Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2016
<p>Να που επιτέλους ήρθε και ο Νοέμβριος του δίσεκτου 2016 και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έχουν αντέξει μέχρι εδώ. Εννοείται, ότι είναι πολύ λίγο το διάστημα για να περάσουμε στο 2017 και να είμαστε οι νικητές, που ό,τι και να λένε τα άστρα, οι Εκλείψεις και οι Πανσέληνοι ξέρουμε να συντονιζόμαστε με τον παγκόσμιο ρυθμό και να βρίσκουμε το μέλι της ζωής. Ας δούμε ποιες θα είναι οι βασικές αστρολογικές επιρροές αυτού του τόσο σημαντικού μήνα που έχουμε μπροστά μας.

01.11.2016 ώρα.08:16: Ήλιος Τρίγωνο Ποσειδώνας

Εξαιρετική η πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου, με θετική επίδραση στην διαίσθηση και στον έρωτα για Λέοντες, Σκορπιούς και Ιχθείς. είναι μια στιγμή που το όνειρο παίρνει τα ηνία της ζωή μας και η διαίσθησή μας φωτίζει κρυφές πτυχές των γεγονότων.

03.11.2016 ώρα.06:09: Ερμής Εξάγωνο Πλούτων

Ο Ερμής από τον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ανάδρομο ακόμα, από τον Αιγόκερω, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εντοπίσουμε τους πολύ βαθείς μας πόθους, αλλά και να δώσουμε φτερά στις προσωπικές μας φιλοδοξίες και τα εργασιακά οράματα. Εξαιρετικά ευνοημένοι σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι.

06.11.2016 ώρα.06:23: Αφροδίτη Τρίγωνο Ουρανός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια εντελώς νέα πορεία στην ζωή μας, με αισιοδοξία, εφηβική διάθεση, ερωτισμό και πάθος. Οι Ζυγοί και οι Ταύροι ανακαλύπτουν ότι έλκονται ερωτικά από τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, ενώ οι ίδιοι οι φλογεροί, αντιλαμβάνονται τον έρωτα ως μια ευκαιρία να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Οι Υδροχόοι τέλος θέλουν να ταξιδέψουν και να χαρούν την ζωή με νέους τρόπους.

07.11.2016 ώρα.08:24: Ήλιος Εξάγωνο Πλούτων

Μια ακόμα θετική όψη – δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον Νοέμβριο, έχει πολλά δώρα να μας κάνει. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σε άριστη σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μας δίνει βάθος επικοινωνίας με όσους αγαπάμε, μας προσανατολίζει στον έρωτα, αλλά δίνει και δυνατές συγκινήσεις σε θέματα εργασιακά με νέες ευκαιρίες. Ευνοημένοι οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Αιγόκεροι.

09.11.2016 ώρα.06:61: Άρης Είσοδος Aquarius

Ο Άρης περνάει στον Υδροχόο ευνοώντας πολύ όλα τα θέματα που σχετίζονται με μεγάλες ομάδες, με κάπως επαναστατικές παγκόσμιες κινήσεις, με φιλανθρωπικές επιδιώξεις και με αστρικά ταξίδια. Οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί μπορούν να δουν τις φιλοδοξίες τους να παίρνουν φωτιά, αρκεί βέβαια να προσέξουν και τα νεύρα που φέρνει ο Άρης αλλά και μια τάση για ατυχήματα.

12.11.2016 ώρα.04:64: Αφροδίτη Είσοδος σε Αιγόκερω

Η θεά των ερώτων περνάει στον παρορμητικό σταυρό και στον 10 Οίκο του ζωδιακού, ευνοώντας όλα τα οικονομικά και εργασιακά θέματα. Ο έρωτας γίνεται θέμα σοβαρό, απαιτείται πίστη ανάμεσα στα ζευγάρια, αλλά έρχονται και μεγάλες συγκινήσεις. Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχουν την ευκαιρία τους να λάμψουν επαγγελματικά αλλά και να αφιερωθούν στην αγάπη.

