Νέα Σελήνη: προβλέψεις αγάπης ανά ζώδιο

Νέα Σελήνη: προβλέψεις αγάπης ανά ζώδιο
<p>Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που έρχεται είναι η πιο ερωτική, καυτή, αποκαλυπτική των πόθων μας και των αναγκών μας που θα ζήσουμε μέσα στο 2016. Είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοίγοντας το κεφάλαιο του έρωτα για τα καλά. Επιπλέον, είναι σε σύνοδο με δύο σπουδαίους σταθερούς αστέρες, τον Khambalia και τον Acrux, και υπόσχεται να μας στείλει βόλτα στα βαθιά του έρωτα! Ας δούμε πώς θα ζήσει αυτήν την εκρηκτική Νέα Σελήνη του έρωτα κάθε ζώδιο.

Κριός

Μάλιστα, τέλεια… Μια Νέα Σελήνη που σας βρίσκει ακριβώς στον 8ο Οίκο σας των πόθων και του σωματικού έρωτα. Ό,τι υπομονή κάνατε μέσα στην σχέση σας, τελειώνει και αν δεν έχετε βρει αυτά που θέλετε, σαλπάρετε για αγκαλιές που δεν σας ενδιαφέρει αν θα έχουν διάρκεια, αρκεί να έχουν πάθος. Με τις υγείες σας! Απολαύστε το!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τις μόνιμες σχέσεις αι τις συνεργασίες και σας φέρνει τις εξής πιθανότητες: ή, αν είστε δεσμευμένοι, να ζήσετε στα άκρα τον έρωτα με το ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι να βρείτε κάτω από το φως της την σχέση που αξίζετε.

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή τον κυβερνήτη σας ανοίγει απόλυτα το θέμα του φλερτ. Σας έλκουν άνθρωποι που μπορεί να προέρχονται από τον ιατρικό χώρο ή να έχουν μαζί σας σύνδεση μέσω κάποιας υπηρεσίας.

Καρκίνος

Εκπληκτική η Νέα Σελήνη αυτή, σας δίνει πολύ μεγάλη κοινωνικότητα και σας κάνει να λάμπετε με πρωτόγνωρο και πολύ γοητευτικό φως. Σας έλκουν οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, αλλά και οι Σκορπιοί με τους οποίους θα ζήσετε ακραία πάθη. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στον έρωτα.

Λέων

Η βαθιά σχέση συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και την Σελήνη διεγείρει το πεδίο μιας εντελώς νέας σχέσης με απρόβλεπτα χαρακτηριστικά. Καταλαβαίνετε ξαφνικά ότι σας θέλει με πάθος κάποιος άνθρωπος που νομίζατε ότι είναι απλά φίλος/φίλη και πρέπει να πάρετε απόφαση αν θα υποκύψετε ή θα αντισταθείτε. Προτείνουμε να υποκύψετε, θα ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική με αυτήν την Νέα Σελήνη. Όμορφες στιγμές για όσους είστε ήδη δεσμευμένοι, καθώς θέλετε να κυκλοφορήσετε σαν να είναι του Αγίου Βαλεντίνου, με υψηλή κοινωνικότητα και ερωτική – αλλά συνάμα και αισιόδοξη – διάθεση. Είναι από τις πολύ καλές στιγμές για τα ερωτικά σας.

Ζυγός

Κι εκεί που νομίζατε ότι ο έρωτας πια δεν σας αφορά, έρχεται αυτή η Νέα Σελήνη να ανοίξει αγρίως αυτό το κεφάλαιο. Προσέξτε, επειδή αφορά τον δεύτερο Οίκο σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν μόνιμη επίδραση στην ζωή σας. Ίσως να υποκύψετε σε ένα πάθος τύπου απιστίας, αλλά δεν θα μπορέσει να μείνει κρυφό. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως όποια γνωριμία κάνετε θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Σκορπιός

