Ερωτικές Αλχημείες

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 29-4-2017

Κριός Είστε γεμάτοι με μια νευρική ενέργεια που σας κρατά απασχολημένους όλη την ημέρα. Η επίδρασή του στη διάθεσή σας είναι εντυπωσιακά θετική και ίσως να αισθανθείτε σαν αυτή να είναι η πρώτη μέρα της νέας σας ζωής.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Κανείς δεν βγάζει καθόλου νόημα, τουλάχιστον όχι όσο μπορείτε να πείτε. Μπορούν επίσης να μιλάνε κάποια ξένη γλώσσα, γι 'αυτό απλά να περιμένετε μια μεγάλη ιδέα να έρθει αύριο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας, αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε την απογοήτευσή σας. Ίσως να μην μπορείτε να το βοηθήσετε σε ένα σημείο, αλλά ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι πρέπει να μένουν μόνοι για να κάνουν το καλύτερό τους.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 26-4-2017

Κριός Ναι, ξέρετε τι θέλετε, αλλά ξέρετε πώς να το πάρετε; Σχεδιάστε ένα σχέδιο και ετοιμαστείτε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσκαλέσει τους σωστούς ανθρώπους στο πλοίο - αυτό σημαίνει τη διαφορά μεταξύ του νεροχύτη ή της κολύμβησης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-4-2017

Κριός Είναι εντάξει να αισθάνεστε μοναξιά, ακόμα κι αν έχετε συνδέσει τον εαυτό σας με τους πιο γλυκούς φίλους στον κόσμο. Μην τους κατηγορείτε ότι δεν είναι αναγνώστες μυαλού, πείτε τους μπροστά αν σας έχουν αφήσει κάτω.

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 24-30, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Ο ήλιος δεν είναι το μόνο πράγμα που λάμπει Είτε πρόκειται για το νόμισμα στην τσέπη σας είτε για το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, θα είστε λαμπεροί και φωτεινοί αυτήν την εβδομάδα. Η γοητεία σας θα εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ οι ευκαιρίες αφθονούν ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 22-4-2017

Κριός Μην εγκαταλείπετε, είστε έτοιμοι να το χτυπήσετε κάτι μεγάλο. Η εμπιστοσύνη σας καθυστερεί λίγο, αλλά αν την υποστηρίξετε, με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητη για λίγο. Τα πράγματα θα αρχίσουν πραγματικά να απογειώνονται για σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 21-4-2017

Κριός Είναι η τέλεια ημέρα για να ασχοληθείτε και να δημιουργήσετε νέα και διασκεδαστικά πράγματα για εσάς και τους ανθρώπους σας. Κάντε ένα πάρτι, ξεκινήστε ένα νέο συνεργατικό έργο τέχνης ή σχεδιάστε ένα οδικό ταξίδι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Η θετική ενέργεια που γεμίζετε αυτή τη στιγμή και θα μπορούσε να επηρεάζει τις σκέψεις σας με νέους και δημιουργικούς τρόπους. Αφήστε τον εαυτό σας να πάει με αυτό και να δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 19-4-2017

Κριός Είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε μια μικρή δόση πολιτισμού, πηγαίνοντας σε μια γκαλερί ή για να ανακαλύψετε νέα μουσική. Ό, τι αποφασίσετε, να περιμένετε να κερδίσετε στα σημεία, όταν το μοιράζεστε με άλλους.

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 17-23, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Επανεξέταση και επίθεση Χρησιμοποιήστε το πρώτο μισό της εβδομάδας για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε και για δράση την Παρασκευή, εξαπλώνοντας τους νέους καινοτόμους στόχους σας. ☹ Γεια σου, σκληρέ κόσμε Αχ, αυτό το λογικό, ρολόι σύμπαν απλά δεν ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Η οικογένειά σας σας αγαπά και σας καταλαβαίνουν πλήρως. Χρειάζεστε μια δικαιολογία για να σας δοθεί διέξοδος για λίγο. Χαλαρώστε, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 7-4-2017

Κριός Θα πρέπει να μιλήσετε όμορφα στην αρχή, φυσικά. Σε όλες τις επικοινωνίες σας, η διακριτικότητα είναι ζωτικής σημασίας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 6-4-2017

Κριός Αν έχετε κάτι να πείτε, τότε μιλήστε. Οι γραμμές επικοινωνίας περνάνε πολύ εύκολα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε τόσο σαφής όσο μπορείτε να γίνετε. Δεν θέλετε να νομίζουν ότι αυτό το φλερτ είναι από κάποιον άλλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μία από εκείνες τις ημέρες που αισθάνεστε σαν να είναι το όριο ο ουρανός, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε για να φτάσετε εκεί. Θα πρέπει να καταλάβουμε τα οικονομικά σας, ειδικά πόσα χρήματα μπορείτε να φέρετε ρεαλιστικά!

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 4-4-2017

Κριός Οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν πολύ καλύτερα σε γλυκύτητα από ό, τι στο σκοτάδι, γι'αυτό αφήστε το φως σας να λάμψει πιο έντονα σήμερα.

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Δημιουργικοί και παραγωγικοί Η διαίσθηση και η έμπνευση θα σας κυριαρχήσει μέσα στην εβδομάδα. Εάν εργάζεστε σκληρά για δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχεδίων σας, μια ώθηση στα έσοδα θα μπορούσε να προκύψει. ☹ Κύκλος από την αγάπη Η ανάγκη του συντρόφου ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Απλά να κάνετε ότι έχετε να κάνετε και τα υπόλοιπα θα τακτοποιηθούν. Αν οι άνθρωποι σας είναι μόνο συνεδρίαση, προσπαθήστε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε στο επόμενο βήμα. Μερικές φορές η απάθεια φαίνεται τόσο παράξενη, αλλά δεν χρειάζεται να παίξετε σε αυτό.