Προβλέψεις Gay – Homo 14/11 – 20/11/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 14/11 – 20/11/2016
<p>Έκτακτα ερωτικά φαινόμενα ενόψει, με την Πανσέληνο στην καρδιά της Δευτέρας στον Ταύρο να κάνει την ψυχή του καθενός και της καθεμιάς άνω – κάτω! Ζήλια, κτητικότητα, ανάγκη για επιβεβαίωση μέσα από προκλήσεις, από λόγια, από απαιτήσεις! Προσοχή, θα είναι πολύ έντονη αυτή η εβδομάδα, πολύ συναισθηματική μεν, κι αυτό είναι καλό, αλλά και πολύ ζηλιάρικη!

Κριός

Με την Πανσέληνο να έρχεται στον 2ο γενικό σας Οίκο των μόνιμων σχέσεων όλη αυτή η εβδομάδα θα είναι τεταμένη. Θα είστε σε έναν κυκεώνα συναισθημάτων, και θα ζηλέψετε πολύ οι Κριοί και θα σας ζηλέψουν, κυρίως το δεύτερο. Ετοιμαστείτε να έχετε επίθεση αγάπης από κάποιον/κάποια που είναι αιωνίως ερωτευμένος/η μαζί σας.

Ταύρος

Είστε το τιμώμενο ζώδιο της επερχόμενης εβδομάδας. Να αναλογιστείτε ότι είστε πάντα κάπως κτητικοί και πρέπει να μειώσετε την τάση σας αυτή γιατί μπορεί να γίνει αφόρητη η συμπεριφορά σας. Αν και θα έχετε αυξημένο ερωτισμό, ίσως να τον βγάλετε κάπως απότομα και το ταίρι σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει να φοβηθεί από την έντονη προσωπικότητά σας. Να είστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε περίπτωση.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που θα ορίσει όλη αυτήν την εβδομάδα θα σας αναστατώσει πολύ μιας και δονεί το παρελθόν σας. Θα έχετε την τάση να κάνετε απολογισμό στις σχέσεις σας, τόσο μιλώντας με το ταίρι σας όσο και αναλογιζόμενοι μόνοι σας όλο το πλέγμα των ερωτικών σας υποθέσεων. Μυστικά από το παρελθόν σας θα έρθουν στην επιφάνεια με σφοδρότητα, να είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος

Ταξιδιάρικη για εσάς αυτή η Πανσέληνος στον συμβατό σας Ταύρο, που θα σας κάνει να δείτε προς ανθρώπους που έχουν οράματα, τους ενδιαφέρει ο πλανήτης και άλλα τέτοια άτομα γεμάτα πνευματική δύναμη. Σας έλκουν πολύ οι Ταύροι λόγω του ότι ο Ταύρος φιλοξενεί την Σελήνη που είναι κυβερνήτης σας και μπορείτε να έχετε μαζί τους μια εξαιρετική νέα σχέση ή μια αναθέρμανση της ήδη υφιστάμενης.

Λέων

Είστε σε μια πολύ έντονη περίοδο της ζωή σας από ερωτική άποψη. Η Πανσέληνος σας κάνει να βλέπετε με άλλο μάτι κάποιο άτομο από την σφαίρα της εργασίας σας, κάποιον/κάποια που είστε μαζί ως συνεργάτες, συνάδελφοι ή γενικά εξαρτημένοι από τα εργασιακά σας. Το ξέρετε πάντα ότι είναι επικίνδυνο να παίζετε παιχνίδια στον χώρο εργασίας, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο θα σας δώσει την διάθεση να ταξιδέψετε με το ταίρι σας και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερη πνευματική σύνδεση μαζί του. Αν ταξιδεύετε και είστε αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, την αδελφή ψυχή σας που θα ενωθείτε με καρμικά δεσμά. Προσέξτε την ζήλια σας, θα είναι αυξημένη.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον καρμικό για εσάς Ταύρο δονεί κατευθείαν το κέντρο του ερωτισμού σας, του 8ου Οίκου σας όπου εδράζεται η λίμπιντο. Μην σας φανεί παράξενο να αναστενάζετε χωρίς λόγο, να έχετε έντονα ερωτικά όνειρα, να νιώθετε γενικά ανικανοποίητοι ακόμα κι αν έχετε σχέση. Έρχεται στην επιφάνειά η τάση σας να ερωτεύεστε τον έρωτα και να φλερτάρετε από περιέργεια.

