Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 18-10-2017

Κριός Η θετικότητα της ημέρας θα φανεί τώρα αρκετά σύντομα. Είναι η ιδανική ώρα για ορισμένες κινήσεις έξω από τα καθιερωμένα, πρέπει να μην υπάρχει φόβος και να υπάρχει απόφαση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 17-10-2017

Κριός Θέλεις να αρπάξεις την καλή σου και να γουστάρετε παρέα με έξαλλες καταστάσεις, αν και δεν γίνεται ακόμα, μιας και το φορτωμένο σου πρόγραμμα δεν στο επιτρέπει. Ωστόσο στο τέλος της ημέρας θα έχετε το χρόνο που θέλετε για τρέλες. Οι αδέσμευτες κάνετε ζημιές.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 16-10-2017

Κριός Η τρέλα και το κέφι είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, ακόμη και αν έχεις πέσει λίγο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Τόσο τα γούστα σου όσο και της αγαπημένης σου είναι σε καλά επίπεδα, απλά δεν είστε για εξαλλιές. Οι αδέσμευτες θα κάνετε κέφια με εναλλακτιλίκια.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-10-2017

Κριός Δεν έχεις χρόνο για τσακωμούς και άλλες τέτοιες ανοησίες που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο από το να μουσουδιάσεις με την καλή σου! Πρέπει γρήγορα να μπείτε στην κρεβατοκάμαρα και να μην βγείτε μέχρι να τελειώσει ο κόσμος! Οι αδέσμευτες γουστάρετε να κάνετε ζημιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 14-10-2017

Κριός Τα γούστα σου είναι απλά τέλεια με τη δικιά σου και δεν ξεκολλάτε η μια από την άλλη. Έχετε τρελά κέφια και το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας φαίνεται να δένει τέλεια. Η βραδιά θα είναι απλά ύμνος στη τρυφεροσύνη και το μουσούδιασμα. Οι αδέσμευτες το έχετε με το φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 13-10-2017

Κριός Μπορεί να μην είστε σε τέλεια φάση μεταξύ σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο τα κέφια είναι αρκετά καλά και γουστάρετε που είστε μαζί. Αν έχει προηγηθεί καυγάς τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα, αλλά και πάλι ρομαντιλίδικα. Οι αδέσμευτες σπάτε πλάκα στο φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 12-10-2017

Κριός Τα έχεις πάρει με κάτι που έχει κάνει η αγαπημένου σου, αλλά αντί να το συζητήσεις απομακρύνεσαι για λίγο, μιας και δε θες να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Είναι ο καλύτερος χειρισμός που θα μπορούσες να έχεις κάνει. Οι ελεύθερες δεν έχετε τρελή διάθεση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 11-10-2017

Κριός Αν και παίζει να είχατε κάποιον τσακωμό με την καλή σου, φαίνεται πως αυτή η ισχυρή διαφωνία ίσως να σας οδήγησε σε τρελό πάθος και μια έξαλλη βραδιά. Τα γούστα αυτά θα συνεχίσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι ελεύθερες τρελαίνεστε για περίεργες φάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 10-10-2017

Κριός Παίζει να υπάρξει μια μικρή διαφωνία με τη δικιά σου σήμερα σε σχέση με κάποιο ασήμαντο θέμα, την οποία ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμήσεις, αφού μπορεί να κλιμακωθεί σε σοβαρό καυγά από τον οποίο δύσκολα θα ξεμπλέξεις. Οι ελεύθερες δεν έχετε πολλά κέφια απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 9-10-2017

Κριός Έχεις τα νεύρα σου με τη δικιά σου, ίσως επειδή έκανε κάποια παρασπονδία που ενώ τη θεωρείς εσύ σημαντική, η ίδια δεν δίνει σημασία. Απλά μίλα με τις φίλες και πάρε απόψεις και θα καταλάβεις πως δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό. Οι ελεύθερες θα κάνετε πάταγο απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-10-2017

Κριός Χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι με τη γλυκιά σου. Παραμένετε και οι δύο τσιλ και είστε συνεχώς μες τα μέλια και τις γλυκουλιές. Υπάρχουν αναποδιές, αλλά είναι εξωτερικά θέματα τα οποία σας επηρεάζουν και γι αυτό δε χαλιέστε. Οι ελεύθερες θέλετε φλερτ και τρέλα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-10-2017

Κριός Το έχεις με τη δικιά σου και ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε η μία την άλλη χαρούμενη. Μπορεί να έχετε τις διαφορές σας σε κάποια πράγματα, αλλά αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν σημαντικές εντάσσεις. Οι αδέσμευτες παίζει να κάνατε κάποια λάθος κίνηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 6-10-2017

Κριός Έχεις κουλάρει με τη δικιά σου και είσαι τώρα σε θέση να κάτσεις, να την αράξεις και να γουστάρεις παρέα με το υπέρτατο μωρό που έχεις τη μεγάλη και ανυπέρβλητη τιμή να αποκαλείς "κοπέλα σου". Η βραδιά θα είναι βουτηγμένη στα γούστα. Οι ελεύθερες κάντε και καμιά κίνηση ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 5-10-2017

Κριός Τα έχεις τα νευράκια σου αλλά δεν αφορούν τόσο τη δικιά σου όσο κάποιες εξωτερικές δουλειές με τις οποίες δεν μπορείς να ξεμπερδέψεις ακόμα. Αν μείνεις ψύχραιμη η ημέρα θα κυλήσει αρκετά ομαλά και για τις δύο σας. Οι ελεύθερες θέλετε άγρια σκηνικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 4-10-2017

Κριός Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και πολλές φωνές στη σχέση σου, κάτι το οποίο πρόκειται να σε κουράσει πολύ και να σε εκνευρίσει ακόμη περισσότερο. Μην τα χάσεις ωστόσο, η φάση είναι περιστασιακή. Οι ελεύθερες θέλετε να κάνετε λιγάκι πανικό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-10-2017

Κριός Έχεις ανεβάσει κέφια κι είσαι έτοιμη να κάνεις το κομμάτι σου. Μπορεί η δικιά σου να μην έχει την ίδια έξαλλη διάθεση με εσένα, αλλά είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να την ανεβάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Οι ελεύθερες γουστάρετε τα κόλπα τα περίεργα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 2-10-2017

Κριός Μπορεί να είσαι κουρασμένη, αλλά δεν χάνεις ποτέ τα κέφια σου για εναλλακτικές και εξάιτινγκ φάσεις με τη δικιά σου. Τα γούστα σας έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία και η βραδιά προβλέπεται συναρπαστική. Οι ελεύθερες κάντε και λίγο κράτη απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-10-2017

Κριός Κάτι σε τρομάζει όσον αφορά τη σχέση σου και δεν ξέρεις πώς ακριβώς να χειριστείς τα προβλήματα που σε απασχολούν σε σχέση με τη δικιά σου. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο αγχωμένη και να προσεγγίσεις τα θέματά σου με προσοχή. Οι αδέσμευτες δεν έχετε όρεξη για ξεφάντωμα.