Πανσέληνος στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Κριό: Προβλέψεις ανά ζώδιο
<p>Η Πανσέληνος η οποία είναι μπροστά μας είναι κυριολεκτικά ένα δίκοπο μαχαίρι. Πανέμορφη, πλανεύτρα, αλλά παντοδύναμη, αγριεμένη, γεμάτη δύναμη αλλά και κρύβοντας πολλές παγίδες, περιμένει από εμάς ριζική αλλαγή και τίποτα λιγότερο. Δεν θα μας χαριστεί, ο καιρός είναι εξαιρετικά σημαντικός και το φεγγάρι επιμένει να μας δώσει ένα σκληρό μάθημα. Η γενική συμβουλή είναι η άσκησή μας στην ανθρωπιά, στην αλληλεγγύη και στην ειλικρίνεια. Για να δούμε την επίδραση της σημαντικής αυτής Σελήνης για κάθε ζώδιο.

Κριός

Οι σχέσεις σας θα είναι το μείζον θέμα για ένα διάστημα 15 ημερών. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι η αλήθεια σώζει τον έρωτα. Στις συνεργασίες που πρόκειται ναι προκύψουν στο άμεσο μέλλον να προσέλθετε με απόλυτη αλήθεια, χωρίς κρυφά σημεία, αλλιώς δεν θα σας βγουν σε καλό.

Ταύρος

Καθώς το φεγγάρι θα γεμίσει στον 12ο γενικό σας οίκο και θα χιάσει την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας θα αντιμετωπίσετε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Ακόμα και το να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού, ενός ψυχολόγου – και φυσικά καρμικού αστρολόγου – για να λύσετε τους γρίφους του παρελθόντος σας θα είναι ωφέλιμο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον 11ο Οίκο σας θα σας κόψει τα φτερά σε θέματα που σχετίζονται με μεγαλόπνοα σχέδια. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε πάλι στην συμμετοχή σας σε συλλόγους μιας και μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν πρόκειται παρά για χάσιμο χρόνου. Κανενός είδους αυταπάτης δεν επιτρέπεται αυτόν τον καιρό, να είστε ειλικρινείς με όλους και κυρίως με τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας και η φάση της αυτή δονεί τον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι η στιγμή να κάνετε ραγδαίες αλλαγές για να μην αντιμετωπίσετε καταιγίδα. Πάρτε αποφάσεις, κινητοποιηθείτε και βγείτε από την μόνιμή σας διάθεση να μιλάτε για προσεχή σχέδια χωρίς τελικά να τα πραγματοποιείτε. Για 15 ημέρες οι άλλοι περιμένουν από εσάς αποδείξεις της αξίας σας για να σας εμπιστευτούν.

Λέων

Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε, να ανοίξετε ένα νέο πεδίο έρευνας ή να μπείτε σε μια άγνωστη περιπέτεια, όπως είναι το να μείνετε μόνιμα στο εξωτερικό, θα πρέπει να σχεδιάσετε τα βήματά σας πολύ προσεκτικά. Η αντίθεση – μόνιμο φυσικά φαινόμενο στην Πανσέληνο – της Σελήνης από τον 9ο Οίκο σας με τον Ήλιο που είναι κυβερνήτης σας από τον 3ο Οίκο σας μιλάει για κάποιου είδους δίλλημα που αφορά το αν θα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά, με τίμημα να χάσετε επαφή με φίλους και αδελφούς.

Παρθένος

Βαθύτατη επιρροή έχει αυτή η Πανσέληνος στον χώρο που αφορά χρέη, κληρονομιές, αλλά και την βαθιά σας λίμπιντο. Τα καλά νέα είναι ότι το πλανητικό σύστημα, ειδικά για τους Παρθένους, έχει κάποιους κρυφούς άσσους, μιας και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δίνοντάς σας την ευκαιρία να είστε δυναμικοί, διεκδικητικοί και απόλυτα ειλικρινείς.