Σκορπιός

Ακριβώς απέναντί σας, στον πολικό σας Ταύρο η Πανσέληνος, σας κάνει δώρο μια έντονη εβδομάδα γεμάτη συναίσθημα, πάθος αλλά και πολλή, μα πάρα πολλή ζήλια. Θα είστε δοσμένοι στο κυνήγι της ηδονής, αλλά με βίαιο τρόπο, ενώ θα έχετε την τάση να συνδυάσετε την ερωτική απόλαυση με αλκοόλ, κάτι που γενικά δεν είναι καλή ιδέα διότι θα χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Τοξότης

Ο Ταύρος είναι για τον Τοξότη καρμικό ζώδιο και φιλοξενώντας την Πανσέληνο σας κάνει απέραντα τρυφερούς και δοτικούς. Ένα μικρό τιπ που πρέπει να ξέρετε: αν για οποιονδήποτε λόγο αυτήν την περίοδο βρεθείτε σε σχέση εξάρτησης από κάποιον που σας φροντίζει, ας πούμε είναι στο ιατρικό επάγγελμα, θα τον ερωτευτείτε παράφορα. Το ίδιο σας συμβαίνει και αν εσείς φροντίζετε με οποιονδήποτε τρόπο κάποιον άλλον.

Αιγόκερως

Επιτέλους ξυπνάει για τα καλά η λίμπιντο και η διάθεσή σας να φλερτάρετε και να λάμψετε. Η Πανσέληνος στον συμβατό σας Ταύρο θα σας χαρίσει μεγάλη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να κυκλοφορήσετε, να διασκεδάσετε και να πάρετε αυτά που σας αξίζουν στον έρωτα. Είναι η στιγμή να δείξετε πόσο δυνατοί είστε στο θέμα του έρωτα και να έχετε αυτά που έχετε ανάγκη. Θα είστε βέβαια πολύ απαιτητικοί και θα θέλετε απόλυτη πίστη.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και ίσως να θελήσετε να δείτε μια παροδική φαινομενικά σχέση με πιο μόνιμο τρόπο. Θέλετε να δημιουργήσετε μια σπιτική ατμόσφαιρα για το ταίρι σας, ενώ, κατά παράδοξο τρόπο, σας έλκον άτομα που μπορεί να έχετε μακρινή συγγένεια μαζί τους. Αν ταξιδέψετε για να συναντήσετε συγγενείς μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο ομόρφυνε μεγαλώνοντας εκείνο το 5ο ξαδερφάκι σας.

Ιχθείς

Κάθε Πανσέληνος σας δονεί άγρια σε συναισθηματικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη, που ορίζει όλη την εβδομάδα, θα σας κάνει να δείτε την αγάπη με πολύ μεγάλη ένταση. Θα έχετε την ανάγκη να επιβεβαιωθείτε μέσα από φλερτ και πολλαπλά παιχνίδια, μέχρι να απολαύσετε αυτό το άτομο που θα σας δοθεί άνευ όρων. Θέλετε, αν έχετε σχέση, να είναι δυνατή και ουσιαστική, ενώ και στο φλερτ επιδιώκετε να είστε με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σας δώσουν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Πόσα πια θα αντέξουμε οι άνθρωποι; Πόσο χτύπα κι άλλο; είπαμε ότι έφυγε το 2016, γιατί το 2017 έχει πάθει 2016; Είχαμε πει ήδη πριν από την αλλαγή...

Προβλέψεις Homo - Gay 9/01 – 15/01/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 9/01 – 15/01/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 9/01 – 15/01/2017

Επιτέλους ο Ερμής είναι ορθός και θα περάσει στις 12 Ιανουαρίου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, ενώ μια παντοδύναμη Πανσέληνος στον Καρκίνο...

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, και ο Ουρανός στο τέλειωμα του 2016 να γυρίζει επιτέλους ορθός στον Κριό και να μας...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ζυγού κάτω από μια πολύ έντονη επίδραση από την προηγηθείσα Πανσέληνο στον Ζυγό, που...

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Hot’n soft μαζί, μπορεί να είναι μια ερωτική εβδομάδα; Ναι, μπορεί! Να καίει και να είναι τόσο ευγενικό το κάψιμο που να σε δροσίζει! Μια...