Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 05/12 - 11/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 05/12 - 11/12/2016
<p>Η περίοδος αυτή θα έχει όλα εκείνα τα ωραία χαρακτηριστικά πριν από τις γιορτές, άλλωστε η χρονιά μας αποχαιρετά με πολύ όμορφες και φιλικές πλανητικές σχέσεις που θα μας βοηθήσουν να έχουμε λύσεις και ευχάριστες τελικά αναμνήσεις από αυτήν. Θα είναι πολύ σημαντική στις 7 Δεκεμβρίου η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, όπου θα νοιώθουμε απελευθερωμένοι από πράγματα που μας ταλαιπωρούσαν και θα μπορούμε να κάνουμε νέα και σημαντικά ξεκινήματα. Αλλά και το σύνολο των όψεων θα είναι θετικό και θα ενισχύει τις όποιες προσπάθειές μας.

 

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Άρη, έτσι θα πρέπει να ισορροπήσουμε συναισθηματικά για να αποφύγουμε λάθος επιλογές και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Θα έχετε αυξημένη την διαίσθησή σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε απελευθερωμένοι από το άγχος και την πίεση, ώστε να δείτε καθαρά τα πράγματα. Ακόμη θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια κρυφή ερωτική σχέση.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο σοβαρούς στις αποφάσεις μας. η επικοινωνία με τους άλλους είναι άμεση και ειλικρινής.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες κυρίως στον αισθηματικό τομέα αφού θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα προσελκύεται το αντίθετο φύλο. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε λοιπόν μια επιβλητική δημόσια εικόνα και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο και θα υποστηριχθούν τα έξοδά σας. Θα επιλύσετε ζητήματα που εκκρεμούσαν από καιρό. Αισθηματικά θα είστε ελκυστικοί.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει περισσότερο ελκυστικούς, αλλά δεν έχουμε σταθερότητα στις σχέσεις μας..

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Θα είστε παράτολμοι και ευδιάθετοι, θα κάνετε εύκολα νέες γνωριμίες και φιλίες. Μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα είμαστε γοητευτικοί και θα έχουμε ερωτικές επιτυχίες, ακόμη μπορούμε να επιλύσουμε οικονομικά ζητήματα.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Είναι λοιπόν ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε όλες σας τις δυνάμεις και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορείτε να καταφέρετε εύκολα πράγματα που σας ταλαιπωρούσαν Θα έχετε την υποστήριξη των άλλων και θα προβάλλετε μια σημαντική δημόσια εικόνα.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, αλλά και σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο, δημιουργεί ανασφάλεια, αν όμως δούμε καθαρά τα πράγματα θα έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε φόρτο εργασίας και υποθέσεις του παρελθόντος θα επιζητούν λύσεις. Ίσως να είστε εσωστρεφείς και να νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε εξ αιτίας τρίτων, αφού θα υπάρχει εσωτερική ένταση.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε δημιουργική φαντασία και θα βρίσκεται λύσεις στα προβλήματά σας. Ακόμη με την αυξημένη διαίσθησή σας θα κάνετε σωστές επιλογές, τόσο επαγγελματικά, όσο και αισθηματικά.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο και ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Θα μπορείτε να επιλύσετε θέματα επαγγελματικών σχέσεων και να φροντίσετε την καριέρα σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα ομαλοποιηθούν και οι αισθηματικές.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη μας κάνει δραστήριους και θέτουμε νέους στόχους, πρέπει να μην βιαζόμαστε.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα μας κάνει επικοινωνιακούς και κοινωνικούς. Ακόμη έχουμε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά και για μια νέα ερωτική σχέση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 4/12 – 10/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 4/12 – 10/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 4/12 – 10/12/2017

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017: η δυναμική της Αφροδίτης στον Τοξότη αρχίζει να γίνεται αντιληπτή καθώς πλησιάζει με σύνοδο τον Ήλιο. Οι...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 16/10 – 22/10/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 16/10 – 22/10/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 16/10 – 22/10/2017

16.10.2017 h.11:13: Ήλιος Εξάγωνο Κρόνος Πάρα πολύ καλή όψη η οποία θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε σχέσεις και συνεργασίες ενώ ευνοεί και...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι,...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Είμαστε στην εβδομάδα που καταλήγει στα Χριστούγεννα όπου πραγματικά θα είναι εκπληκτικά με τις πανέμορφες όψεις τους. Ο Κρόνος σε...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 31/10 – 6/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 31/10 – 6/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 31/10 – 6/11/2016

Ασφαλώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έδωσε αφορμή για νέα ξεκινήματα, σίγουρα όμως η εβδομάδα αυτή είναι μια νέα πρόκληση για κάτι...

Αστρολογικό Δελτίο 12-2-2015

Αστρολογικό Δελτίο 12-2-2015

Αστρολογικό Δελτίο 12-2-2015

Πολλές εκπλήξεις κρύβει η σημερινή μέρα, όπως και πολλές ευκαιρίες που πρέπει να είμαστε προνοητικοί, για να μην μας ξεφύγουν μέσα από τα...