Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 18-8-2017

Κριός Είσαι υπερβολικά γλυκιά με την καλή σου και η τρυφεροσύνη σου είναι στο κόκκινο. Ωστόσο στο κρεβάτι δεν το φοβάσαι το μπερτάχι και αυτό κρατά τη σχέση σου ζωντανή και απρόβλεπτη. Οι ελεύθερες είναι καιρός να γίνετε λίγο πιο κίνκυ και να κυνηγήσετε αυτό που σας αρέσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 17-8-17

Κριός Γουστάρεις πολύ με τη δικιά σου, ακόμη κι αν παίζουν πολλές αστοχίες τελευταία. Δεν είναι τίποτα, απλά κάτσε να το συζητήσεις και να βρείτε μια κοινή λύση χαλαρά. Η βραδιά θα είναι ξεκούραστη και γλυκουλιάρικη. Οι αδέσμευτες είστε έξαλλα μωρά απόψε και το ξέρετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 16-8-17

Κριός Τα πας πολύ καλά με τη δικιά σου, αν και ψιλοξενερώνεις όταν παίζουν σπαστικές φάσεις γκρίνιας και/ή κρεβατομουρμούρας. Όταν ωστόσο είναι στα καλά της, τρελαίνεσαι για πάρτη της και γουστάρεις μαζί της δίχως αναστολές. Οι αδέσμευτες γουστάρετε να παίζετε μαζί μας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-8-17

Κριός Συνεχίζεις να μην είσαι και στα υψηλότερα των κεφιών σου, ωστόσο δε χαλάς χατίρι στη δικιά σου και οι ρομαντότσαρκες πέφτουν βροχή. Με το πρόγραμμα που έχεις κανονίσει, το πιο πιθανό είναι τα γούστα σου να ανέβουν άμεσα. Οι αδέσμευτες είστε τέρμα χοτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 14-8-17

Κριός Είσαι λίγο πεσμένη, αλλά αντέχεις. Γουστάρεις με την δικιά σου και ξέρεις πως θα σου φτιάξει το κέφι με το που τη δεις. Μια γουστόζικη ρομαντότσαρκα χαλαρών ρυθμών θα ήταν το τέλειο τέλος για την ημέρα σου. Οι ελεύθερες αντέστε για ποτό και έξαλλες καταστάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 13-8-2017

Κριός Με τον Ουρανό να κάνει το απόλυτο threεsοme με τον Ήλιο και τον Κρόνο όλο και κάτι θα πάει καλά στην ζωή σου, μιας και ο Ουρανός είναι στο ζώδιό σου. Το εξαιρετικό νέο μπορεί να μην αφορά τα ερωτικά σου αλλά το ότι ο μπαμπούλης σου επιτέλους σταμάτησε να κάνει μούτρα που η ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 12-8-2017

Κριός Η Παρθένος – μεγάλη η χάρη της – είναι για σένα ο 6ος Οίκος της θυσίας, που δεν είναι το φόρτε σου. Εκεί ακριβώς θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και μέχρι τις 21 του μήνα θα σου ζητάνε όλοι να γίνεις χαλί να σε πατήσουνε βράχος. Μην κάνεις χαζά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 11-08-17

Κριός Τα γούστα σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Τα έχεις πάρει με διάφορες αναποδιές εκτός της σχέσης σου και δεν έχεις όρεξη για τίποτα άλλο, εκτός από το να φωνάξεις στην καλή σου. Χαλάρωσε και θα περάσει. Οι αδέσμευτες τα έχετε κι εσείς τα νευράκια σας, επομένως ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 10-8-2017

Κριός Τα περνάς φίνα με τη δικιά σου και αν και τα κέφια σας σήμερα ξεκινούν από τα χαμηλά την αρχή της ημέρας, θα γουστάρετε όλο και περισσότερο μέχρι την απόλυτη αποκορύφωση το βράδυ. Αν είσαι ελεύθερη ψάξε για μανάρια εκτός του κύκλου σου για απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 9-8-2017

