Ερωτικές Αλχημείες

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-6-2017

Κριός Τα πάντα αρχίζουν να κινούνται γρηγορότερα και ταχύτερα - και το αγαπάτε. Κρατήστε το ρυθμό και δείτε αν μπορείτε να κερδίσετε πόντους με τις τοπικές cuties. Μη φοβάστε να κοιτάξετε βαθιά τα πράγματα που δεν είστε σίγουροι ακόμα.

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 26 – Ιούλιος 2, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Χαλαρώστε Μην ντρέπεστε να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας στο σπίτι σας. Οι καλές στιγμές μπορούν να γίνουν με την οικογένεια, ή απλώς με την ονειροπόληση ή την παρακολούθηση μιας καλής ταινίας. ☹ Αγωνιστείτε για το δικό σας χρόνο Ίσως χρειαστεί να ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 24-6-2017

Κριός Το ρομάντζο θα μπορούσε να πάρει μια στροφή για το παράξενο σήμερα. Μην εκπλαγείτε εάν βρείτε τον εαυτό σας συντετριμμένο στην παιδική ηλικία BFF του αδελφού σας. Είναι περίεργο. Αλλά είναι; Εσύ είσαι πάντα κρυφά περίεργος. Ξεκινήστε το φλερτ και δείτε τι συμβαίνει!

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 23-6-2017

Κριός Βγείτε εκεί και κάντε κάτι άγριο. Είστε εξερευνητής και ο κόσμος είναι το έδαφός σας. Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε και να κάνετε οτιδήποτε εφ 'όσον θέτετε το μυαλό σας σε αυτό. Προσκαλέστε το αγαπημένο σας elf για τη βόλτα!

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Σήμερα δεν πρόκειται να πάει τόσο εύκολα όσο θα έπρεπε. Κάποιος πρόκειται να ρίξει ένα κλειδί στα πράγματα. Αναπνεύστε βαθιά και θα βρείτε μια λειτουργική λύση - προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά από αυτά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 21-6-2017

Κριός Ο κόσμος είναι ένας μυστικιστικός τόπος και δεν υπάρχει λόγος για το τι οδηγεί τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που κάνουν. Ένα πράγμα είναι σαφές: αυτό το άτομο ενδιαφέρεται αρκετά. Συνεχίστε το τέλος του φλερτ και κάτι υπέροχο θα συμβεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 20-6-2017

Κριός Πάρτε έναν καλό φίλο στο τηλέφωνο και να τους πείτε όλα όσα σκέφτεστε - αφήστε τα όλα έξω. Δεν θα αλλάξει τίποτα, όλα με τη μία, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά από αυτό. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το dishing!

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 19-25, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Fixer upper Χρησιμοποιήστε το πρόσθετο χρόνο και την ενέργεια για να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι, είτε μέσω επισκευών είτε μέσω ανακατασκευής. ☹ Ισορροπία στην οικογένεια Ο εραστής σας μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την οικογένειά σας, ειδικά το ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 17-6-2017

Κριός Μπορεί να έχετε κάποιες αρκετά υψηλές ιδέες, αλλά έχετε και την πραγματικότητα που σας κοιτάζει στο πρόσωπο και δεν θα πάει μακριά όσο κι αν θέλετε. Πρέπει να παραμείνετε γειωμένοι για τώρα και να ζητήσετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πόδια σας ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 16-6-2017

Κριός Εάν σπάτε αυτή τη γοητεία σε πλήρη έκρηξη σήμερα, θα γυρίσετε τα κεφάλια όπου κι αν πάτε. Ξέρεις τι θέλεις και είσαι τόσο καλός για να το πάρεις. Ακριβώς μην πάτε τόσο γρήγορα να γίνετε θολός στη ζωή των άλλων.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 15-6-2017

Κριός Μπορεί να μην αισθάνεστε σαν να κάνετε πολλά από τα πάντα, αλλά αυτή είναι πόσο εύκολη επιτυχία μερικές φορές. Έχετε πραγματικά εκπληκτική διορατικότητα και διαίσθηση - σκεφτείτε μεγάλα και μακροπρόθεσμα, αν μπορείτε να εστιάσετε τόσο σκληρά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 14-6-2017

Κριός Θα αφήσετε όλους τους άλλους στη σκόνη καθώς ξεκινάτε σε έναν νέο γύρο περιπετειών και εξερεύνησης - μην αφήσετε κανέναν άλλο να σας πει τι να κάνετε. Αδράξτε την ημέρα και κρατήστε τα πάντα για τον εαυτό σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 13-6-2017

Κριός Είναι μια καλή στιγμή να βγείτε από μόνος σας και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Άλλοι λαοί, ακόμα και στενοί φίλοι, θα τεντώνουν τα νεύρα σας μέχρι να σπάσουν. Θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε αρκετά μακριά σήμερα, αν και μπορεί να πάρει λίγο περισσότερη ...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Ιούνιος 12-18, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θάρρος για σ 'αγαπώ Να τολμήσετε να πείτε την επιθυμία της καρδιάς σας πώς αισθάνεστε πραγματικά την Τρίτη, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα επικό μακροπρόθεσμο ρομαντισμό. ☹ Ο φόβος μπορεί να σας πάρει το καλύτερο Μπορεί να μείνετε πίσω από το να πείτε τι ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 10-6-2017

Κριός Ακόμα κι αν νιώθετε λίγο γυμνοί τώρα, μην ξεχνάτε ότι θα είστε πιο σκληροί από ποτέ. Μετά από όλα, ρίχνετε το κέλυφος σας και μεταμορφώνεστε σε κάτι νέο, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει μια μικρή ταλαιπωρία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 9-6-2017

Κριός Τα τσιράκια σας δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ηγεσία σας, οπότε μην διστάσετε να ξεκινήσετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Είστε ακριβώς στο σωστό μέρος και περιβάλλεστε από τους σωστούς ανθρώπους για να συμβεί αυτό. Εάν είναι καινούργιο, είστε εσείς!

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 8-6-2017

Κριός Είναι μια αργή ημέρα, αλλά μην την αφήνετε να σας σύρει. Ίσως να είστε απλά συγκλονισμένοι από όλα τα διαφορετικά σχήματα που έχετε να μαγειρέψετε - ίσως ήρθε η ώρα να τσιμπήσετε μερικά. Μετά από μερικές σκέψεις, θα γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ στα καθάρματα και των ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 7-6-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε λίγο κοσμικά, αλλά πρέπει να εστιάσετε σε κάτι άλλο από την αδράνεια σας σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα είναι μια μεγάλη μέρα για την απογραφή, στη συνέχεια, τη λήψη μέτρων. Ξεκινήστε το νέο σχήμα άσκησης, βρείτε μια εθελοντική ...