Προβλέψεις Homo - Gay 9/01 – 15/01/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 9/01 – 15/01/2017
<p>Επιτέλους ο Ερμής είναι ορθός και θα περάσει στις 12 Ιανουαρίου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, ενώ μια παντοδύναμη Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια ημέρα θα μας δονήσει για τα καλά. Οι ματιές στο παρελθόν ξεθωριάζουν και κοιτάμε μπροστά, αλλά όχι χωρίς αναστολή και φόβο, να το ξέρετε αυτό. Όσο ερωτική κι αν είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που θα χρωματίσει και αυτήν και την άλλη εβδομάδα, δεν παύει να μας δίνει ανασφάλειες και έντονη ανάγκη για επιβεβαίωση, που δύσκολα όμως την βρίσκουμε. Ας δούμε αναλυτικά τις ερωτικές τάσεις της εβδομάδας αυτής.

Κριός

Αν και ο Ήλιος θα σας δονήσει για τα καλά με το τετράγωνο που θα κάνει από τον Αιγόκερω στις 11 του μήνα με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, θα έχετε την ανάγκη να βγείτε από τις δυσκολίες του επαγγελματικού τομέα – που εκεί σας χτυπάει το τετράγωνο – μέσω του έρωτα. Η Πανσέληνος στις 12 του μηνός φέρνει κάποιες έντονες κουβέντες μέσα στην οικογένειά σας που αφορούν τις επιλογές σας και την αυτοδιάθεσή σας, προσοχή.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή είναι παράξενη για τους Ταύρους. Την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ολοκληρώνει στις 12 Ιανουαρίου την θεαματική σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στέλνοντάς σας στην χώρα του ερωτικού ονείρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια σας και όλο το πλέγμα των φιλικών σχέσεών σας με δυσάρεστο τρόπο. Προσοχή, ίσως ανακαλύψετε ότι κάποιοι μιλάνε απαξιωτικά για εσάς, μην σας αποσταθεροποιήσει αυτό.

Δίδυμοι

Ο ορθός Ερμής σας αφήνει επιτέλους να ξανοιχτείτε στο φλερτ, αλλά όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε την δύσκολη Πανσέληνο στον 20 γενικό σας Οίκο που θα φέρει αναταράξεις στις μόνιμες σχέσεις σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε, αν και το τετράγωνο Ουρανού – Ήλιου στις 11 του μήνα κάνει αυτό το φλερτ να μην έχει ουσία. Οπότε κοιτάξετε να αναδιοργανωθείτε συναισθηματικά γιατί ο χειμώνας αλλιώς θα είναι δύσκολος στην συνέχειά του.

Καρκίνος

Είστε στο μάτι του κυκλώνα που θα προκαλέσει σε όλον τον ζωδιακό η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 12 του μήνα. Μια Πανσέληνος δύσκολη, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον πολικό σας Αιγόκερω, που θα φέρει πολλές αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες για το ζώδιό σας. Να είστε ψύχραιμοι και να ζητήσετε την ψυχολογική υποστήριξη ανθρώπων που ξέρετε ότι σας αγαπούν, γιατί έρχεται θύελλα και αποκαλύψεων και ανασφάλειας.

Λέων

Ο Ήλιος στις 11 του μήνα σας κάνει ένα ανεπιθύμητο δώρο ολοκληρώνοντας το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον φιλικό σας Κριό, δημιουργώντας ανασχέσεις σε σχέσεις που έχουν κρατήσει καιρό. Από την άλλη η Πανσέληνος στον Καρκίνο δονεί το παρελθόν σας, οπότε έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα απολογισμών και ξεκαθαρισμάτων στον ερωτικό τομέα. Το ότι ο Ερμής έχει γυρίσει ορθός στον φιλικό σας Τοξότη θα είναι μια πιθανή διέξοδος μέσα από την έντονη κοινωνικότητα και το φλερτ που θα βιώσετε.

