Προβλέψεις Homo - Gay 28/11 – 4/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay 28/11 – 4/12/2016
<p>Το τι έχει να γίνει αυτήν την εβδομάδα, δύσκολα περιγράφεται. Ο έρωτας περνάει από πολλές συμπληγάδες και τα ευαίσθητα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας, που πάντα τον έρωτα τον έχουν λιγάκι πιο πολύ σε ψηλό θρονί, θα χορέψουν σε ροκ ρυθμούς. Ο Δεκέμβριος επελαύνει δυναμικά και τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον ερωτικό τομέα για κανένα ζώδιο!

Κριός

Θα είναι πολύ έντονη αυτή η εβδομάδα για τα κριαράκια, που θα ζήσουν ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στις 29 Νοεμβρίου και μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ουρανό από το ζώδιό τους με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Η έναρξη όμως του Δεκεμβρίου είναι απόλυτα θετική, αφού την πρώτη του μήνα ο κυβερνήτης σας ο Άρης από τον Υδροχόο τριγωνίζει τον Δία από τον Ζυγό δίνοντας ευκαιρίες για κεραυνοβόλους έρωτες.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον καρμικό σας Τοξότη με την συμμετοχή της Τζούνο και του Αντάρη καθορίζει απόλυτα τα ερωτικά σας, μαζί με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω που έχει δύσκολη διάθεση. Ζήλια, ανασφάλεια, έντονη διάθεση για μεγάλους καυγάδες θα σημαδέψουν αυτήν την εβδομάδα αν δεν προσέξετε τις συναισθηματικές σας εκρήξεις. Δώστε ευκαιρίες στον άνθρωπο που αγαπάτε να σας εξηγήσει τις απόψεις του.

Δίδυμοι

Απέναντί σας ακριβώς, στον Τοξότη, θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου μια Νέα Σελήνη φωτιά, που θα αλλάξει τα πάντα στις μόνιμες σχέσεις σας. απότομες και ραγδαίες εξελίξεις θα αλλάξουν για πάντα την ζωή σας. αν είστε δεσμευμένοι, πολύ εύκολα βάζετε τέλος, ενώ οι αδέσμευτοι πάλι πολύ εύκολα ακολουθείτε μέχρι το τέρμα ένα ταίρι που σας συναρπάζει, ακόμα κι αν όλοι οι οιωνοί λένε ότι κάνετε λάθος…

Καρκίνος

Όταν έχουμε Νέα Σελήνη, όπως αυτήν την εβδομάδα στις 29 Νοεμβρίου, οι Καρκίνοι ξεσηκώνεστε συναισθηματικά, δίνετε υποσχέσεις στον εαυτό σας ότι θα είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί και πριν κλείσει η ημέρα πατάτε όλες αυτές τις υποσχέσεις. Αυτήν την εβδομάδα θα ταλαιπωρηθείτε συναισθηματικά, καθώς θα έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας δίνουν αυτά που αξίζετε. Μην διαλέξετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, καθορίστε το τι θέλετε και διεκδικήστε το.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη δίνει χρώμα ερωτισμού αλλά και ζήλιας σε όλη αυτήν την εβδομάδα. Πάντα η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο,  και σας αφορά άμεσα. Θα έχετε άκρως εγωιστική συμπεριφορά και θα ζητήσετε αυτή την περίοδο πολλές αποδείξεις αγάπης από το ταίρι σας ή από τον άνθρωπο που φλερτάρετε. Αν κάνετε έναν νέο δεσμό να ξέρετε ότι θα κρατήσει πολύ και θα είναι ο έρωτας της ζωής σας.

Παρθένος

Ο μεταβλητός σταυρός, άρα και εσείς οι Παρθένοι, δονείται από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και σας φέρνει με τις σκληρέ της όψεις μια ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Σχέσεις ποτ έχουν κουραστεί και σας απομυζούν ενέργεια θα τις λήξετε πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη, οπότε πρέπει να προσέξουν όσοι είναι κοντά σας. Οι αδέσμευτοι εξίσου εύκολα κάνετε μια νέα αρχή με πολύ πάθος.

