Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο
<p>Ο καταλύτης των πνευματικών πεδίων, ο Ερμής, περνάει στον σκοτεινό και καρμικό Σκορπιό, ακολουθώντας τον Ήλιο, τον αρχηγό του και φωτοδότη του, και μάλιστα έχοντας ως «προίκα» την σύνοδο που ξεκίνησαν οι δυο τους από τον Ζυγό, και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 27 του μηνός. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό έως και τις 12 Νοεμβρίου, οπότε και θα μετακομίσει στον Τοξότη. Έχουμε ένα διάστημα κάτι λιγότερο από 20 ημέρες, που θα δεχτούμε ένα γερό ρεύμα δύναμης από τον Ερμή. Ας δούμε σε ποιους τομείς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από αυτήν την διέλευση.

Κριός

Είκοσι ημέρες πάθους για τους Κριούς, που ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο Οίκο τους, δίνοντας προτεραιότητα στην λίμπιντο. Το μυαλό σας θα ασχοληθεί πολύ με τον ερωτικό τομέα, θα είστε πιο κτητικοί, αλλά είναι και η ευκαιρία σας να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Με τον Ερμή στον 7ο Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, στον πολικό σας Σκορπιό, έρχεται μια όμορφη περίοδος που μπορείτε να την αξιοποιήσετε και για να ενδυναμώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, και για να φλερτάρετε με καλές προοπτικές και για να δείτε θέματα που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον 6ο Οίκο σας έχει έρθει η στιγμή να δείτε την υγεία σας, να ασχοληθείτε με θέματα γραφειοκρατίας που τα έχετε παραμελήσει, αλλά και να δείτε με ποιον τρόπο θα φανείτε χρήσιμος σε αγαπημένους σας ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας αυτήν την στιγμή. Προσοχή σε νοσήματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον 5ο Οίκο σας θα σας χαρίσει ένα διάστημα πιο ανοιχτό σε νέες γνωριμίες, θα σας κάνει να θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να φλερτάρετε. Πολλοί καρκίνοι ίσως σκεφτούν να κάνουν ένα παιδί με τον σύντροφό τους, είναι ένα διάστημα που σας απασχολούν τέτοια θέματα.

Λέων

Με τον Ερμή στον 4ο Οίκο σας ανοίγουν θετικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας. την επόμενη περίοδο θα είστε σε πολύ καλή επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, λύνονται παρεξηγήσεις, βρίσκετε τρόπου να είστε σε μια καλή σχέση αγάπης με τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο.

Παρθένος

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης σας και εισέρχεται για 20 ημέρες στον 3ο Οίκο σας – θα σας δώσει καλή σχέση με τους φίλους σας, θα σας κάνει γοητευτικούς και πειστικούς. Είναι μια πολύ καλή επιρροή σε εμπορικά θέματα και σε ζητήματα προβολής και της δουλειάς σας και της προσωπικότητάς σας.

Ζυγός

Ο Ερμής στον 2ο Οίκο σας θα σας δώσει λύσεις σε θέματα μόνιμων σχέσεων και περιουσιακών στοιχείων. Είναι αλήθεια ότι είστε αμελείς με τις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις σας, ο Ερμής θα σας δώσει κουράγιο να κάνετε μισητές εργασίες που θα θωρακίσουν τα συμφέροντά σας.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας έχετε μια θαυμάσια περίοδο μπροστά σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας, γίνεστε πολύ ερωτικοί, έχετε αυξημένη γοητεία και οι άλλοι σας βλέπουν με ένα τελείως καινούριο πρίσμα, αποδεχόμενοι την γοητεία σας εξαιρετικά εύκολα και χωρίς προσπάθεια από εσάς.

Τοξότης

Ο Ερμής στον 12ο Οίκο σας θα φροντίσει να τακτοποιήσει ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σας και τα οποία τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Επίσης θα σας δώσει αυξημένη διαίσθηση και έντονη διορατικότητα, η οποία θα είναι τέλειο όπλο στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον συμβατό σας Σκορπιό ασχολείται με τον 11ο Οίκο σας και κυριολεκτικά σας δίνει φτερά. Έχετε πολλές προτάσεις για συνεργασία που μπορεί και να αφορά μεγάλες ομάδες, ακόμα και με την πολιτική μπορεί να ασχοληθείτε με αφορμή την διέλευση του Ερμή από τον Σκορπιό.

Υδροχόος

Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει για εσάς τον 10 Οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών, και ο Ερμής γι α20 ημέρες θα τις φωτίσει αυτές τις φιλοδοξίες. Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας αποφεύγοντας τα λάθη της πολυπραγμοσύνης – ένα αντικείμενο πρέπει να σας απορροφήσει για να επιτύχετε.

Ιχθείς

Με τον Ερμή στον 9ο Οίκο σας έχετε μπροστά σας 20 ημέρες περισυλλογής, έρευνας, ταξιδιών και επέκτασης των ικανοτήτων σας. γίνεστε πιο μεστοί στην σκέψη σας, πιο φιλοσοφημένοι και πιο αισθαντικοί. Έχετε πιθανότητα να ταξιδέψετε και αυτό θα σας χαροποιήσει πολύ.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής θα διέλθει στον Σκορπιό την έως τις 5 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης Άρης κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό. Με αυτή τη διαμετακόμιση, είναι...

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Θα ζήσουμε λοιπόν την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας με τον Δία να περνάει από αυτόν τον Οκτώβρη έως και τον Νοέμβριο του 2018 στον Σκορπιό....

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Από τις 2 Νοεμβρίου, ο Ερμής είναι στον Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, θα είναι μια περίοδος που...

Ο Ερμής διεκδικεί από τον Δία προσοχή

Ο Ερμής διεκδικεί από τον Δία προσοχή

Ο Ερμής διεκδικεί από τον Δία προσοχή

Κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, ακολουθώντας κατά πόδας τον μέγα Ήλιο, είμαστε προσανατολισμένοι σε ένα εσωτερικό ταξίδι....

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό από σήμερα μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου, οπότε και θα εισέλθει στον Τοξότη. Ο Ερμής είναι ένας μάλλον...

Ερμής στον Σκορπιό

Ερμής στον Σκορπιό

Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής κινείται αυτή τη στιγμή στις τελευταίες και αναιρετικές μοίρες του Ζυγού για να εισέλθει στον Σκορπιό. Επιπλέον από τις 19...