12.11.2016 ώρα.14:39: Ερμής Είσοδος σε Τοξότη

Ο Ερμής περνάει, ως προπομπός του Ήλιου, στον χαριτωμένο Τοξότη. το μυαλό μας γίνεται πολύ πιο αισιόδοξο, θέλουμε να ερευνήσουμε πεδία που ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά μας, θέλουμε να ταξιδέψουμε και να αφεθούμε σε φλερτ με ανθρώπους εξωτικούς. Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς απολαμβάνουν ένα άνοιγμα συνείδησης και μια επέκταση της πνευματικότητάς τους.

16.11.2016 ώρα.17:22: Ερμής Εξάγωνο Άρης

Και να το πρώτο δώρο του Ερμή και του Άρη από τις νέες τους ζωδιακές θέσεις. Το εξάγωνο μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Θα μας δώσει φτερά για να αντιμετωπίσουμε την ζωή με αισιοδοξία και δυναμισμό, βάζοντας τα δυνατά μας να κατακτήσουμε τους στόχους μας. εξαιρετική επιρροή σε Υδροχόους, Κριούς, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες, που βλέπουν τις μετοχές τους να ανέρχονται και στον ερωτικό τομέα.

18.11.2016 ώρα.16:03: Ερμής Τετράγωνο Ποσειδώνας

Η πρώτη δύσκολη σχετικά όψη του Νοεμβρίου. Ο Ερμής από τον Τοξότη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε μια προσπάθεια όπως θετική, θέλει να αποδείξει ότι όταν ξεκινάμε ένα διανοητικό ταξίδι πρέπει να αφήνουμε απ’ έξω τις αυταπάτες. Μια καλή στιγμή για να ξεφύγουμε από τοξικούς ανθρώπους και κακές συνήθειες. Ας είναι προσεκτικοί με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται οι Δίδυμοι, οι Τοξότες , οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

19.11.2016 ώρα.23:03: Αφροδίτη Εξάγωνο Ποσειδώνας

Τέλεια όψη για τον έρωτα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, δυναμική και προκλητική, συμμαχεί με τον άρχοντα των ονείρων Ποσειδώνα σε μια τέλεια αρμονία. Τα όνειρά μας, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά, είναι πιο κοντά από ποτέ. Ευνοημένοι οι ταύροι, οι Ζυγοί, οι Τοξότες, οι Ιχθείς.

21.11.2016 ώρα.21:22: Ήλιος Είσοδος σε Τοξότη

Πάντα όταν έρχεται η στιγμή που περνάει ο Ήλιος στον Τοξότη αναπτερώνεται το ηθικό μας, όσο κι αν πλησιάζουμε στον χειμώνα. Η φλόγα του Τοξότη, χρήσιμη και ελεγχόμενη, παράγει το φως που διαλύει τα πνευματικά σκοτάδια. Γινόμαστε πιο φιλοσοφημένοι και ταυτόχρονα πιο περιπετειώδεις, θέλουμε να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε νέους τόπους, τρόπους και ανθρώπους. Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

22.11.2016 ώρα.18:18: Ερμής Εξάγωνο Δίας

Μεγαλειώδης όψη που μας χαροποιεί πολύ και ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για σημαντικές συνεργασίες, επικερδείς επιχειρήσεις και μεγάλους έρωτες. Ευνοημένοι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί.

23.11.2016 ώρα.18:43: Ερμής Σύνοδος Κρόνος

Μια όψη αμφίσημη, δύσκολη και θετική ταυτόχρονα. Ο Κρόνος στον Τοξότη μας έχει δώσει μεγάλα μαθήματα, αλλά έχει περιορίσει και την ανάγκη μας να επεκταθούμε έξω από την πεπατημένη. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο παίρνει το μήνυμα – και το μεταφέρει σε εμάς – ότι τα όποια ταξίδια, εσωτερικά και εξωτερικά, τελούν κάτω από αυστηρή επίβλεψη και αν ξεστρατίσουμε θα υπάρξουν συνέπειες. Ας προσέξουν τι στόχους θέτουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες, οι Ιχθείς.

24.11.2016 ώρα.23:00: Δίας Τετράγωνο Πλούτων

Η μόλις δεύτερη δύσκολη όψη του Νοεμβρίου. Ο Δίας από τον Ζυγό κάνει σκληρή αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαγορεύοντας τα μεγάλα όνειρα και ανασύροντας από την ψυχή μας λόγους για να υποχωρήσουμε με φόβους, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις, συνεργασίες και επιχειρηματικά σχέδια. Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Τοξότες μπορεί να ζήσουν δυσκολίες σε στρατηγικές κινήσεις της καριέρας τους και στις μόνιμες σχέσεις τους.