Κατευθείαν στην καρδιά σας βρίσκει αυτή η Νέα Σελήνη, στέλνοντας ερωτικά σήματα από το βαθύ εσωτερικό σας σύμπαν. Σας έλκουν Καρκίνοι, Δίδυμοι, Λέοντες και  Παρθένοι. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πάθος που εκπέμπετε και στον έντονο μαγνητισμό που σας χαρίζει η Σελήνη. Ό,τι ευχηθείτε στον έρωτα θα πραγματοποιηθεί απόλυτα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη φωτίζει το παρελθόν σας και σας στέλνει το μήνυμα ότι ο έρωτας είναι καρμικό μέγεθος που είτε θα το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα, οπότε θα σας λυτρώσει, είτε θα το αποφύγετε οπότε θα κάνετε κύκλους γύρω από λάθος ανθρώπους. Δείτε τον ερωτικό τομέα με την αξία που του πρέπει και να είστε ειλικρινείς και στις σχέσεις σας και στο φλερτ.

Αιγόκερως

Μια Νέα Σελήνη που θέλει να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε στον έρωτα. Έχετε έντονο φλερτ από κάποια άτομα τα οποία ανήκουν στην ευρύτερο χώρο σας, στον ευρύτερο κύκλο σας. θα νιώσετε έλξη για άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και τους ίδιους σκοπούς.

Υδροχόος

Και να που έχει έρθει η στιγμή να μετατρέψετε μια επαγγελματική σχέση, ή συναδελφική, σε βαθιά ερωτική… Σας έλκουν όσοι εργάζεστε μαζί τους και μάλλον ο κώδικας που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε σχέσεις με ανθρώπους που είναι συνεργάτες μας, σας αφήνει παγερά αδιάφορους αυτήν την στιγμή.

Ιχθείς

Ο έρωτας σας έχει πληγώσει και σας έχει προβληματίσει. Να είστε σίγουροι ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, πολύ θετικό, στα ερωτικά σας. Έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο σε ένα ταξίδι. Αν είστε δεσμευμένοι και θέλετε να ανανεώσετε την σχέση σας κάντε μια ρομαντική απόδραση για δύο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μια δύσκολη ενέργεια από την Αφροδίτη

Μια δύσκολη ενέργεια από την Αφροδίτη

Μια δύσκολη ενέργεια από την Αφροδίτη

Νιώθετε ότι δεν πατάτε ερωτικά σε σταθερό έδαφος; Δεν είναι και τόσο παράλογο αν αναλογιστείτε τις παράξενες ενέργειες που μας στέλνει η...

Διαζύγια και γάμοι: τα δώρα της Νέας Σελήνης

Διαζύγια και γάμοι: τα δώρα της Νέας Σελήνης

Διαζύγια και γάμοι: τα δώρα της Νέας Σελήνης

Εντελώς αντιφατικά θα είναι τα ερωτικά δρώμενα κάτω από την σκιώδη επίδραση της παράξενης Νέας Σελήνης στον Τοξότη, που έρχεται στις 29...

Ήλιος στον Λέοντα σχέσεις και Ζώδια

Ήλιος στον Λέοντα  σχέσεις και Ζώδια

Ήλιος στον Λέοντα σχέσεις και Ζώδια

Από τις 22 Ιουλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα για έναν ολόκληρο μήνα μέχρις τις 22 Αυγούστου. Από το φλογερό αυτό ζώδιο θα μας ανοίξει...

Νέα Σελήνη νέοι έρωτες

Νέα Σελήνη νέοι έρωτες

Νέα Σελήνη νέοι έρωτες

Σήμερα θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πράγμα που σημαίνει πολλά κατά την Αστρολογία, αφού η διέλευση αυτή θα μας ανοίξει νέους...

Ζώδια: τα πιο hot Ζευγάρια!

Ζώδια: τα πιο hot Ζευγάρια!

Ζώδια: τα πιο hot Ζευγάρια!

Ποια είναι τα ζωδιακά ζευγάρια που βάζουν φωτιά στον έρωτα; Με ποιο ζώδιο θα φτάσεις στο απόγειο της αγάπης, αλλά και της ηδονής; Γιατί...

Φίλα με στο Ζώδιο!

Φίλα με στο Ζώδιο!

Φίλα με στο Ζώδιο!

Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο; Φλογερά, παιχνιδιάρικα, σκανταλιάρικα; Είναι μια μεγάλη απορία! Αν ξέρεις τι ζώδιο είναι, μπορείς να ξέρεις τι...