Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016
<p>Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα μας κάνει να επιδιώκουμε την προσωπική μας ελευθερία και να αναζητούμε τον μεγάλο και ιδανικό έρωτα. Βεβαίως το σημαντικό γεγονός που θα καθορίσει πολλά πράγματα είναι στις 30 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη στις 7ο 43΄ του Σκορπιού και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δίνοντας αφορμές για νέα ερωτικά ξεκινήματα. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ευνοεί κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης, βοηθώντας τα συναισθηματικά. Αλλά και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα δείξει την εύνοιά της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και θα τους δώσει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις. 

Κριός

Η αναζήτηση του καινούριου και του όμορφου θα είναι αυτό που θα σας καθορίσει το διήμερο αυτό και η Νέα Σελήνη θα σας το προσφέρει. Κάποιος Αιγόκερως θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Όμως και ένας Ζυγός θα σας γοητεύσει. Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή. καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη, αλλά και η Αφροδίτη με την σύνοδό της με τον Κρόνο θα σας κάνουν πολύ γοητευτικούς και θα σας δώσουν ευκαιρίες για να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Έτσι θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα άτομο από τους Διδύμους, ή και από τον συμβατό σας Αιγόκερω, για να μοιραστείτε στιγμές πάθους. Για να αντιμετωπίσετε τις όμορφες ευκαιρίες που έρχονται στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Πολύ δυνατό αυτό το ΣΚ για τους Διδύμους, που βλέπουν την αγάπη να καθηλώνεται στα εύθραυστα δάχτυλα ενός Ζυγού ή στην βαριά και παθιασμένη ανάσα ενός Ταύρου. Η Νέα Σελήνη θέλει να την γιορτάσετε με ένα νέο, πολύ αξιόλογο και αγριεμένο φλερτ, μιλάει για πόθους και απαιτεί θάρρος. Για να έχετε την αγάπη που αξίζετε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Κάθε Νέα Σελήνη σας βυθίζει σε βαθιές και νοσταλγικές χώρες της ψυχής σας. Αυτή εδώ, στον συμβατό σας Σκορπιό μπορεί και να ανοίξει την αγάπη προς έναν Δίδυμο ή έναν Παρθένο, μπορεί να σας στείλει στην αγκαλιά όμως και ενός Σκορπιού ή ενός Ταύρου. Για να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό πεδίο καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Κάποιο εντελώς καινούριο φλερτ, από άτομο που δεν το περιμένατε, σας έχει αφήσει άναυδους. Δεν ξέρετε αυτό το ΣΚ αν πρέπει να ενδώσετε ή είναι καλύτερο να κρατήσετε στάση αναμονής, ή ίσως ακόμα και να κόψετε τελείως την πιθανότητα μιας νέας σχέσης. Όμως η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό απαιτεί πάθος, και αν κάποιος σας το προσφέρει δεν κάνει να αρνηθείτε. Για να βρείτε απαντήσεις στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Η αγάπη αποκτά αυτό το ΣΚ χαρακτήρα εκρηκτικό. Καθώς έχετε καλές εξελίξεις γενικά στην ζωή σας θέλετε να ζήσετε στιγμές έντασης όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι έλκεστε από άτομα που ανήκουν στον Καρκίνο, τον Λέοντα και τον Ζυγό. Είστε σε μια από τις πιο ερωτικές και γεμάτες γοητεία περιόδους της ζωής σας κοιτάξτε να απολαύσετε όλα όσα ποθείτε, όπως απαιτεί η Νέα Σελήνη της Κυριακής. Για να έχετε σίγουρη καθοδήγηση στα αισθηματικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Η καρδιά σας χτυπάει τόσο δυνατά, που είχατε ξεχάσει ότι μπορεί να έχετε τέτοια ένταση συναισθημάτων. Ένας Λέοντας ή ένας Σκορπιός εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο της ζωής σας, ζώδια όμως που δεν ξέρετε στην ουσία να τα χειριστείτε, όσο κι αν σας έλκουν αυτήν την στιγμή. Για να μπορέσετε να κερδίσετε το παιχνίδι του έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Αυτό το ΣΚ είναι η απόλυτη ευκαιρία σας στον ερωτικό τομέα, με την Νέα Σελήνη να τιμάει ακριβώς το ζώδιό σας και ανοίγει τους κρουνούς της λίμπιντο. Σας έλκουν θανάσιμα Λέοντες, Δίδυμοι και Παρθένοι, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο έντονο και φλογισμένο πάθος σας. Για να συντονιστείτε με την δύναμη της Νέας Σελήνης καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Μια εκρηκτική και πολύ θετική περίοδος ανοίγει για τα ερωτικά σας. Αν είστε σε σχέση, καταφέρνετε να κάνετε πολύ όμορφες τις στιγμές για το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ που ίσως να ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Για να έχετε απόλυτη επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Μια άκρως αναζωογονητική Νέα Σελήνη διαχέει την θετική της ενέργεια και το πάθος της από το συμβατό σας ζώδιο του Σκορπιού. Σας έλκουν Ταύροι και Παρθένοι, με τους οποίους έχετε να μοιραστείτε πολλά, αλλά και οι Σκορπιοί ασκούν μαγνητική επίδραση επάνω σας αυτήν την περίοδο. Για να ξεκαθαρίσετε ποιος άνθρωπος θα σταθεί καλύτερα στο πλευρό σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Μια εξαιρετικά ποθητή Νέα Σελήνη στον σταθερό σταυρό και τον Σκορπιό συνοψίζει το τι θα θέλατε: μια έκρηξη της λίμπιντο, νέους δρόμους να εκφράσετε την βαθιά σας ψυχή και απροκάλυπτες, γενναίες ανιχνεύσεις της ερωτικής σφαίρας. Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στην ζωή σας, ίσως ένας Σκορπιός που θα σας κάνει συντροφιά σε αυτήν την περιπέτεια. Για να αντλήσετε όλη την δύναμη του φεγγαριού καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Με την Νέα Σελήνη στον συμβατό σας και φιλικό Σκορπιό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή και αυτό το ΣΚ είναι τρομερά δυνατό. Θέλετε να καταλάβει είτε το ταίρι σας είτε ο άνθρωπος με τον οποίο φλερτάρετε απόλυτα την ανάγκη σας να ξεπεράσετε τα όρια σε θέματα σωματικής έκφρασης. Απολαύστε αυτήν την όμορφη περίοδο και για να μπορέσετε να έχετε όλα ός ποθείτε στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Η ευαισθησία, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν το διήμερο αυτό όπως και αναπάντεχες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Ένα υπέροχο ρεβεγιόν μας περιμένει στην αλλαγή του χρόνου και μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά που υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον στις...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...