Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017
<p>Πόσα πια θα αντέξουμε οι άνθρωποι; Πόσο χτύπα κι άλλο; είπαμε ότι έφυγε το 2016, γιατί το 2017 έχει πάθει 2016; Είχαμε πει ήδη πριν από την αλλαγή του χρόνου ότι θα έρθουν μεν τα όμορφα στον έρωτα, αλλά θέλει υπομονή. Η Πανσέληνος που πέρασε ήταν σκέτη φωτιά, έρχεται αυτήν την εβδομάδα και μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θετική μεν αλλά με παράξενες επιδράσεις από την Αφροδίτη και τον Κρόνο, ενώ δεν είναι όλη αυτή η περίοδος παρά η προετοιμασία για την πρώτη Έκλειψη τον Φεβρουάριο. Ανασούλες παιδιά, ανασούλες. Με υπομονή και χιούμορ όλα θα πάνε καλά. Για να δούμε τα ερωτικά του ουράνιου τόξου για την εβδομάδα που έρχεται.

Κριός

Έχετε ζήσει μια έντονη ματαίωση, που σας άφησε με την διάθεση να μονάσετε; Μην βάλετε ακόμα τα ράσα, περιμένετε. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα εσάς σας ευνοεί και σας φέρνει κοντά σας εξωτικούς συντρόφους, πιθανόν κι από μέρη μακρινά. Οι μόνιμες σχέσεις βέβαια περνάνε αυτήν την εβδομάδα μια Ιερά Εξέταση, αλλά θα έχετε καλή εξέλιξη αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και η έντονη σχέση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα ανοίγουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας, αλλά με τον δύσκολο τρόπο. Πιθανόν να νιώσετε ότι γκρεμίζεται το σύμπαν, πιθανόν να θέλετε εσείς να το γκρεμίσετε. Δεν έχετε καμία διάθεση συμβιβασμού αυτήν την εβδομάδα, ή όλα ή τίποτα. Δεν είναι αναγκαστικά κακό, βάλτε όρους, αλλά με ευγένεια.  

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο θα σας ευνοούσε κανονικά, αν δεν υπήρχε απέναντι από το ζώδιό σας ένας Κρόνος σε τετράγωνο με την Σελήνη που βάζει φωτιά στις σχέσεις σας. Πιθανόν να ανακαλύψετε ότι το ταίρι σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει έχει την τάση να σας βάλει σε ένα πολύ στενό κελί συναισθηματικά, κάτι που εσείς δεν μπορείτε να αντέξετε και να ανεχθείτε.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον καρμικό για εσάς Υδροχόο σηματοδοτεί μια έκρηξη της λίμπιντο για εσάς. Θα θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω για όλες εκείνες τις φορές που φανήκατε άτολμοι. Νέα ξεκινήματα και νέοι έρωτες είναι στο κατώφλι σας αυτήν την εβδομάδα. Ένα φλερτ που το χτίζετε εδώ και καιρό με υπονοούμενα μπορεί και να αποδώσει καρπούς, αλλά δύσκολα θα έχει τον μόνιμο χαρακτήρα που επιθυμείτε. Δεν πειράζει, κάντε λίγη εξάσκηση στις ερωτικές δυνατότητες, δεν είναι κακό.

Λέων

Ο Υδροχόος που είναι το πολικό σας ζώδιο φιλοξενεί την Νέα Σελήνη στις 28 Ιανουαρίου και αυτό για εσάς σηματοδοτεί ένα εντελώς νέο ξεκίνημα στο ερωτικό πεδίο, μιας και η σκοτεινή Σελήνη έρχεται να δονήσει τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών. Κάπως ανάποδα γίνονται τα πράγματα, ενώ ζήσατε μια ολοκλήρωση στα ερωτικά σας, ξαφνικά αλλάζουν όλα. Αλλά είναι για καλό αφεθείτε.

Παρθένος

Η έντονη σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δονεί τον τέταρτο Οίκο της οικογένειάς σας αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή, υπάρχει κίνδυνος να κοντραριστείτε άσχημα με φιγούρες πατρικής εξουσίας, δεν είναι ώρα για τέτοια. Η Νέα Σελήνη δεν θα είναι τόσο καθοριστική για εσάς, μπορεί να σας δίνει μια τάση ελευθερίας, αλλά δεν θα φέρει αυτές τις αλλαγές που να συνταράξουν την ερωτική σας ζωή. Οι μόνιμες σχέσεις πιθανόν να περάσουν κάποια έντονη περίοδο ανασφάλειας, ηρεμήστε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο θα μετριάσει την δύσκολη επίδραση που έχει το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Αφροδίτη από τους καρμικούς σας Ιχθείς. Έχετε κουραστεί να ανέχεστε στις μόνιμες σχέσεις σας συμπεριφορές που σας κουράζουν και σας προσβάλλουν κιόλας ενδεχομένως. Δεν έχετε αντοχές για να δώσετε πολλές συγγνώμες κι όποιος είναι μαζί σας θα πρέπει αυτό το διάστημα να προσέχει τι λέει και τι κάνει γιατί εύκολα κουνάτε μαντήλι.

