Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016
<p>Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον Ουρανό σε καυτό κλοιό και με τον Ερμή να κάνει επίσης ένα δυνατό τρίγωνο με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, όψη που θα μας βοηθήσει να βρούμε το νόημα της αγάπης. Συντονιστείτε με την ουράνια ενέργεια, ευχηθείτε να έχετε αγκαλιά σας όποιον αγαπάτε και το σύμπαν δεν θα σας χαλάσει το χατίρι.

Κριός

Είστε άκρως ευνοημένοι από το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας και έχετε μια ταξιδιάρικη διάθεση. Σας έλκουν πολύ οι πολικοί σας Ζυγοί, αλλά και ο παθιασμένος Ταύρος και ο συμβατός σας Τοξότης είναι ζώδια που υπάρχουν στο ερωτικό σας πεδίο. Για να επωφεληθείτε από την πλανητική συγκυρία στα ερωτικά σας  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η παντοδύναμη Αφροδίτη σε αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό από τον Κριό σας βρίσκει αυτό το ΣΚ γεμάτους από πόθο, αφού ο Τοξότης που φιλοξενεί την θεά του έρωτα είναι για εσάς ο 8ος Οίκος της ερωτικής επιθυμίας. Θέλετε να κάνετε πολλά, και αυτό σημαίνει ότι το ταίρι σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει θα περάσουν καλά! Σας ενδιαφέρουν άνθρωποι από τα ζώδια του Υδροχόου, του Κριού, του καρμικού σας Τοξότη. Για να κάνετε πάντα σωστές επιλογές στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να συνομιλεί με τον Χείρωνα αυτό το ΣΚ έχετε την δυνατότητα να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, με καλή διάθεση αλλά και ανεπτυγμένη διαίσθηση. Το άλλο διπλό ζώδιο του ζωδιακού, οι Ιχθείς, έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί σας, το ίδιο και οι μαγνητικοί Σκορπιοί.  Για να πάρετε ώριμες αποφάσεις στα προσωπικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας προσανατολίζει σε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις. Προσοχή, αν και γενικά θα έχει καλές όψεις, μια δύσκολη σχέση με τον Δία από τον Ζυγό δονεί τις οικογενειακές σας σχέσεις, κάτι που θα επηρεάσει γενικά την ψυχολογία σας, δημιουργώντας εντάσεις. Με τους Αιγόκερους, τους Ταύρους και τους Παρθένους υπάρχει μεγάλη έλξη.  Για να αντιμετωπίσετε αισιόδοξα τον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η δύναμη του Ήλιου από τον Σκορπιό δονεί και αυτό το ΣΚ την πραγματικότητά σας, αλλά δεν είστε αμέτοχοι και από τα δώρα της Αφροδίτης από τον Τοξότη. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιο άτομο από τον ευρύτερο κύκλο σας φλέγεται για εσάς και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσετε το φλερτ του, που ναι μεν σας κολακεύει, αλλά δεν είστε έτοιμοι να αλλάξετε την δομή της σχέσης σας από φιλική σε ερωτική. Για να έχετε έμπειρη αστρολογική καθοδήγηση στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Με τον Ερμή να συναντά τον Χείρωνα, ο οποίος βρίσκεται στον πολικό σας χώρο των Ιχθύων, μια βαθύτατη τρυφερότητα καταλαμβάνει την ψυχή σας και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε σωστά με το ταίρι σας. αυτόν τον καιρό μοιράζεστε πολλά με Ιχθείς, Τοξότες και Σκορπιούς. Για να έχετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Μια πολύ δυνατή περίοδος για τα ερωτικά σας θέματα θα αποδειχθεί αυτό το ΣΚ. Είστε γεμάτοι από πόθους και κυρίως σας έλκουν τα φλογερά ζώδια, Κριοί, Τοξότες και Λέοντες, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί τρίγωνο από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό. Αν είστε δεσμευμένοι έχετε διλήμματα, γιατί η σχέση σας δεν καλύπτει την εσωτερική σας ανάγκη για πραγματικό έρωτα. Για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο από το ζώδιό σας τριγωνίζουν τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, δημιουργώντας την τέλεια ψυχική διάθεση για να ασχοληθείτε αυτό το ΣΚ με τον έρωτα. Έχετε μια έκρηξη ψυχικής ενέργειας που μπορεί να εκδηλωθεί προς το ταίρι σας ή στον άνθρωπο που φλερτάρετε με θεραπευτικό τρόπο, με μασάζ για παράδειγμα που θα απογειώσει τις αισθήσεις. Για να έχετε τον έρωτα που αξίζετε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Είστε οι λατρεμένοι της Αφροδίτης αυτό το ΣΚ, με την μεγάλη θεά από το ζώδιό σας να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Φλέγεστε από επιθυμίες και δεν το κρύβετε, είστε πολύ γοητευτικοί και έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε. Στο ερωτικό σας πεδίο «παίζουν» οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι καρμικοί σας Ταύροι. Για να έχετε επιτυχία στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Η Σελήνη τιμάει το ζώδιό σας αυτό το ΣΚ και γεμίζει την καρδιά σας πόθους και συναισθηματισμό. Μια μόνον δύσκολη όψη που πραγματοποιεί με τον Δία από τον Ζυγό μπορεί να σας στοιχίσει λίγο σε ένταση – αλλά θα είναι παροδική. Ο Κρόνος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να έχετε πανέμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Για να έχετε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις χωρίς αμφιβολίες καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Η συνάντηση στα ουράνια πεδία της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό που είναι κυβερνήτης σας από τον Κριό δημιουργεί ένα φλεγόμενο ΣΚ για τους Υδροχόους.  Είστε πολύ κοντά σε Ζυγούς, Τοξότες, Λέοντες και Κριούς και θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα, που θα σας επιτρέψει να βγάλετε το πάθος που κρύβετε. Για να έχετε απαντήσεις στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Η δύναμη του Χείρωνα από το ζώδιό σας έχει καταλυτική δράση στην ψυχή σας αυτό το ΣΚ, καθώς θα συναντηθεί με τον Ερμή από τον φιλικό σας Σκορπιό. Έχετε έντονη επιθυμία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που φλερτάρετε. Είστε πολύ κοντά με Τοξότες και Σκορπιούς, αλλά και Παρθένους και Διδύμους. Για να έχετε σίγουρες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Η ευαισθησία, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν το διήμερο αυτό όπως και αναπάντεχες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Ένα υπέροχο ρεβεγιόν μας περιμένει στην αλλαγή του χρόνου και μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά που υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον στις...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...