Κριός Συνεχίζεις να γουστάρεις με την καλή σου και τα έξαλλα σχέδια που κάνετε μαζί σου ανεβάζουν ραγδαία τη διάθεση. Αν σχεδιάζετε κάποιο ρομαντικό ταξιδάκι παρέα, δεν μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη περίοδο για να το κάνετε. Οι ελεύθερες είστε κτήνη του φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-8-2017

Κριός Γενικά γουστάρεις πολύ στη σχέση σου, αν και έχεις τις παράλογες ανησυχίες σου. Στο ερωτικό κομμάτι τα σπας άγρια με την καλή σου και η μεταξύ σας επικοινωνία έχει πιάσει ταβάνι. Αν είσαι ελεύθερη θα κάνεις τρελό παιχνίδι με πληθώρα μαναροκόριτσων.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-8-2017

Κριός Μας έχεις τρελάνει λίγο τελευταία. Απλά βγες να χαρείς τη σχέση σου χωρίς ανησυχίες για το τι θα σου πουν, ή το πώς νιώθει για εσένα το ταίρι σου. Όλα καλά θα πάνε. Οι αδέσμευτες θα κάνετε κίνηση, αλλά μην απογοητευτείτε αν δεν ενδώσει με την πρώτη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 6-8-2017

Κριός Αν και είσαι καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, συνεχίζεις να είσαι τσαντισμένη με τη δικιά σου και οι τσακωμοί δε λεν’ να σταματήσουν. Χαλάρωσε ντε! Δεν έγινε και τίποτα τραγικό. Οι ελεύθερες είστε σε πολύ καλή φάση και τα γούστα σας είναι στο θεό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 5-8-2017

Κριός Τα έχεις πάρει με τη δικιά σου, ίσως και με τον εαυτό σου λίγο. Φωνάζεις αριστερά – δεξιά και κάνεις σκηνή με την πρώτη ευκαιρία. Κούλαρε και μίλησέ της. Οι αδέσμευτες έχετε τα ίδια τσαταλόνευρα, επομένως το φλερτ δεν είναι το δυνατό σας σημείο απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 4-8-2017

Κριός Το έχεις άγρια όσον αφορά την κρεβατοσύνη και τα ανεβασμένα κέφια εσού και της καλής σου. Είστε και οι δύο απίστευτα συντονισμένες και ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να γουστάρετε δίχως αύριο. Οι αδέσμευτες θέλετε να κάνετε και λίγο πλάκα με το ραντεβού σας. ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-8-2017

Κριός Peace and love, κοπελιά. Αν και υπάρχουν αναταραχές και δυνητικοί τσακωμοί με τη δικιά σου, εσύ επιλέγεις να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Ίσως βέβαια να κάνεις και λίγο πόλεμο κατά τη διάρκεια του έρωτα. Δε’ν κακό. Οι αδέσμευτες είστε έτοιμες για έξαλλα ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 2-8-2017

Κριός Άλλη για Πάρο κίνησε και άλλη πήγε Ανάφη και σε έχει πιάσει ένα αμόκ που ξέμεινες μοναχούλα σου στην ξενερέ Αθήνα. Μη στεναχωριέσαι, η Σελήνη στον Τοξότη σου ανοίγει ευκαιρίες με τα ξενάκια, τι θα γίνουν τόσα κορίτσια μόνα τους που έχουν έρθει από τα πέρατα του κόσμου ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-8-2017

Κριός Είσαι γουστόζα, σπιρτόζα και πολύ χοτ βρε παιδί μου. Η δικιά σου σε γουστάρει με μανία και η μεταξύ σας σχέση τα σπάει απλά. Σας βλέπω να μένετε σπίτι απόψε, να χορτάσετε η μια το κορμί της άλλης. Οι ελεύθερες είστε για φάγωμα και τα κουκλιά σας περιμένουν.