Σκορπιός

Η πολύ δυναμική Νέα Σελήνη, η έντονη δραστηριότητα του Πλούτωνα και η αφύπνιση του Ποσειδώνα σας δίνουν μια εβδομάδα συνταρακτικών ερωτικών εξελίξεων. Πολλοί από εσάς είστε σε φάση ενός μεγάλου ταξιδιού, είτε με την κυριολεκτική έννοια είτε με την μεταφορική. Και θέλετε αυτό το ταξίδι να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στις σχέσεις σας, με αλήθεια και χωρίς συμβιβασμούς. Θα πρέπει να αποφασίσετε τους συνταξιδιώτες σας, οι θέσει της καρδιάς σας είναι περιορισμένες  και δεν είναι έγκυρο το εισιτήριο όλων αυτών που έχετε μαζέψει το τελευταίο διάστημα κοντά σας…

Τοξότης

Η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και θέλετε να έρθει επιτέλους ο έρωτας ολόκληρος, όχι σε τεύχη. Ωστόσο θα χρειαστεί να δουλέψετε προς αυτήν την κατεύθυνση, με την Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο να σας βοηθάει, αλλά με τον Κρόνο σε δύσκολη σχέση από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς να προκαλεί εμπόδια, καθυστερήσεις, ανασφάλειες και κακή πρόσληψη των όσων κάνουν οι άλλοι για εσάς.

Αιγόκερως

Ο μέγας άρχων του ζωδίου σας, ο Κρόνος, θα κοντραριστεί αυτήν την εβδομάδα με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Δονεί όλο σας το παρελθόν και σας κάνει να είτε μέσα στο παράπονο. Ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δονεί κι αυτή τις μόνιμες σχέσεις σας και σας σπρώχνει σε νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Αλλά δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στο μέλλον του έρωτα με όλα τα βαρίδια του παρελθόντος, κάντε με γενναιότητα τις επιλογές σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας και θα σας δώσει την πρωτοκαθεδρία στο ερωτικό παιχνίδι. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, καλωσορίστε τους. Το φλερτ θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας και θα είστε εσείς που θα βάλετε τους κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι. Θα είστε κάπως περισσότερο συναισθηματικοί αυτόν τον καιρό, καλό είναι αυτό αν θέλετε να κερδίσετε τον έρωτα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη να κοντράρει από το ζώδιό σας τον Κρόνο από τον Τοξότη και με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να ανασύρει όλο σας το παρελθόν, έχει έρθει η στιγμή να υψώσετε ανάστημα στον έρωτα. Δεν είναι το θέμα να έχετε μια σχέση απλά, πρέπει και να παίρνετε μέσα στην σχέση όσα σας ανήκουν δικαιωματικά. Οπότε το ότι θα νιώσετε μια ανάγκη επανάστασης, δεν είναι κακό, θα σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε το αν πρέπει ή όχι να είστε με κάποιο άτομο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 06/02 – 12/02/2017

Μια ούλτρα ερωτική εβδομάδα, με την Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα να κυριαρχεί και να αναδιανέμει την τράπουλα του έρωτα. Όποιος...

Προβλέψεις Homo – Gay 16/1 – 22/1/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 16/1 – 22/1/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 16/1 – 22/1/2017

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο, με την Σελήνη α έχει κατά κύριο λόγο πολύ θετικές όψεις, καταλήγοντας από την Παρθένο στον Τοξότη...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ζυγού κάτω από μια πολύ έντονη επίδραση από την προηγηθείσα Πανσέληνο στον Ζυγό, που...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

ΟΚ λοιπόν, ώρα για έρωτα με σημασία! Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο – το ίδιο θα κάνει κι ο Ήλιος μέσα στην εβδομάδα – και με...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Τι χαμπάρια παλικάρια, και τι καπρίτσια τα κορίτσια; Αν για όλες τις σχέσεις αυτός ο παράξενος και κυκλοθυμικός Ιούνιος είναι δύσκολος,...