Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 17-12-2017

Κριός Κάνεις κάποια μουτράκια στην καλή σου γιατί τάχα μου, δήθεν μου σου έκανε κάτι τραγικό που δεν μπορείς να το ανεχτείς. Χαλάρωσε βρε παλιομούσουδο, όλα καλά είναι μεταξύ σας. Απόλαυσέ το. Αν είσα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 16-12-2017

Κριός Συνεχίζεις να κουβαλάς αμέτρητα κιλά τρέλας και η δικιά σου δε χορταίνει την παρέα σου. Είσαι μες το κέφι και την εξαλλιά μονίμως και δεν μπορείς να αντισταθείς στο να γουστάρεις αφόρητα με το κουκλί σου. Οι ελεύθερες είστε κι εσείς κεφάτες, αλλά κάτι ίσως σας τη ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-12-2017

Κριός Είστε σε άλλη διάσταση με τη δικιά σου. Πηγαίνεις δουλειά και κάνεις όλες τις απαραίτητες υποχρεώσεις της ημέρας σου, ωστόσο είναι φανερό πως δεν επικοινωνείς με αυτόν τον πλανήτη μιας και είσαι τρελά ερωτευμένη. Οι αδέσμευτες είστε μες την τρέλα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 14-12-2017

Κριός Γουστάρεις ανελέητα με τα κέφια της δικιάς σου και δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όταν είσαι κοντά της, μιας και το μόνο που θες είναι να ορμήσεις πάνω της και να λιώσετε αγκαλίτσα. Εύγε νεαρή μου. Οι αδέσμευτες είστε μες την γλύκα τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 13-12-2017

Κριός Η τρέλες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και δεν είναι καθόλου απίθανο να αλλάξεις απότομα διάθεση, ωστόσο για την ώρα είσαι πεσμένη και κουρασμένη. Άσε τη δικιά σου να σε χαλαρώσει και να γουστάρετε παρέα. Οι αδέσμευτες είστε μες το κέφι το έξαλλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 13-12-2017

Κριός Τα γούστα σου τα όμορφα έχουν έρθει για να μείνουν σήμερα και ομορφαίνουν τόσο τη δική σου ημέρα, όσο και αυτήν του αγοριού σου. Έχετε έξαλλα κέφια μεταξύ σας και δεν την παλεύετε ο ένας χωρίς τον άλλο. Οι αδέσμευτοι κάντε τα μαγικά σας κόλπα απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 12-12-2017

Κριός Κανονικά θα ήσουν σε θέση να αρχίσεις τις τρέλες με τη δικιά σου και να γουστάρετε παρέα μέχρι λιωσίματος, ωστόσο παίζουν αρκετές φάσεις που σε έχουν ξενερώσει, ακόμα κι αν δεν αφορούν τη σχέση σου άμεσα. Οι ελεύθερες κάντε κι εσείς καμιά κίνηση στο κουκλί που ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 11-12-2017

Κριός Έχεις την τρέλα σου πάντα πρώτη και τα γούστα με τη δικιά σου είναι εξαιρετικά καλά, ακόμη και αν σήμερα υπάρξει ένα μικρό σχετικά καυγαδάκι μεταξύ σας στο τέλος της ημέρας, το οποίο και θα λύσετε. Αν είσαι ελεύθερη, κάνε τα γούστα σου πραγματικότητα απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 10-12-2017

Κριός Είσαι μωρό αλλιώτικο αυτήν την περίοδο και ακόμη και αν έχεις τις στραβές σου που και που, τα κέφια με την καλή σου φτάνουν ταβάνι μέσα σε δευτερόλεπτα. Είστε τρέλες σκέτες μεταξύ σας και δεν μπορείτε χωριστά. Οι αδέσμευτες άντε για καμιά έξοδο να χαλαρώσετε λίγο κι ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 9-12-2017

Κριός Μπορεί να μην είσαι και σκέτη τρέλα με τη δικιά σου, μιας και παίζουν διάφορες αγχωτικές υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμίσεις, ωστόσο και πάλι τα πάτε πολύ καλά μαζί. Η

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-12-2017

Κριός Έχεις έξαλλα γούστα ξαφνικά σήμερα, σε σημείο που εκπλήσσει τη δικιά σου με κάθε γουστόζικη πρόταση που σου έρχεται να κάνει. Η φάση μεταξύ σας είναι απλά απίθανη και δεν λέτε να ξεκολλήσετε η μία από την άλλη. Οι αδέσμευτες έχετε τα λουκς για να κάνετε ζημιά. Ταύρος

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-12-2017

Κριός Μπορεί να έχεις τα θεματάκια σου που και που. ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάς να γουτσαρίζεις με τη δικιά σου χωρίς κανένα όριο. Τα κέφια σας είναι απλά τέλεια και δεν βλέπεις την ώρα να την αρπάξεις και να γλυκουλιάσετε παρέα. Οι ελεύθερες είστε μες την τρέλα τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 6-12-2017

Κριός Είσαι αγχωμένη με διάφορες φάσεις που παίζουν γενικότερα στη ζωή σου αυτήν την περίοδο και γι αυτό δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη σχέση σου. Άσε τη δικιά σου να σε χαλαρώσει και να σου πάρει την κούραση. Οι αδέσμευτες έχετε εξαλλιάρικα κέφια απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 5-12-2017

Κριός Τρελαίνεσαι να την περνάς με τη δικιά σου σήμερα, ακόμη και αν καμιά φορά έχεις τις στραβές της μέσα στην ημέρα. Τα γούστα σας είναι στο θεό και το γεγονός πως ξέρεις πώς να την ηρεμείς

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 4-12-2017

Κριός Είσαι κομματάκι κυκλοθυμική σήμερα, μιας και τη μια είσαι γαλήνια και γλυκούλα και την άλλη είσαι έτοιμη να κάνεις χαμό και να τα σπάσεις όλα. Δεν είναι κάτι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι τη δικιά σου να σε καλμάρει. Οι αδέσμευτες έχετε όρεξη για τρελές φάσεις απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-12-2017

Κριός Κούλαρε λιγάκι βρε παιδί μου. Τη λες συνέχεια στη δικιά σου και ακόμη και όταν δεν τσακώνεστε επιλέγεις να της κάνεις μούτρα και να μη δέχεσαι κουβέντα. αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις λίγο, τα πράγματα θα φτιάξουν. Οι αδέσμευτες είστε λίγο νευρόσπαστα τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 2-12-2017

Κριός Είσαι λίγο περίεργη σήμερα. Θες πολύ να μουσουδιάσεις με τη δικιά σου και να της εκφράσεις τα γουστόζικα συναισθήματά σου, αλλά κάπου κολλάς και δε σου βγαίνει ακριβώς όπως θα το ήθελες. Μην ανησυχείς, το ξέρει πως τρελαίνεσαι γι αυτήν. Οι ελεύθερες κάντε κίνηση ντε!

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-12-2017

Κριός Είναι πολύ δύσκολη ημέρα, με τον Ουρανό σε αναδρομή από το ζώδιό σου να κάνει πόλεμο με τον Άρη από τον Ζυγό και τον Οίκο των σχέσεών σου. Δείξε υπομονή.