Παρθένος

Ο ορθός Ερμής σας επιτρέπει να έχετε και οικογενειακή γαλήνη, αλλά και να αφεθείτε μετά τις 12 του μήνα σε νέα φλερτ και νέες γνωριμίες. Ωστόσο η Πανσέληνος στις 12 Ιανουαρίου σας επιφυλάσσει άσχημες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τον ευρύ σας κοινωνικό περίγυρο, κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχτούν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών σας. Δεν πειράζει, θα επικεντρωθείτε σε λίγους και εκλεκτούς και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δονεί με παράξενο τρόπο την ερωτική σας ζωή. Έρχεται ένα κύμα ανασφάλειας και αμφιβολιών στα συναισθηματικά σας θέματα, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη από τους καρμικούς σας Ιχθείς κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σας κάνει να θέλετε τα πάντα στον έρωτα. Αυτή η μικτή επιρροή ίσως κι να μην είναι τόσο κακή ειδικά για εσάς, μιας και η Σελήνη μέσω της ανασφάλειας δεν θα σας αφήσει να κάνετε ανοίγματα που θα βλάψουν τις ουσιαστικές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Είναι μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα για τους Σκορπιούς. Η Πανσέληνος στον φιλικό σας Καρκίνο φέρνει μια δυσκολία στο να συντονιστείτε με τους άλλους ανθρώπους, ενώ και η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα που είναι κυβερνήτης σας από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό σας θυμίζει ότι στην ερωτική σφαίρα ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους είχατε πολύ τρυφερά αισθήματα αποδεικνύονται πολλοί κατώτεροι από τις προσδοκίες σας.

Τοξότης

Ο ορθός πια Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει την αίσθηση ότι όλα είναι πάλι πιθανά, αλλά ο Δίας – ο κυβερνήτης σας – από τον Ζυγό, με μια παράξενη ένταση με τον Ήλιο θα ανακόψει τις ελπίδες σας για ένα δυνατό φλερτ. Ταυτόχρονα η Σελήνη στον Καρκίνο σε φάση Πανσελήνου θα σας κάνει να χάσετε την αίσθηση του καθήκοντος προς αυτούς που αγαπάτε, θα σας κάνει κατά κάποιο τρόπο εγωιστές και αυτό είναι επικίνδυνο.

Αιγόκερως

Η πολύ έντονη όψη τετραγώνου του Ήλιου και του Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ουρανό από τον Κριό σας προκαλεί αναταράξεις μεγάλων κυβικών στην οικογένεια, προσέξτε τις ευρύτερες σχέσεις σας που θα έχουν αντίκτυπο και στις ερωτικές σας αναζητήσεις. Η δύσκολη και απαιτητική Πανσέληνος θα σας δώσει την αίσθηση ότι κλείνουν ορίζοντες, μην αφεθείτε σε αυτήν την μεμψίμοιρη διάθεση, δείτε μπροστά με αισιοδοξία.

Υδροχόος

Ο Ουρανός στις 11 του μήνα σε δύσκολη σχέση με τον Ήλιο αλλά και η σφοδρή Πανσέληνος στις 12 θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα πλέγμα ανασφάλειας και δυσκολίας επικοινωνίας με τους άλλους σε ουσιαστικό επίπεδο θα σας ρίξουν σε ένα είδος απομόνωσης. Η λύση είναι να αφεθείτε σε σίγουρες συμβουλές αλλά και σίγουρες αγκαλιές, να μην ξανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορούν εύκολα να σας πληγώσουν.

Ιχθείς

Είστε το μόνο ζώδιο που έχει ουσιαστική προστασία από την πολύ δύσκολη Πανσέληνο στον Καρκίνο, και αυτό γιατί την ίδια ημέρα, στις 12 Ιανουαρίου, ολοκληρώνεται στο ζώδιό σας η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη υψηλής ερωτικής δόνησης που δεν αφήνει την Σελήνη να σας αποσταθεροποιήσει. Έχετε καταλάβει πολύ καλά ότι αυτός ο χρόνος πρέπει να φέρει την ουσιαστική σας απελευθέρωση και κινείστε σταθερά σε αυτήν την πορεία που εσείς έχετε χαράξει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Κριός Το τεράστιο αστρολογικό γεγονός της Μεγάλης Εβδομάδας είναι βέβαια η Πανσέληνος στον πολικό σου Ζυγό που χρωματίζει όλη αυτήν...

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Μια ούλτρα ερωτική εβδομάδα, με την Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα να κυριαρχεί και να αναδιανέμει την τράπουλα του έρωτα. Όποιος...

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Προβλέψεις Gay - Homo 2/01/2017 – 8/01/2017

Ένας μήνας γεμάτος προσδοκίες είναι μπροστά μας, ο έρωτας είναι ο καταλύτης που μας βοηθάει να πάρουμε την ζωή μας με ζέστη και...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Hot’n soft μαζί, μπορεί να είναι μια ερωτική εβδομάδα; Ναι, μπορεί! Να καίει και να είναι τόσο ευγενικό το κάψιμο που να σε δροσίζει! Μια...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 4/07 – 10/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 4/07 – 10/07/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 4/07 – 10/07/2016

Μια βαθιά συναισθηματική και πολύ ερωτική εβδομάδα είναι μπροστά, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να επιμένει ότι πρέπει η αγάπη να έχει...