Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016
<p>Μια φλεγόμενη Σελήνη στον Λέοντα αυτό το διήμερο θα μας δώσει άγριες διαθέσεις να φλερτάρουμε, αλλά με σημασία, με στιλ, με εγωισμό – καλό ή κακό είναι αυτό; Μια χαρά είναι! Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα δώσει και θα πάρει η ερωτική ενέργεια, οι ματιές θα είναι καυτές και τα χείλη φλογισμένα. Αν θέλετε να έχετε τον άνθρωπο που αγαπάτε στην αγκαλιά σας δεν είναι ώρα για ντροπές, θέλει θάρρος ο έρωτας!

Κριός

Μια πολύ δυναμική αντίθεση της Σελήνη με τον Άρη θα σας κάνει το Σάββατο να θεωρήστε ότι οι άνθρωποι που αγαπάτε δεν σας δίνουν την σημασία που αξίζετε. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, η Κυριακή σας επιφυλάσσει πολύ καλύτερη ερωτική διάθεση, με λύσιμο παρεξηγήσεων και πάθος. Για να μην έχετε αμφιβολίες για τα αισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η δυναμική Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που δίνει απρόοπτα συναισθήματα, θα σας κάνει πολλά δώρα αυτόν το Σαββατοκύριακο. Δείτε με αγάπη το ταίρι σας χωρίς το πέπλο των αμφιβολιών που τόσο καιρό σας προβληματίζουν. Οι αδέσμευτοι δώστε εσείς πρώτοι το σήμα, μην περιμένετε να δείτε την κίνηση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για να έχετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Μια εξαιρετική σχέση του Ερμή από τον Τοξότη με την Σελήνη από τον Λέοντα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία αλλά και με έντονο πάθος. Σας ενδιαφέρουν οι Καρκίνοι και οι Τοξότες με τους οποίους έχετε πολλά να μοιραστείτε, είστε πολύ καλά συντονισμένοι αυτή τη στιγμή. Προσέξτε την τάση σας  να φλερτάρετε χωρίς σκοπό, ίσως να πληγώσετε τους άλλους. Για να έχετε σύντομα τις απαντήσεις που θέλετε στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Η πολύ δυναμική και έντονη Σελήνη από τον Λέοντα, σε τέλεια σχέση με τον Ερμή, ανοίγει επιτέλους τις πύλες για να φλερτάρετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσέξτε, κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους φλερτάρετε έχουν την τάση να σας χειραγωγούν και απλά να τρέφονται από τα υπονοούμενα και τον θαυμασμό που τους προσφέρετε.  Κινηθείτε καλύτερα προς ανθρώπους που σας έχουν δείξει σαφές ενδιαφέρον. Για να μην χάνετε χρόνο στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η Σελήνη σας τιμάει και κάνει και εκπληκτική  σχέση με τον Ερμή από τον Τοξότη, δίνοντάς σας απέραντη γοητεία και κάνοντάς σας πολύ πειστικούς στο παιχνίδι του φλερτ. Το ξέρετε ότι έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά μην τραβήξετε στα άκρα το παιχνίδι χωρίς να το εννοείτε, θα το μετανιώσετε αργότερα. Αν φλερτάρετε, να το εννοείτε. Για να έχετε σίγουρες απαντήσεις για τα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Με την θαυμάσια και πολύ ερωτική σχέση του Ερμή από τον Τοξότη με την Σελήνη από τον Λέοντα ανοίγει πολύ καλός δρόμος για τα ερωτικά σας. είστε έτοιμοι να κάνετε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο άτομο που σας ενδιαφέρει αν είστε αδέσμευτοι, αλλά και οι δεσμευμένοι έχετε έντονο πάθος και επιδιώκετε να το μεταγγίσετε στο ταίρι σας. για να ευδοκιμήσουν οι ερωτικές σας φιλοδοξίες  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή περνάει πολύ έντονες διακυμάνσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αποτελεί εξαίρεση.  Έχετε μεγάλη επιτυχία στο φλερτ, αλλά όχι αναγκαστικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι πολλές σας υποχρεώσεις βάζουν στον πάγο το παιχνίδι που θα θέλατε να άνετε. Κάντε υπομονή, σύντομα θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Για να είστε σίγουροι για τις ερωτικές σας κινήσεις καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Η εξαιρετική δράση του Ήλιου από το ζώδιό σας αλλά και η δυνατή Σελήνη από τον Λέοντα θα σας δώσουν πολύ δυνατά συναισθήματα αυτήν την περίοδο, αυτό το διήμερο. Να είστε σίγουροι ότι δεν περνάτε καθόλου απαρατήρητοι, το θέμα είναι αν θέλετε όντως εσείς να προχωρήσετε σοβαρά μια σχέση που είναι στα σκαριά. Για να βγείτε από ερωτικά διλλήματα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Ο Ερμής προκαλεί κυριολεκτικά καταιγίδα από δυνατές ευκαιρίες στον ερωτικό χώρο, καθώς τριγωνίζει την Σελήνη από τον Λέοντα και σας σπρώχνει σε καινούριες αγκαλιές. Ακόμα και αν έχετε μια σχέση, να ξέρετε ότι δεν θα σας λείψουν οι πειρασμοί και έγκειται στην δική σας την θέληση μόνον το αν θα προχωρήσετε ή θα μείνετε απλά σε μια αναζωογονητική διάθεση. Για να ξέρετε πώς θα βαδίσετε στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από τον Τοξότη, η Αφροδίτη από το ζώδιό σας και ο Ερμής από τον Τοξότη επίσης σας κάνουν δώρο μια πολύ δυναμική αίσθηση, σας βάζουν φωτιά και σας σπρώχνουν να γίνετε πολύ τολμηροί. Ειδικά όσοι από εσάς έχετε τελειώσει με μια σχέση που σας έχει κουράσει, έχει έρθει ο καιρός να πάψετε να θρηνείτε την ασφάλεια και να κανονίσετε τα επόμενα ερωτικά σας βήματα. Για να έχετε στο άμεσο μέλλον λυμένο το ερωτικό θέμα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Ο Ουρανός από τον Κριό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  αλλά αι η Αφροδίτη και ο Ερμής σας ευνοούν. Παρά το γεγονός ότι σε ένα βαθύ επίπεδο νιώθετε πολλές ανασφάλειες, εξωτερικά δείχνετε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να έχετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν είστε αδέσμευτοι, ή να τονώσετε το πάθος αν είστε ήδη σε σχέση, αρκεί να το θελήσετε. Για να έχετε την σχέση που αξίζετε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Η πολύ δυνατή δράση της Σελήνης από τον Λέοντα, αλλά και η ονειρική διάθεση του Ποσειδώνα θα σας δώσουν μια τεράστια τρικυμία από αυτό το Σαββατοκύριακο έως και το τέλος του μήνα περίπου. Είστε πολύ ερωτικοί και σε τέλεια φόρμα ψυχολογικά. Μην αφεθείτε όμως στις δάφνες σας, πρέπει να σκεφτείτε και λογικά για το αν μια σχέση σας συμφέρει σε βάθος χρόνου. Για να μην πέσετε σε ερωτικές παγίδες καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Ένα υπέροχο ρεβεγιόν μας περιμένει στην αλλαγή του χρόνου και μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά που υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον στις...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...