26.11.2016 ώρα.11:49: Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτων

Η πιο ερωτική αλλά και επικίνδυνη όψη των ουρανών. Η Αφροδίτη είναι στην ίδια αρμονική με τον Πλούτωνα, είναι οκτάβα του. Και όταν την παίρνει αγκαλιά οι πόθοι γίνονται πόνοι, δεν αντέχουμε να μην έχουμε αυτόν που θέλουμε. Η σύνοδος αυτή είναι ιδανική για να βάλει φωτιά στις φιλοδοξίες μας και να μας κάνει απαιτητικούς στα εργασιακά μας, μιας και συμβαίνει στον Αιγόκερω. Έντονοι πόθοι και αλλαγές στην ερωτική ζωή για Ταύρους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Σκορπιούς.

26.11.2016 ώρα.13:44: Αφροδίτη Τετράγωνο Δίας

26.11.2016 ώρα.13:37: Ερμής Τρίγωνο Ουρανός

Δύο όψεις, μία δύσκολη και μία θετική, που ολοκληρώνονται την ίδια ημέρα. Ο Δίας σε αντιπαράθεση με την Αφροδίτη, ενώ είναι στο δικό της ζώδιο, τον Ζυγό, προσπαθεί αν της θυμίσει ότι η δουλειά της είναι ο έρωτας και να αφήσει την αυστηρότητα του Αιγόκερου που την φιλοξενεί, και που την σπρώχνει αποκλειστικά σε θέματα εργασιακά και οικονομικά. Από αυτήν την όψη οι Ταύροι, οι Τοξότες, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα ταλαιπωρηθούν από διλήμματα που έχουν να κάνουν με τον άξονα εργασία/έρωτας. Όσο για το πολύ θετικό τρίγωνο Ερμή – Ουρανού από τον Τοξότη και τον Κριό αντίστοιχα, θα φέρει καλές ειδήσεις σε νέες σχέσεις, εδικά αν υπάρχει και κάποιο ταξίδι ως υπόβαθρο και ως ρομαντικό σκηνικό. Ευνοημένοι της όψης αυτής οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Κριοί, οι Υδροχόοι.

29.11.2016 ώρα.20:20: Αφροδίτη Τετράγωνο Ουρανός
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω τετραγωνίζει τον Ουρανό από τον Κριό, την ίδια ημέρα που θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Τοξότη. αυτό το τετράγωνο δεν είναι κακό. Θυμίζει στον Ουρανό ότι για να ξεκινήσει άτι δεν αρκεί μόνον η θέληση και η παρόρμηση – χρειάζεται σχεδιασμός και σωστή δουλειά. Πιθανόν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, αλλά και οι Υδροχόοι και οι Ταύροι να αισθανθούν ότι καθυστερεί μια υπόθεσή τους που την θεωρούν ύψιστης σημασίας, αλλά αυτή η καθυστέρηση απλά θα τους δώσει χρόνο να οργανωθούν καλύτερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

1-2 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Σκορπιό Σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Η υποστήριξη θα μπορούσε να προέλθει από την εσωτερική...

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

1 Οκτωβρίου: Ο Άρης στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 3 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον...

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

04.05.2017 h.00:50: Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδών Πολύ όμορφη όψη για την αρχή του μήνα που δίνει ρεαλισμό στα όνειρα και δημιουργικότητα στην...

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Η Αφροδίτη ανάδρομη θα επανέλθει από τον Κριό στους Ιχθείς για να δώσει στον έρωτα την βαθιά εκείνη διαίσθηση που θα μας επιτρέψει να...

Αστρολογικό Δελτίο Δεκεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Δεκεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Δεκεμβρίου 2016

Ο τελευταίος μήνας του δίσεκτου 2016 είναι εδώ, πολύ θα χαρούμε να τον αποχαιρετήσουμε και να πάμε στην επόμενη χρονιά. Εν είδη αστειότητας...

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2014

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2014

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2014

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα νιώσουμε έντονη την ευεργετική δύναμη του Ήλιου, ειδικά μετά το πέρασμά του στον Τοξότη, αλλά και...