αυτή την βιασύνη της ανακάλυψης, το μοτίβο των προτύπων δεν έχει ακόμη προκύψει, και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουμε την εικόνα ως πλήρες συμπλήρωμα των νέων πλανητών που ακόμη δεν ανακαλύφθηκαν. Τα δε αστρολογικά μοτίβα, οι σημασίες των πλανητών, αποκαλύπτονται σταδιακά.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι ο παλιός κόσμος με τους 10 πλανήτες της αστρολογίας του 20ου αιώνα είναι νεκρός. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας μπορεί να έχουμε έως και 15 επιπλέον πλανήτες που θα χρωματίζουν την ζωή μας με επίγνωση.
Ανοίξτε τις καρδιές σας και τις ψυχές σας. Αυτά τα νέα πλανητικά σώματα αντιπροσωπεύουν το νέο κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και μέσα μας. Αγκαλιάστε τις νέες ενέργειες και με την καρδιά ανοιχτή κοιτάξτε προς τα εμπρός. Αγνοήστε την κλήση της παλιάς τάξης πραγμάτων στην επιθανάτια αγωνία της. Είναι ακριβώς οι δεινόσαυροι που έχουν κολλήσει στο λάκκο των δικών τους πυκνών ενεργειών. Οι υπόλοιποι από εμάς πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε επάνω. Ο  21ος αιώνας γνέφει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Οι σημαντικότατοι πλανήτες – νάνοι

Οι σημαντικότατοι πλανήτες – νάνοι

Οι σημαντικότατοι πλανήτες – νάνοι

Είναι απόλυτα αλήθεια ότι ζούμε την πιο εκρηκτική και σημαντική εποχή για την αστρολογία. Ποτέ πριν στην γραπτή ιστορία μας δεν είχαμε...

Η Αστρολογία των Άλλων

Η Αστρολογία των Άλλων

Η Αστρολογία των Άλλων

Θέλετε να κάνουμε ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα της αστρολογίας, έτσι όπως έχει εμπλουτιστεί από την τεράστια έκρηξη της πληροφορίας μέσα...

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Η Αστρολογία και οι 7 Κύριοι Πλανήτες

Μέσα στην ανθρώπινη ιστορία, η μεγαλύτερη περιπέτεια είναι η αυτή της γνώσης, ο άνθρωπος λοιπόν θεώρησε τον αριθμό επτά 7 ως ένα ιερό...

Uranian Αστρολογία: Οι Βασικοί Πλανήτες

Uranian Αστρολογία: Οι Βασικοί Πλανήτες

Uranian Αστρολογία: Οι Βασικοί Πλανήτες

Το Ουράνιο σύστημα της Αστρολογίας, που είναι επίσης γνωστό και ως Αστρολογία της Σχολής του Αμβούργου έχει τις ρίζες του στις αρχές του...

Ψυχολογική Χροιά των Πλανητών

Ψυχολογική Χροιά των Πλανητών

Ψυχολογική Χροιά των Πλανητών

Η αστρολογία αυτή τη στιγμή συνεργάζεται άριστα με την ψυχολογία. Βέβαια στην ουσία πάντα αυτές οι δύο τάσεις ανάλυσης ήταν σε...

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Βασικά και Απαραίτητα της Αστρολογίας

Υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν την αστρολογία, τα οποία σε πολύ λίγο, λόγω του ότι η πνευματικότητά τα μας αναπτύσσεται, θα μπουν...