Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016
<p>Ένα απίστευτα ερωτικό διάστημα ανοίγεται μπροστά μας, με ακραία συναισθήματα και γενναίες αποφάσεις. Και αν αυτό ισχύει για όλους, για την ΛΟΑΤ κοινότητα, που έτσι κι αλλιώς έχει πιο καλή επαφή με την αλήθεια και την ειλικρίνεια, ισχύει διπλά. Ας δούμε την ερωτική προδιάθεση της εβδομάδας που έρχεται. Προσοχή σε όλα τα ζώδια, είναι μια εβδομάδα προετοιμασίας σε ψυχικό επίπεδο για την συνταρακτική Πανσέληνο στον Ταύρο που έρχεται, τεράστια και φλογισμένη, στις 14 Νοεμβρίου.

Κριός

Νέα ερωτικά ξεκινήματα για τα παθιασμένα κριάρια. Και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας ευνοεί, στις 7 του μήνα, αλλά κυρίως το πέρασμα του Άρη που είναι κυβερνήτης σας στις 9 Νοεμβρίου στον Υδροχόο ανοίγει νέους ορίζοντες. Πειραματίζεστε, παίζετε, κάνετε άγριο φλερτ και έλκεστε από Υδροχόους.

Ταύρος

Ειδικά εσείς, που από το δικό σας το ζώδιο έρχεται η επερχόμενη Πανσέληνος, κάντε αυτήν την εβδομάδα ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας. η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθάει πολύ, ενώ με το πέρασμά της στις 12 Νοεμβρίου στον φιλικό σας Αιγόκερω σας κάνει πιο ταξιδιάρικους και πιο παθιασμένους. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε ένα δυναμικό φλερτ με κάποιο ταξίδι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον Σκορπιό, με έντονες όψεις με την Σελήνη όλη την εβδομάδα, και ειδικά από την Πέμπτη και μετά, σας κάνει να έχετε μικτά και παράξενα συναισθήματα. Κάπου νιώθετε ότι σας έχει κουράσει η σχέση σας, κάπου θέλετε να παίξετε, αλλά από την άλλη δεν θέλετε και να χάσετε χρόνο, θα θέλατε ένα νέο φλερτ να είναι για μια δυνατή σχέση. Είναι αντιφατικό αυτό ως διάθεση, αλλά θα το ζήσετε.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να πραγματώνει πολλούς από τους πόθους σας, αλλά και με μια ακραία διάθεση ειλικρίνειας απέναντι και στον εαυτό σας και στους άλλους, έχετε ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα για δυνατές συγκινήσεις. Προσέξτε λίγο την διάθεσή σας από την μια να είστε θύμα και από την άλλη να θυμώνετε που σας εκμεταλλεύονται οι άλλοι. Μην προκαλείτε την θυματοποίηση, για να μην έχετε εντάσεις.

Λέων

Και το ερωτικό σερί των Λεόντων, καλά κρατεί… Είστε παντοδύναμοι, κυριολεκτικά. Ο Ήλιος στις 7 του μήνα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δίνοντας σάρκα και δύναμη σε ακραίες φαντασιώσεις, ενώ στις 9 Νοεμβρίου το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο και στον Οίκο των σχέσεων ενδυναμώνει την ερωτική σας διάθεση και σας κάνει ακαταμάχητους. Δείτε μια σχέση με Υδροχόο – Δίδυμο ή Ζυγό με την σοβαρότητα που της αξίζει.

Παρθένος

Παράξενη εβδομάδα, με τον Ερμή από τον Σκορπιό να σας αποκαλύπτει ότι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο έχει μάλλον ερωτική διάθεση απέναντί σας, προκαλώντας σας ανάμικτα συναισθήματα. θα δεχτείτε την πρόκληση να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε βαθιά ερωτική; Προς το τέλος της εβδομάδας έχετε νοσταλγική διάθεση και το μυαλό σας τρέχει σε ανθρώπους που είναι μακριά σας.