Ζυγός

Όλον αυτόν τον καιρό έχεε ποθήσει μια νέα σχέση, την οποία σας την στερεί η Αφροδίτη και αυτήν την εβδομάδα, με την δύσκολη σχέση της με τον Ουρανό από τον Κριό. Είστε σε φάση αναμονής και δεν θα έχετε την απαραίτητη για εσάς ανανέωση. Τι μπορείτε να κάνετε; Να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα ως εφαλτήριο για να κάνετε βουτιά στην αλήθεια της ψυχής σας, ώστε αμέσως μετά να κάνετε ένα δυναμικό comeback στο φλερτ.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σας δονεί, όχι μόνον με την Νέα Σελήνη, αλλά και με την δυναμική σύνοδο Πλούτωνα/Αφροδίτης/Σελήνης που έρχεται στις 2 και 3 Δεκεμβρίου. Η Παρασκευή και το Σάββατο λοιπόν που έρχονται σας υπόσχονται άφθονο πάθος, μέχρις σημείου όμως αυτοκαταστροφής, προσέξτε να είστε επιλεκτικοί με το ποιους ανθρώπους θα «ταΐσετε» με την ερωτική σας ενέργεια.

Τοξότης

Πού σε πονεί και που σε σφάζει αυτή η εβδομάδα, Τοξότες! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 29 Νοεμβρίου, θα ανατρέψει όλο το πεδίο των σχέσεών σας. καινούρια άτομα μπαίνουν στην ζωή σας δυναμικά, κάνοντας πρώην – αλλά και νυν – συντρόφους να μοιάζουν άχρωμοι και άοσμοι. Όλα θα αρχίσουν από την αρχή, καλό ερωτικό ταξίδι!

Αιγόκερως

Η πολύ σημαντική αυτή πρώτη περίοδος του Δεκεμβρίου σας επιφυλάσσει πολλές ερωτικές εκπλήξεις. Θα είστε βαθύτατα ερωτικοί, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, με την Σελήνη στο ζώδιό σας να είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Βαθύτατα πάθη και μια λίμπιντο ανεξέλεγκτη θα σας κάνει πιο τολμηρούς από ποτέ, με αποτέλεσμα να είτε φλογισμένα βράδια και μπράβο σας!

Υδροχόος

Αν και η εβδομάδα ξεκινάει δύσκολα, με την Αφροδίτη να κάνει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, τελειώνει πολύ θεαματικά την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιό σας να κάνει σύνοδο με τον Άρη, βγάζοντας από την ψυχή σας κρυμμένες φλόγες. Νέοι άνθρωποι διεκδικούν μια θέση στην ζωή σας και την καρδιά σας και είστε έτοιμοι για ένα φαντασμαγορικό ερωτικό ξεκίνημα.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και σε τετράγωνο με το ζώδιό σας αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την 1η Δεκεμβρίου σας δίνουν μια ταραχώδη εβδομάδα. Ζήλια, πάθος, αποκαλύψεις και πιθανές απογοητεύσεις από ανθρώπους που τους πιστέψατε, είναι στο πρόγραμμα. Θα βγείε όμως πολύ πιο δυνατοί από αυτήν την δοκιμασία, είναι σίγουρο αυτό. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, και ο Ουρανός στο τέλειωμα του 2016 να γυρίζει επιτέλους ορθός στον Κριό και να μας...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις Homo - Gay 05/12 - 11/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay  05/12 - 11/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay 05/12 - 11/12/2016

Πολύ ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο, όσο πέφτει το κανονικό! Όψεις – φωτιά καθορίζουν αυτήν την εβδομάδα με εύνοια σε όλα τα ζώδια του...

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Το πέρασμα του Ήλιου στον τοξότη αλλά και οι πολύ όμορφες όψεις της Σελήνης αυτήν την εβδομάδα, όπως και η συμμαχία του Δία με τον Ερμή...

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Προβλέψεις gay – homo 7/11 – 13/11/2016

Ένα απίστευτα ερωτικό διάστημα ανοίγεται μπροστά μας, με ακραία συναισθήματα και γενναίες αποφάσεις. Και αν αυτό ισχύει για όλους, για...

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Πολύ δυνατή αυτή η εβδομάδα και ειδικά στον ερωτικό τομέα βάζει φωτιές! Ξεκινάει με μια σύνοδο του Δία με τον Ερμή στην Παρθένο, που...