Το σ’ αγαπώ των ζωδίων

Το σ’ αγαπώ των ζωδίων
<p>Με ποιον τρόπο θα σου πει ότι σε αγαπάει; Κάθε άντρας έχει τον δικό του τρόπο, κάθε ζώδιο την δική του χαρακτηριστική συμπεριφορά. Ποια είναι τα λόγια και οι χειρονομίες που θα σου δείξουν ότι έχει ανάψει το ερωτικό παιχνίδι; Μην περιμένεις από όλους τα ίδια! Άλλο ο Υδροχόος άλλο ο Λέοντας!

Κριός

Θα σου πει να πάτε για μπάνιο μαζί το καλοκαίρι, ή να πάτε για τρέξιμο τον υπόλοιπο καιρό. Δεν είναι μόνον ότι είναι αθλητικός τύπος έτσι κι αλλιώς, είναι ότι θέλει να τσεκάρει το σώμα σου! Τέτοιος είναι!

Ταύρος

Θα το φέρει από δω, θα το φέρει από κει, θα σου ζητήσει να του μαγειρέψεις στο σπίτι του. Πρόσεξε, να μαγειρέψεις εσύ, αλλά στην δική του την φωλιά. Αν συμβεί τέτοιο πράγμα είναι σίγουρο όχι μόνον ότι είναι ερωτευμένος, αλλά το πάει και σοβαρά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να σου πει τα πάντα, γιατί το μυαλό του είναι ιδιόρρυθμο. Αν όμως σε προκαλέσει σε λεκτική/πνευματική μονομαχία και θέλει να σου επιβληθεί, αν τον έχει πιάσει ο εγωισμός του, είναι καθαρά ερωτικό το μήνυμα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δύσκολα θα σου μιλήσει, ειδικά αν σε θέλει. Όσο δεν έχει ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να είναι λαλίστατος. Αν τον δεις να τραυλίζει όμως ή να λέει εντελώς άκυρα πράγματα, που μπορεί και να σε φέρνουν σε αμηχανία, είναι γιατί σε ερωτεύτηκε!

Λέων

Ο Λέων δεν μιλάει, κοιτάει και πρέπει να σε κάψει με το βλέμμα του. Θα καταλάβεις ότι θέλει πολλά περισσότερα από εσένα αν αρχίζει να σε ρωτάει τι θέλεις να σου φέρει για να σε ευχαριστήσει, είναι πολύ δοτικός, πραγματικός άρχοντας.

Παρθένος

Ο Παρθένος ή που θα είναι πολύ ντροπαλός ή που θα σου κάνει ευθύτατη κρούση. Θα του πάρει καιρό για να σου δείξει ότι σε θέλει, λόγω εγωισμού και ανασφάλειας. Αρχικά θα το καταλάβεις από το ότι θα περνάει πολύ χρόνο μαζί σου, ακόμα και χειμωνιάτικα σε ένα παγκάκι.

Ζυγός

Ο Ζυγός κάνει πολύ όμορφα κομπλιμέντα, αλλά αυτά τα κάνει σε όλες και μπορεί να σε μπερδέψει. Το δείγμα ότι θέλει να είναι μαζί σου είναι ότι θα αρχίσει τα καθαρά ερωτικά υπονοούμενα, ακόμα και με τον τρόπο που θα καπνίζει το τσιγάρο του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ευθύς και ο πόθος του δεν κρύβεται. Θα σου πει διάφορα για το ότι οι γυναίκες είναι άπιστες; Ε τότε να ξέρεις ότι θέλει να σε βολιδοσκοπήσει εσένα προσωπικά για το πώς σκοπεύεις να σταθείς σε μια σχέση, δεν κάνει ψιλή κουβέντα!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι χαριτωμένος και κοινωνικός και γελάει συνέχεια. Αν σε θέλει όμως, θα φροντίσει να σου επιβληθεί. Οπότε αν αρχίσει να θέλει να σε διδάξει δήθεν διάφορα πράγματα, φωτογραφία ή μουσική, είναι γιατί σε θέλει ως τρελός.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κάνει ευθεία προσέγγιση. Και μπορεί και να σου πει ακριβώς τι τον ικανοποιεί, πώς θέλει μια σχέση, πώς εννοεί τον καταμερισμό ευθυνών σε μια σχέση. Όταν είναι ερωτευμένος γίνεται πανίσχυρος και γελάει συνέχεια.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικό πλάσμα. Όταν είναι ερωτευμένος κάνει κινήσεις που μπορεί να σε ξαφνιάσουν, να σε φιλήσει στο ξαφνικό μέσα στο μετρό, ενώ δεν είχατε πριν καμία επαφή και μετά να γελάει. Αν κάνει τέτοια παλαβά, είναι γιατί έχει ερωτευτεί.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι τρυφερός και ονειρικός. Αλλά τα πάει και καλά με τις εναλλακτικές καταστάσεις, όπως και με διάφορες ουσίες. Αν του αρέσεις, θα κοιτάξει να σε μεθύσει! Είναι ο τρόπος του για να αρχίσει να σε παρασέρνει στο μαγεμένο του ωκεάνιο λημέρι. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Χιλιάδες σ' αγαπώ

Χιλιάδες σ' αγαπώ

Χιλιάδες σ' αγαπώ

Πώς εκφράζουν την αγάπη τους οι γυναίκες και οι άντρες στα 4 σημεία του πλανήτη; Είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των ερωτικών εκδηλώσεων, που...

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Η Έκλειψη που θα κλείσει τον ερωτικό κύκλο του 2009!

Τι έκανες τον Φεβρουάριο του 2009 στον ερωτικό τομέα; Με ποιον ήσουν, ποιος απασχολούσε το μυαλό σου; Πώς είχαν διαμορφωθεί οι σχέσεις σου;...

Έτσι σου λέει το «σ’ αγαπώ»

Έτσι σου λέει το «σ’ αγαπώ»

Έτσι σου λέει το «σ’ αγαπώ»

Θυμάσαι όταν ήσουν στο σχολείο κι ο συμμαθητής σου που ήταν ερωτευμένος μαζί σου, σου τράβαγε τις κοτσίδες ή σε κορόιδευε συνέχεια; Εσύ...

Όλα τα Σ’ αγαπώ

Όλα τα Σ’ αγαπώ

Όλα τα Σ’ αγαπώ

Με ποιον τρόπο λέγεται ένα «σ’ αγαπώ»; Με τα μάτια, λένε οι ρομαντικοί. Με μια προπληρωμένη επιταγή λένε οι πιο πρακτικοί. Δεν είναι μόνον...

Μεγάλα Σ’ Αγαπώ!

Μεγάλα Σ’ Αγαπώ!

Μεγάλα Σ’ Αγαπώ!

Πότε θα πει ένας άντρας το «σ’ αγαπώ» και θα το εννοεί με την ψυχή και την καρδιά του; Ποια είναι η στιγμή, που ξέρεις με σιγουριά ότι το...

Ζευγάρια που Απογειώνονται!

Ζευγάρια που Απογειώνονται!

Ζευγάρια που Απογειώνονται!

Ποιοι θα κάνουν το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι; Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει με τρομερή ένταση τα ζευγάρια και δημιουργεί ανορθόδοξους...