Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016
<p>Είμαστε στην εβδομάδα που καταλήγει στα Χριστούγεννα όπου πραγματικά θα είναι εκπληκτικά με τις πανέμορφες όψεις τους. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα μας κάνουν πολλά δώρα σε διαφορετικές πλευρές της ζωής μας, ενώ δεν θα λείψουν ευχάριστες εκπλήξεις σε προσωπικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Αλλά θα έχουμε και ενδιαφέρουσες διελεύσεις, στις 19 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς και μας κάνει κοινωνικούς και ευαίσθητους, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και νοιώθουμε δυνατοί για να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ερμής στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ως τις 4 Ιανουαρίου και επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι υποθέσεις του παρελθόντος μπορεί να αναβληθούν και γενικά να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Θα είστε πολύ εργατικοί και δραστήριοι, ωστόσο αποφύγετε τα νέα σχέδια αφού μπορεί να μην βλέπετε καθαρά και ρεαλιστικά τα πράγματα.

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς για να παραμείνει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Αυξάνεται λοιπόν η διαισθητικότητά μας και είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι στα προβλήματα των άλλων. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα έχετε ευκαιρίες οι αδέσμευτοι για μια νέα τρυφερή σχέση.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αλλά και σε τρίγωνο με τον Ερμή ,μας κάνει να νοιώθουμε μια ανησυχία με τους γύρω μας, αλλά με την καλή επικοινωνία μας ισορροπούνται τα πράγματα.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά να ξεφύγουμε από τις πιέσεις του παρελθόντος, αρκεί να είμαστε ψύχραιμοι και ρεαλιστές.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες. θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να ανανεώσετε τον έρωτά σας με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Στον επαγγελματικό τομέα και στις συνεργασίες σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας κάνει περισσότερο διστακτικούς, χρειάζεται προσοχή στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ουρανό, αλλά και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά νε ξεκαθαρίσουμε σχέσεις μας με το παρελθόν, αλλά και να θέσουμε σε πρώτο πλάνο την αισθηματική μας ζωή. Θα αναζωπυρώσουμε την ερωτική μας σχέση με τον σύντροφό μας ή θα ξεκινήσουμε μια νέα πολύ δυνατή σχέση.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Μπορείτε τώρα να απαλλαγείτε από υποθέσεις και πράγματα που σας καθυστερούν. Να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε αποφάσεις. Αισθηματικά θα είστε πολύ ερωτικοί και θα αναζητάτε το πάθος.  

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Άρη μας ανοίγει δρόμους για σημαντικές επιλογές στη ζωή μας.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και μας ανοίγει τον δρόμο των ερωτικών επανασυνδέσεων.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα ασχοληθείτε με την πορεία της καριέρας σας και θα κάνετε νέα ξεκινήματα. Κάθε αλλαγή θα φέρει θετικές εξελίξεις.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, έτσι ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, και ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η ευδιαθεσία σας, αλλά και η δημόσια εικόνα σας θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Θα αναθερμάνετε την σχέση με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια νέα τρυφερή σχέση. Οικονομικά θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε πολύ ρομαντικοί και οι αισθηματικές σας σχέσεις θα απογειωθούν. Ακόμη θα ομαλοποιήσετε κάθε άλλη σχέση οικογενειακή ή κοινωνική και θα είστε δημοφιλείς.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο έτσι ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα δημιουργήσετε σταθερότητα στην σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες επιλογές και ίσως να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Οικονομικά θα υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη μας βοηθά να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας, κυρίως τις αισθηματικές.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/04 – 23/04/2017

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι,...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 10/04 – 16/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 10/04 – 16/04/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 10/04 – 16/04/2017

Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 20 Απριλίου για να επιστρέψει στον Κριό και να γυρίσει σε...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Πολύ σημαντικές θα είναι οι διελεύσεις αυτής της περιόδου και θα μας βοηθήσουν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Στις 9...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι πλανητικές εξελίξεις την περίοδο αυτήν, θα έχουμε τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μια πολύ...

Αφροδίτη στον Σκορπιό επιρροές ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Σκορπιό επιρροές ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Σκορπιό επιρροές ανά Ζώδιο

Η Αφροδίτη στις 5 Δεκεμβρίου εγκαταλείπει τον Ζυγό και εισέρχεται στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Θα μας κάνει...

Ερμής στον Τοξότη: επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Τοξότη: επιρροή ανά Ζώδιο

Ερμής στον Τοξότη: επιρροή ανά Ζώδιο

Ο Ερμής από τις 20 Νοεμβρίου εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει ως τις 10 Δεκεμβρίου και θα ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι...