Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-6-2017

Κριός Θα είναι δύσκολο να πετύχετε κάτι που θα γίνει σήμερα, εκτός και αν περιορίσετε την επιθυμία σας να μιλήσετε. Οι άνθρωποι αγαπούν να σας μιλήσουν, αλλά υπάρχει ένας χρόνος και τόπος. Βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείτε κανέναν ή ότι μια αδρανής συζήτηση θα γίνει άσχημη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-6-2017

Κριός Μπορείτε να αισθανθείτε ότι δεν θα πάρετε αυτό το κορίτσι για να συναντήσετε τους γονείς – αυτή η βολή έρχεται στο φυσικό τέλος της. Δεν χρειάζεται να γράψετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας όλοι μαζί. Μπορεί να συνεχίσει αν προσαρμόζετε ανάλογα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 23-6-2017

Κριός Μπορεί να πέσετε θύμα ανησυχίας σήμερα. Χαλαρώστε, όμως, επειδή δεν είναι τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας όταν αρχίσετε να αισθάνεστε ανήσυχοι και θα είστε έτοιμοι να περάσετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 22-6-2017

Κριός Θέλετε να βοηθήσετε μία απελπισμένη φίλη, αλλά δεν είστε σίγουρες πώς να την πλησιάσετε. Μην ανησυχείτε για το φαινομενικό άγγιγμα ή για να σας απογοητεύσει. Ειλικρινά χρειάζεται έναν ώμο για να κλίνει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-6-2017

Κριός Η δοκιμή Rorschach είναι εκπληκτική επειδή ο θεατής προβάλλει τις δικές του απόψεις πάνω σε μια εικόνα. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο να βγάλεις κάποιον έξω, να τους δεις σε κάτι που αγαπάς. Θα γνωρίζετε σύντομα πόσο συμβατοί είστε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 20-6-2017

Κριός Χρησιμοποιήστε δημιουργικές μεθόδους για να βοηθήσετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα. Doodle, παίξτε την κιθάρα σας ή γράψτε ένα ποίημα. Θα βρείτε ότι σας διαφεύγει στη φαντασία σας θα φέρει τη λύση στο επίκεντρο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 17-6-2017

Κριός Αν το τρέξιμο είναι το αγαπημένο σας, αυτή θα ήταν μια μεγάλη μέρα για να πάτε σε jog 20 μιλίων. Η αντοχή σας είναι ασυνήθιστα υψηλή, η οποία φέρνει συνήθως αδύνατους στόχους μόνο μέσα από την κατανόησή σας. Σκεφτείτε και ονειρευτείτε μεγάλα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 16-6-2017

Κριός Κάνε ό, τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ισχυρός σήμερα (είτε βάζεις ένα ειδικό μπλουζάκι είτε τρέχεις ένα μίλι). Όπως ο Tony Montana, ο κόσμος είναι το στρείδι σας - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε εκεί και να αναλάβετε τον έλεγχο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-6-2017

Κριός Σκέφτηκες ότι ο προσεκτικός σου σχεδιασμός ήταν για το μηδέν. Σήμερα, κάτι που έχετε τείνει να ελπίζετε και τελικά θα επιτύχετε. Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε, αλλά θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 14-6-2017

Κριός Θα θέλατε να μπορούσατε να προχωρήσετε γρήγορα μέσα στην ημέρα σας, επειδή τεράστιες μερίδες από αυτές πηγαίνουν για πάντα. Ωστόσο, όσο πιο αργή μένει η μέρα, σημειώνετε μεγάλη πρόοδο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 13-6-2017

Κριός Ξεχάσατε τα όνειρα της παιδικής σας ηλικίας; Ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένας μπάτσος, αυτό που σας ενδιαφέρει στο επάγγελμα παραμένει. Ήρθε η ώρα για μια μικρή βόλτα στη λωρίδα μνήμης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 10-6-2017

Κριός Έχεις μεγαλώσει και τώρα είσαι έτοιμη να αποφασίσεις. Μην φοβάστε. Η αναποφασιστικότητα σας έχει ήδη κρατήσει πίσω για πάρα πολύ καιρό. Ρίξτε μια τελευταία ματιά σε αυτό το ζήτημα και πάρτε θέση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 9-6-2017

Κριός Εσείς και ο προϊστάμενός σας ενδέχεται να μην βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Ζητήστε περισσότερη ευθύνη προτού ζητήσετε περισσότερα χρήματα. Μόλις αποδείξετε τον εαυτό σας, θα συμφωνήσετε ότι αξίζετε αύξηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 8-6-2017

Κριός Θα βρείτε τον εαυτό σας κρατώντας το ραβδί του αγωγού στο υπνοδωμάτιο απόψε. Εναπόκειται σε σας να εναρμονίσετε τα φύλλα. Ελέγξτε το ρυθμό και σύντομα εσείς και η σύντροφός σας θα δημιουργήσετε μια σεξουαλική συμφωνία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-6-2017

Κριός Μπορείτε να είστε όποια θέλετε στις ιστοσελίδες του διαδικτύου. Κανείς δεν μπορεί να δει ότι δεν είστε πραγματικά με δύο μέτρα πόδια και εξαιρετικά αδύνατη. Αλλά δεν θα ξέρουν ποτέ πόσο θαυμάσια είστε - αυτός είναι ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σχέσεις σε μια ψεύτικη ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 3-6-2017

Κριός Βγείτε από το σπίτι αν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεφύγετε και να μπείτε στο τσίρκο. Αυτή τη στιγμή, είστε πολύ επικεντρωμένοι στα προσωπικά προβλήματα - μια μικρή κοινωνικοποίηση είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας για τη ζωή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 2-6-2017

Κριός Το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο. Θα προτιμούσατε να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που κάνετε τώρα, αλλά πρέπει να το κάνετε αυτό. Η απομάκρυνση των ευθυνών σας θα προκαλέσει αναρίθμητα προβλήματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-6-2017

Κριός Έχετε έναν σκληρό χρόνο αφήνοντας τους ανθρώπους να κάνουν τα δικά τους πράγματα. Όπως, όταν κάποιος μαγειρεύει, απλά πρέπει να προσθέσετε λίγο περισσότερο μπαχαρικό. Πρέπει να ξεπεράσετε αυτό το θέμα - δεν μπορείτε να ελέγχετε όλη την ώρα.