Ζυγός

Εβδομάδα αποφάσεων και στρατηγικής για τους Ζυγούς. Η Αφροδίτη στις 12 Νοεμβρίου περνάει στον Αιγόκερω και σας προτρέπει να αφήσετε τα πολλαπλά παιχνίδια και να αφιερωθείτε στην μία και μόνη σχέση που έχει σημασία για εσάς. Το θέμα είναι, εσείς θέλετε να κλείσετε τα μάτια στους πειρασμούς, οι πειρασμοί θα σας αφήσουν ήσυχους; Θέλει αυτοπειθαρχία η ερωτική σφαίρα αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Γεμάτη συγκινήσεις αυτή η εβδομάδα. Με την συνεργασία του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αυτήν την περίοδο έχετε πολύ ισχυρούς πόθους, αλλά δεν θέλετε να τους κλείσετε στα στενά όρια μιας σχέσης. Σας αφορά το φλερτ με κάποιο πρόσωπο από τον ευρύ σας φιλικό κύκλο, που το αντιμετωπίζετε σαν τρόπαιο κάπως, σαν μια νίκη.

Τοξότης

Φεύγοντας η Αφροδίτη στις 12 του μήνα από το ζώδιό σας, περνάει στον Αιγόκερω που για εσάς είναι ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων και των δεσμεύσεων και ανοίγει μια περίοδος όπου θα φτάσει να ακούγεται η έκφραση «σύμφωνο συμβίωσης» με το ταίρι σας, το πάτε πολύ δυνατά το θέμα της μονιμότητας της σχέσης σας. κάνετε σχέδια για συγκατοίκηση και γενικά σοβαρεύετε το πλαίσιο. Είναι μια στιγμή μεγάλης ερωτικής δύναμης και ζεστασιάς.

Αιγόκερως

Καλώς να την δεχτείτε την Αφροδίτη, που εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 12 Νοεμβρίου δίνοντας έντονους πόθους και φυσική γοητεία. Σας απασχολούν σχέσεις με Ταύρους, Παρθένους, αλλά και Ζυγούς, Διδύμους και Υδροχόους. Προσοχή, με τα ζώδια του Αέρα μπορεί να υπάρχει χημεία αλλά δεν είστε κατά τα άλλα συμβατοί και θα υπάρξουν θέματα που θα σας στεναχωρήσουν.

Υδροχόος

Πολύ έντονη και ερωτική αυτή η περίοδος. Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο στις 9 Νοεμβρίου και σας κάνει δώρο μεγάλη ζωτική ενέργεια, αλλά και εγωισμό. Σας έλκουν πολύ Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, μόνο που τα «θέλω» σας μπορεί να είναι τόσα πολλά, που δεν θα μπορείτε να τα βάλετε σε μια ιεράρχηση. Είστε έτοιμοι για δυνατές σχέσεις, αλλά εξίσου εύκολα βγαίνετε κι από μια σχέση αυτήν την στιγμή.

Ιχθείς

Η δυνατή όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον φιλικό σας Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ανανεώνει μια παλιά σας σχέση. Είστε πολύ κοντά σε γήινα ζώδια, Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους, αλλά επίσης και σε άλλα υδάτινα πλάσματα, όπως εσείς, σας έλκουν Σκορπιοί, Καρκίνοι και άλλοι Ιχθείς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Πόσα πια θα αντέξουμε οι άνθρωποι; Πόσο χτύπα κι άλλο; είπαμε ότι έφυγε το 2016, γιατί το 2017 έχει πάθει 2016; Είχαμε πει ήδη πριν από την αλλαγή...

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, και ο Ουρανός στο τέλειωμα του 2016 να γυρίζει επιτέλους ορθός στον Κριό και να μας...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Το πέρασμα του Ήλιου στον τοξότη αλλά και οι πολύ όμορφες όψεις της Σελήνης αυτήν την εβδομάδα, όπως και η συμμαχία του Δία με τον Ερμή...

Προβλέψεις Homo – Gay 29/08 – 4/09/2016

Προβλέψεις Homo – Gay 29/08 – 4/09/2016

Προβλέψεις Homo – Gay 29/08 – 4/09/2016

Ο Ήλιος εξακολουθεί να καίει και ο έρωτας να φλογίζει σώματα και καρδιές. Δεν θα το βάλουμε τόσο εύκολα κάτω, εδώ στον μεσογειακό...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Τι χαμπάρια παλικάρια, και τι καπρίτσια τα κορίτσια; Αν για όλες τις σχέσεις αυτός ο παράξενος και κυκλοθυμικός Ιούνιος είναι δύσκολος,...