Ζυγός

Έχει έρθει η στιγμή να σοβαρευτείτε στο θέμα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η αναβλητικότητα δεν έχει πια κανέναν ρόλο στην ζωή σας και πιθανά λάθη και παραλείψεις που θα τις κάνετε από μια φυσική σας ατολμία στα προσεχή 24ωρα, θα είναι μοιραία. Απλά, πάρτε αποφάσεις και εκτελέστε τες, δεν γίνεται αλλιώς.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος δρα ενοχλητικά στην υγεία σας και σε θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις αλλά και με δημόσια θέματα. Να καλύψετε τα νώτα σας σε θέματα γραφειοκρατίας και να πάρετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας τόσο σε θέματα σώματος όσο και σε ψυχολογικά πεδία.

Τοξότης

Παραδόξως έχετε στο πλευρό σας τον Κρόνο από το ζώδιό σας, που τριγωνίζει την Σελήνη. Ο Κρόνος που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε την κοινωνική σας ζωή, τις ευρύτερες αλλά και τις ερωτικές σας σχέσεις και την εργασιακή σας άνοδο με σοβαρότητα. Φυσικά, προϋπόθεση είναι να δράσετε, τίποτα δεν θα σας χαριστεί.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος δονεί για τους Αιγόκερους τον άξονα επαγγελματική ζωή – οικογένεια. Προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί θα έρθουν καταπάνω σας τις επόμενες 15 ημέρες και καλό είναι να συντονιστείτε με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας, ο οποίος τριγωνίζοντας τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σας λέει να βαθύνετε την σκέψη σας, να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα και να βγείτε από την περιβόητη για τον Αιγόκερους comfort zone.

Υδροχόος

Διλλήματα για τους Υδροχόους και απότομες αποφάσεις. Ανοίγονται πολλά μέτωπα με την Πανσέληνο που θα αφορούν τους φίλους σας, την δημόσια εικόνα σας, την εμπορική σας δραστηριότητα, τα ταξίδια, τις περιπέτειες. Ίσως νιώσετε μια αυθόρμητη παρόρμηση να τινάξετε τα πάντα στον αέρα, με μια θεαματική στροφή στην ζωή σας. Είναι σίγουρα ρίσκο, αλλά μάλλον θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος σας δονεί σε θέματα που σχετίζονται με την περιουσιακή σας κατάσταση, αλλά και τις μόνιμες και τις διαρκείς σχέσεις, όπως επίσης και σε θέματα βαθύτατης λίμπιντο. Χρέη και κληρονομιές θα σας απασχολήσουν, όπως και κάποια βαθιά θαμμένα μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια. Ευτυχώς ο παντοδύναμος Ποσειδώνας από το ζώδιό σας λειτουργεί ως αντίβαρο, πλησιάζοντας σχεδόν ερωτικά την προστατευόμενή του Αφροδίτη, δίνοντάς σας έμπνευση και γοητεία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Δεν είναι απλά ένα εντυπωσιακό φαινόμενο η Πανσέληνος, είναι και μια στιγμή που ανοίγουν δίοδοι επικοινωνίας και με τις συμπαντικές...

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Μια πολύ σημαντική Πανσέληνος στον Τοξότη έρχεται με το καλωσόρισμα του Ιουνίου και οι προβλέψεις για τον καθέναν μας είναι μοναδικές....

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Η μαγιάτικη Πανσέληνος θα είναι εκρηκτική και περιπετειώδης. Πέρα από το γεγονός ότι θα φέρει αναστάτωση στον ερωτικό τομέα, θα έχει και...

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Οπωσδήποτε είναι φανερό ότι ζούμε περίοδο κολοσσιαίων αλλαγών. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα έρθει να συνοψίσει αυτές τις αλλαγές και θα...

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι γεγονός, λοιπόν. Μια σημαντική Πανσέληνος για όλη μας την πραγματικότητα, αφού αυτό είναι το πεδίο του...

19 Σεπτεμβρίου 2013: Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων – Στοργή και Ικανότητα

19 Σεπτεμβρίου 2013: Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων – Στοργή και Ικανότητα

19 Σεπτεμβρίου 2013: Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων – Στοργή και Ικανότητα

Ταξιδεύοντας στον ουρανό μόνο με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου για συντροφιά, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Σεπτεμβρίου 2013,...