Ανάδρομοι Πλανήτες του 2017

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2017
<p>Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και ασφαλώς θα μας απασχολήσουν οι ανάδρομοι πλανήτες της. Με κύριο βέβαια τον Ερμή, που κάθε φορά που βγαίνει ανάδρομος μας αναστατώνει την καθημερινότητα, εφέτος έχουμε ενδιαφέρουσες αναδρομές. Δεν θα πρέπει να τις φοβόμαστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι πλανήτες δεν πισωπατούν ποτέ στην πραγματικότητα. Είναι όμως σωστό να ετοιμαζόμαστε με περισσότερη φρόνηση όταν έχουμε έναν πλανήτη ανάδρομο. Όσοι από εσάς έχετε ανάδρομο γενέθλιο κάποιον από τους πλανήτες, στην περίοδο της αναδρομής του συγκεκριμένου πλανήτη έχετε εύνοια στον χώρο του ζωδίου στο οποίο θα κινηθεί.

Ανάδρομος Ερμής
Το 2017 ξεκινάει με ανάδρομο τον Ερμή, γεγονός που σαφέστατα θα μας επηρεάσει. Καλό είναι να μην βάλετε στις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα.  Βγαίνει στην 15η μοίρα του Αιγόκερω και γυρίζει ορθός στις 8 Ιανουαρίου φτάνοντας στην 29η και αναιρετική μοίρα του Τοξότη. η τελειωτική επίδραση του ανάδρομου Ερμή ολοκληρώνεται στις 28 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει αι η σκιά της αναδρομής αυτής.
Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι Κριοί σε θέματα ταξιδιών και εργασίας, οι Ζυγοί σε θέματα οικογένειας, οι Αιγόκεροι στην συνολική τους καθημερινότητα, οι Καρκίνοι σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, οι Δίδυμοι στον ερωτικό τομέα, οι Τοξότες σε μόνιμες σχέσεις και περιουσιακά θέματα, οι Παρθένοι σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και οι Ιχθείς σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά τους.
Τον Απρίλιο έχουμε την επόμενη αναδρομή του Ερμή, από τις 10 του μήνα, με τον Ερμή στάσιμο στην 5η μοίρα του Ταύρου. Φτάνει στην 24η μοίρα του Κριού στις 3 Μαΐου, και μετά γυρίζει ορθός.  Προσέχουμε σε θέματα σχέσεων, περιουσίας και ενάρξεων από τις 20 Μαρτίου έως και τις 21 Μαΐου. 
Και αυτή η αναδρομή σχετίζεται με τα παρορμητικά ζώδια, αλλά και με τα σταθερά, Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς.
Ο Ερμής βγαίνει πάλι ανάδρομος στις 13 Αυγούστου στην 11η μοίρα της Παρθένου. Ανάδρομος περνάει μέχρι και την 28η μοίρα του Λέοντα στις 5 Σεπτεμβρίου για να γυρίσει ορθός. Προσέχουμε σε θέματα κοινωνικής ζωής και υγείας  από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου. Ο ανάδρομος αυτός Ερμής θα επηρεάσει τον σταθερό και τον μεταβλητό σταυρό.
Η τελευταία αναδρομή του Ερμή για το 2017 είναι στις 3 Δεκεμβρίου, όπου θα βγει ανάδρομος στην 29η μοίρα του Τοξότη. Θα γυρίσει ορθός στην 13η μοίρα του Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου. Προσέχουμε πολύ σε θέματα ταξιδιού, όπου θα έχουμε πιθανές αναβολές και καθυστερήσεις από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2018. 
Αυτή η αναδρομή του Ερμή θα επηρεάσει τον μεταβλητό σταυρό.  
Ανάδρομη Αφροδίτη
Η γλυκιά Αφροδίτη βγαίνει ανάδρομη στις 4 Μαρτίου στην 13η μοίρα του Κριού. Θα μπαίνει  ανάδρομη στους Ιχθείς στις 3 Απριλίου και βγαίνει πάλι ορθή στους Ιχθείς στην 27η μοίρα στις 15 Απριλίου. Το θέμα είναι ότι προετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη νωρίς, στις 31 Ιανουαρίου και εκφεύγει της σκιάς της αναδρομής στις  19 Μαΐου. 
Για όλο αυτό το διάστημα προσέχουν πολύ οι Κριοί την υγεία τους, οι Ζυγοί τις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι Καρκίνοι την επαγγελματική σφαίρα και οι Αιγόκεροι την οικογένειά τους.
Ανάδρομος Δίας

Ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στην 23η μοίρα βγαίνει του Ζυγού στις 6 Φεβρουαρίου και γυρίζει ορθός στις 9 Ιουνίου, από την 13η μοίρα του Ζυγού. Μας επηρεάζει ήδη από τον Νοέμβριο του 2016 έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2017. 
Οι κριοί αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα θέματα με συνεργασίες και σχέσεις, οι Ζυγοί έχουν πολλές καθυστερήσεις, οι Καρκίνοι έχουν θέματα με την οικογένειά τους, οι Αιγόκεροι επαγγελματικές αναποδιές.
Ανάδρομος Κρόνος

Στις 6 Απριλίου ο Κρόνος βγαίνει ανάδρομος στην 28η μοίρα του Τοξότη. Επιστρέφει ορθός στις 25 Αυγούστου, στην 21η μοίρα του Τοξότη. Αυτή η αναδρομή επηρεάζει τους Διδύμους σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τους Τοξότες συνολικά και σε θέματα εργασιακά, τους Παρθένους σε θέματα φιλίας και δημοσιότητας και τους Ιχθείς στα επαγγελματικά τους.
Ανάδρομος Ουρανός
Ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος του 2017 από τις  3 Αυγούστου στην 28η μοίρα του Κριού. Και γυρίζει ορθός πάλι στον Κριό στην 24η μοίρα του στις 2 Ιανουαρίου του 2018. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται γενικά το 2017 στο να πραγματοποιήσουν καινούρια σχέδια και συνεργασίες.  
Ανάδρομος Ποσειδώνας
Στις 16 Ιουνίου ο Ποσειδώνας βγαίνει ανάδρομος στην 14η μοίρα των Ιχθύων. Γυρίζει ορθός στην 11η μοίρα των Ιχθύων στις 22 Νοεμβρίου και επηρεάζει τα συναισθηματικά θέματα Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων.   
Ανάδρομος Πλούτωνας
Ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος το 2017 από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου από την 19η μοίρα μέχρι και την 17η του Αιγόκερω, επηρεάζοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και φέρνοντας οικονομική δυσχέρεια, οπότε προσοχή στις όποιες οικονομίες έχετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

Το φαινόμενο της αναδρομής των πλανητών έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μας τρομάζει. Κι αυτό πρώτον γιατί η αναδρομική τους...

Tips για τον ανάδρομο Άρη

Tips για τον ανάδρομο Άρη

Tips για τον ανάδρομο Άρη

Ήδη από τις 18 Απριλίου ο μέγας Άρης έχει γυρίσει ανάδρομος. Πάντα η αναδρομή του Άρη είναι ουσιαστικά καλά νέα, γιατί συμμαζεύεται κάπως...

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Είναι η τελευταία αναδρομή του Ερμή για αυτήν την χρονιά και αρχίζει από τις 17 Σεπτεμβρίου για να τελειώσει στις 9 Οκτωβρίου, από την 15η...

Ανάδρομοι Πλανήτες 2015

Ανάδρομοι Πλανήτες  2015

Ανάδρομοι Πλανήτες 2015

Ξέρουμε ότι όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος μπορεί από την μια μεριά να δημιουργεί προβλήματα στα θέματα που έχει υπό την εποπτεία...

Τι Σημαίνουν Τόσοι Ανάδρομοι Πλανήτες;

Τι Σημαίνουν Τόσοι Ανάδρομοι Πλανήτες;

Τι Σημαίνουν Τόσοι Ανάδρομοι Πλανήτες;

Συνήθως έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε την ανάδρομη φορά των πλανητών με κάποιο φόβο, και όχι άδικα. Μέσα στον αέναο κύκλο έχουμε...

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2014

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2014

Ανάδρομοι Πλανήτες του 2014

Το γεγονός ότι οι πλανήτες είναι ανάδρομοι για κάποιο διάστημα επηρεάζει τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό δεν σημαίνει...