Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 29-4-2017

Κριός Να είστε προετοιμασμένοι να βρεθείτε σε όλα τα τρελά προγράμματα, ένας τόνος δραστηριότητας συμβαίνει γύρω σας σήμερα. Και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει ότι είναι αδύνατο να πάρετε αυτό που θέλετε: η προσφυγή σε θυμό δεν είναι ο τρόπος να προχωρήσετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 28-4-2017

Κριός Δεν έχει σημασία τι, μην υπογράφετε τίποτα χωρίς να διαβάζετε την ωραία εκτύπωση σήμερα. Μπορείτε να είστε λίγο αφελής κατά περιόδους. Είναι πιθανό κάποιος κακοποιός να σας πειράζει σήμερα, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε σε ξένους.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-4-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το αφήσετε αυτό να πάει πριν μετατραπεί σε κάτι που σας κρατά από την πρόοδο. Μπορείτε να νικήσετε τον εαυτό σας από κάτι που δεν έχετε κανέναν έλεγχο, αφήστε το πριν σας τρώει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 26-4-2017

Κριός Δεν χρειάζεται να χαρτογραφείτε την κάθε σας κίνηση, αλλά μια μικρή προετοιμασία θα προχωρήσει πολύ προς το παρόν. Έχετε την τάση να πετάτε από την έδρα των παντελονιών σας αντί να προγραμματίζεστε μπροστά, αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει για σας στο εγγύς μέλλον.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-4-2017

Κριός Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια - δεν θέλετε να το κάνετε ξανά. Ίσως να είστε απλώς αβέβαιοι για τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης ενός έργου στην εργασία ή ίσως είναι πάρα πολύ για ένα άτομο. Όποια και αν είναι η αιτία, μην είστε ντροπαλοί.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 22-4-2017

Κριός Ωραία. Πρέπει να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε τι κάνετε. Αισθάνεσαι τόσο έντονη και δυσκολεύεστε να συνειδητοποιήσετε ότι γυρίζετε σαν τρελό άτομο. Χαλαρώστε, τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-4-2017

Κριός Πολλή δύναμη είναι πίσω από τα λόγια σας σήμερα, και αν δεν είστε προσεκτικοί, θα καταλήξετε να πληγώνετε τα συναισθήματα κάποιου. Έτσι πριν πάτε για να ανοίξετε το μεγάλο σας στόμα, παρακαλώ σκεφτείτε τι πρόκειται να πείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 20-4-2017

Κριός Δεν φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, αλλά μπορείτε να είστε κοντά, όταν πρόκειται για την ιδέα κάποιου άλλου. Είτε πρόκειται για ένα νέο μπιστρό ή ένα ραντεβού στα τυφλά, να είστε ανοιχτές σε προτάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 19-4-2017

Κριός Έμφαση στα δικά σας προβλήματα, που σας ανησυχούν πάρα πολύ σήμερα για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Θα βρείτε την ευτυχία πολύ πιο γρήγορα αν σταματήσετε να ανησυχείτε για το τι ο καθένας σκέφτεται και λαμβάνοντάς τα όλα τόσο προσωπικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-4-2017

Κριός Κάποιος στον κόσμο των ραντεβού σας δεν ήταν ειλικρινής μαζί σας. Είτε έχουν πει ψέματα για την ηλικία ή το επάγγελμά τους δεν έχει σημασία. Αν τους πιάσετε στην πράξη, μην το πάρετε ελαφρά τη καρδία. Ένα ψεματάκι είναι ένα ψεματάκι, και η εξαπάτηση απλά μεγαλώνει στην ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-4-2017

Κριός Η φλυαρία και το φιλικό φλερτ μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ έντονο όταν είστε στη φωτιά σαν και σήμερα. Οι άνθρωποι εύκολα επηρεάζονται όταν είστε με αυτό το χάρισμα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 6-4-2017

Κριός Οι πιθανότητες των μηνυμάτων σας να ερμηνευθούν σωστά είναι υψηλές σήμερα. Σίγουρα, τα γραπτά μηνύματα και email είναι βολικά, αλλά δεν είναι μια καλή ένδειξη του συναισθήματος. Είστε σε καλύτερη θέση κάνοντάς της μια κλήση αντ'αυτού.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 5-4-2017

Κριός Μην αποθαρρύνεστε ακόμα. Με καμία σχέση πάντα θα είστε ευτυχισμένες. Στην πραγματικότητα, τα χαμηλά σημεία είναι μια δοκιμή για να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός μεταξύ των δυο σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 4-4-2017

Κριός Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για σας να φανταστεί κανείς γιατί να κολλήσετε μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Να κάνετε λίγο περισσότερη υπομονή και ίσως να άξιζε τον κόπο σας και την αναμονή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-4-2017

Κριός Ακόμα κι αν νομίζετε ότι το πρόβλημα που έχετε είναι άλυτο, υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση. Το πρώτο βήμα για την ανακάλυψη είναι να σταματήσετε να κάνετε τα πράγματα τόσο πολύπλοκα. Μόλις το κάνετε, η απάντηση θα εμφανιστεί ως δια μαγείας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 31-3-2017

Κριός Αισθάνεστε ζαλισμένες γιατί δεν χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας με σύνεση. Αντί να είστε παραγωγικές ξοδεύετε το χρόνο σας άσκοπα. Κάντε ένα διάλειμμα, ακόμα και 15 λεπτά θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί είστε σε μια αυτοαποδοκιμασίας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 30-3-2017

Κριός Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να δείχνετε τα συναισθήματά σας. Το πρόβλημα προκύπτει όταν αφήνετε τα συναισθήματά σας να πνίξουν τη φωνή της λογικής. Η τάση σας να αντιδράτε θα είναι οξεία σήμερα, να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 29-3-2017

Κριός Να κάνετε κάτι καλό για κάποιον άλλο και θα είναι η ανταμοιβή σας. Πάρτε χρόνο να σκεφτείτε τι χρειάζεστε πραγματικά, θα αισθανθείτε ακόμα καλύτερα για την καλή σας πράξη όταν είναι για ένα φίλο.