Μικρά με μεγάλα ταλέντα

Μικρά με μεγάλα ταλέντα
<p>Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το μικρό αστεράκι σας σίγουρα έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι καλό σε όλα, μπορεί ακόμα και το σχολείο να το προβληματίζει. Αλλά σίγουρα έχει την δική του μοναδική πορεία να ακολουθήσει. Βοηθήστε το να βρει τον δρόμο του ξέροντας τα ταλέντα του κάθε ζωδίου!

Κριός

Τα μικρά κριαράκια είναι μεγάλα ταλέντα στον αθλητισμό! Έχουν μεγάλη ανάγκη να ξεδίνουν σωματικά, αλλιώς γίνονται υπερκινητικά. Δώστε του ευκαιρίες να αθλούνται και μπορεί να τα χαρείτε πρωταθλητές!

Ταύρος

Πολυτάλαντο το ταυράκι. Μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο ηθοποιό, ζωγράφο ή μουσικό, αλλά μπορεί να γίνει κι ένα τέλειο μαγειράκι. Έχει ανάγκη από οπτικά ερεθίσματα και πλήθος γεύσεων!

Δίδυμοι

Το διδυμάκι σας είναι ένας μάγος των λέξεων. Επειδή του αρέσει το διάβασμα θα είναι τέλειο μαθητάκι που θα εξελιχθεί άριστα, ενώ θα γράφει πολύ ωραίες εκθέσεις. Με λίγη παρότρυνση μπορεί να γίνει συγγραφέας, νομικός ή γενικά να ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος

Το ευαίσθητο καρκινάκι είναι εκπληκτικό στην μουσική, αλλά θέλει πολύ μεγάλη στήριξη γιατί του λείπει η αυτοπεποίθηση. Δώστε του το κουράγιο και επαινέστε το και θα έχετε έναν υπέροχο μουσικό στην οικογένεια!

Λέων

Το λιονταράκι με ό,τι κι αν καταπιαστεί θα έχει επιτυχία. Θα ανακαλύψετε ότι έχει ένα έξοχο τεχνικό μυαλό και τον γοητεύει ο ηλεκτρισμός, πολλοί Λέοντες είναι επιστήμονες της προχωρημένης φυσικής.

Παρθένος

Το μικρό και αναλυτικό παρθενάκι αγαπάει την έρευνα και την κριτική. Θα γράφει ωραία κείμενα και εργασίες στο σχολείο που θα αφήνουν άφωνους τους δασκάλους του με την ωριμότητα και την σαφήνειά τους.

Ζυγός

Το ζυγάκι έχει ανάγκη από επιβράβευση και αν την έχει θα είναι άριστο στα μαθήματα, με τάση στην συγγραφή. Το έλκουν οι τέχνες αλλά δύσκολα βάζει ένα σύστημα στην ζωή του, οπότε για να επιτύχει και να αναδείξει τα ταλέντα του πρέπει να το στριμώξετε λίγο.

Σκορπιός

Το πολυμήχανο και μυστηριώδες σκορπάκι είναι ο ιδανικός ερευνητής. Είναι άριστο στην ψυχολογία και ξέρει ανά πάσα στιγμή αν κάποιος λέει ψέματα και γιατί. Θα είναι πολύτιμη η συμβουλή του όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να εμπιστεύεστε την κρίση του.

Τοξότης

Το θαυμαστό τοξοτάκι έχει ποικιλία από ταλέντα, αλλά βαριέται εύκολα χωρίς παρότρυνση και αφήνει προσπάθειες στην μέση. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μαθαίνει ξένες γλώσσες, βοηθήστε το να εξελίξει αυτήν την ιδιότητα και θα έχετε έναν πολυμήχανο μεταφραστή!

Αιγόκερως

Το ξέρετε ότι πολύ μεγάλοι ηθοποιοί είναι Αιγόκεροι; Το έχει ο Αιγόκερως το θέμα της τέχνης, και όπως δουλεύει και πολύ μπορεί να εξελιχθεί θαυμάσια. Σε πιο ρηχά πεδία, θα είναι άριστο το αιγοκεράκι σας στα μαθηματικά.

Υδροχόος

Ο μαγικός εφευρέτης, το υδροχοάκι σας, θα θέλει να μάθει τα πάντα για το εσωτερικό των παιχνιδιών του και θα σας καταπλήξει με την ιδιότητά του να αντιλαμβάνεται σύνθετα νοήματα επιστημονικής υφής.

Ιχθείς

Το ευαίσθητο ψαράκι είναι γεννημένο για την τέχνη. Θα τα πάει εξαιρετικά με την ζωγραφική και την μουσική, ενώ θα φτιάχνει από απλά υλικά όμορφα κοσμήματα. Μπορεί να αποδειχτεί ένα πραγματικό ταλέντο στην κατασκευή ρούχων. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κρυμμένα ταλέντα με βάση τον Πλανήτη Ψυχής

Κρυμμένα ταλέντα με βάση τον Πλανήτη Ψυχής

Κρυμμένα ταλέντα με βάση τον Πλανήτη Ψυχής

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο αρχαίος σανσκριτικός αστρολόγος; Αυτή η τεχνική...

Μωρά γεννημένα σε Σεληνιακή Έκλειψη

Μωρά γεννημένα σε Σεληνιακή Έκλειψη

Μωρά γεννημένα σε Σεληνιακή Έκλειψη

Καθώς περάσαμε δυο σημαντικότατες Εκλείψεις σχεδόν με την είσοδο του 2017, αξίζει να ασχοληθούμε με το τι συμβαίνει αν ένα παιδί είναι...

1η φορά στον παιδικό σταθμό: το αντέχει το ζώδιό του;

1η φορά στον παιδικό σταθμό: το αντέχει το ζώδιό του;

1η φορά στον παιδικό σταθμό: το αντέχει το ζώδιό του;

Η πρώτη φορά που το παιδάκι θα αφήσει την ασφάλεια του σπιτιού του και θα βρεθεί στον παιδικό σταθμό, μπορεί να έχει τεράστια μαγεία,...

Παιδιά Indigo: Οι Ενδείξεις στον Γενέθλιο Χάρτη

Παιδιά Indigo: Οι Ενδείξεις στον Γενέθλιο Χάρτη

Παιδιά Indigo: Οι Ενδείξεις στον Γενέθλιο Χάρτη

Ανάμεσα στη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν από το 1983 έως το 1999 εντοπίστηκαν κάποια που ξεχώρισαν και ονομάστηκαν Indigo. Κάποιοι εκτιμούν...

Το παιδί Υδροχόος

Το παιδί Υδροχόος

Το παιδί Υδροχόος

Καθώς οι Υδροχόοι είναι βασικά φιλικοί στις διαθέσεις τους, όσο ανεξάρτητοι και να είναι, η αυτόνομη φύση τους δεν φαίνεται ιδιαίτερα,...

Το παιδί Παρθένος

Το παιδί Παρθένος

Το παιδί Παρθένος

Το παιδί Παρθένος είναι το καμάρι των γονιών του. Παίρνει καλούς βαθμούς στο σχολείο και η μέρα των ελέγχων γεμίζει τους γονείς του...