Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 18-8-2017

Κριός Γουστάρεις πολύ με τον καλό σου και δεδομένου του ότι έχεις αφήσει πλέον πίσω τους μικρούς καβγάδες που ίσως είχατε τελευταία, η φάση μεταξύ σας είναι απλά απίστευτη. Η βραδιά θα είναι γεμάτη γλυκουλιές. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε κίνηση όσο προλαβαίνεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 17-8-2017

Κριός Έχεις καταφέρει να ηρεμήσεις σημαντικά από εχθές και η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς. Τα πας καλά με τον δικό σου και γουστάρεις πολύ το χρόνο που περνάτε μαζί, ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος τελευταία. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε τη διαφορά απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 16-8-17

Κριός Έχεις κάποια νευράκια λόγω καθημερινότητας, αλλά γενικά είσαι σε πολύ καλή φάση. Γουστάρεις με τον δικό σου και η χημεία μεταξύ σας είναι απλά απίστευτη. Η βραδιά θα είναι ξεκούραστη και πολύ ζουζουνιάρικη. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε κάποια κίνηση, αλλά ίσως να μη σας ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 15-8-17

Κριός Είσαι γενικά λίγο πεσμένος λόγω της κούρασης και του άγχους των ημερών. Παίζουν υποχρεώσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Άσε τον δικό σου να σε χαλαρώσει και να γουστάρετε παρέα. Οι αδέσμευτοι είστε πονηρά ερωτάκια.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 14-8-17

Κριός Τα γούστα σου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι ζουζουνιές με τον δικό σου αυξάνονται και πληθύνονται. Παίζει να υπάρξει κάποιο μικρό ιατρικό πρόβλημα, αλλά θα είναι απλά ακόμη ένας λόγος για να είστε τρυφερούληδες. Οι αδέσμευτοι κάνετε θραύση απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 13-8-2017

Κριός Με τον Ερμή ανάδρομο, κάνε λίγο διάδρομο. Έχεις αφήσει πίσω την φιτ πλευρά σου και θόλωσαν οι κοιλιακοί. Χώρια από αυτό, στα γυμναστήρια συχνάζουν οι θεοί κι όχι στα φαγάδικα. Σε ευνοεί κιόλας σήμερα ο Ουρανός, κάνε κάτι προκαταρκτικό για να σε βρει η εβδομάδα έτοιμο ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 12-8-2017

Κριός No money no honey και από σήμερα λίγο δύσκολο το οικονομικό πεδίο. Οπότε με τον καλό σου θα πρέπει να ανακαλύψετε τις χαρές της εναλλακτικής διασκέδασης – ο πασατέμπος στο παγκάκι δεν είναι και τόσο πασέ ιδέα όσο νόμιζες τόσο καιρό. Δες πώς θα απολαύσεις τον έρωτα τώρα και ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 11-8-17

Κριός Είσαι γενικά πολύ κουλαριστός και τα περνάς πολύ καλά στο σχεσόνι σου. Ίσως πρέπει να προσέξεις τις μικρές αντιπαραθέσεις και τις κουβέντες που παίζει να πεις και να πληγώσεις τον γλυκούλη σου χωρίς να το θες. Οι αδέσμευτοι είστε άγριοι απόψε στο φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 10-8-2017

Κριός Τα κέφια είναι γενικά καλά με τον δικό σου, αν και λόγω κάποιων προσωπικών, ανεκπλήρωτων υποχρεώσεών σου θα έχεις άγχος και αυτό παίζει να δημιουργήσει εντάσεις. Μην τρελαίνεσαι, ξέρεις καλά πώς να το χειριστείς. Οι αδέσμευτοι είστε στα high σας απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 9-8-2017

Κριός Περνάς πολύ καλά με τον δικό σου, ακόμη και αν διάφορα ρομαντιλίδικα σχέδια χαλάνε πού και πού λόγω δουλειάς, ή οικογενειακών θεμάτων. Η βραδιά θα είναι γουστόζικη όπως πάντα, με ισχυρή δόση ζουζουνιάς. Οι αδέσμευτοι κάντε κίνηση πρώτοι απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 8-8-2017

Κριός Είσαι μες τα μέλια με τον δικό σου και το γεγονός ότι έχεις άφθονο χρόνο για να γουστάρετε παρέα, κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Πρόσεχε τις μικρές αναποδιές για να μην σπαστείς απόψε. Οι ελεύθεροι κανονίστε καμιά φάση με παρέα και πολύ ποτό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 7-8-2017

Κριός Έχεις χαλαρώσει όσον αφορά τη δουλειά σου και έχεις τώρα το χρόνο που χρειάζεσαι για να γουστάρεις απείρως με το δικός σου. Η βραδιά θα είναι μες την κάλμα και ίσως παίξουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος πρέπει να βγεις έξω όπως είσαι!

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 6-8-2017

Κριός Συνεχίζεις να θέλεις να περάσεις χρόνο με τον δικό σου, αλλά δε σου κάθεται από πλευρά υποχρεώσεων. Έχεις πολλά να ρυθμίσεις πριν αρχίσεις να σαλπάρεις με τον γλυκούλη σου. Ηρεμία, θα περάσει κι αυτό. Αν είσαι ελεύθερος παίζει άγρια να χτυπήσεις τρελό κομμάτι ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-8-2017

Κριός Θες να φύγεις με τον δικό σου κάπου και να χαθείς. Σαλαμίνα ας πούμε. Πιο πέρα δε σε βγάζει. Χαλάρωσε και πάρε το με αργούς ρυθμούς. Μόλις τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, πάρε τον κούκλο σου και άντε για ταξίδι. Οι ελεύθεροι είστε για μπυρίτσα στο μπαλκόνι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 4-8-2018

Κριός Η φάση είναι ηρεμία και τσιλ. Καλμάρεις αμετάκλητα και αμετανόητα με το δικό σου και τα γούστα στο θεό. Υποστηρίζεις την τρέλα απ’ όπου κι αν προέρχεται και είσαι περήφανος γι αυτό. Οι ελεύθεροι κάντε καμιά αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας να το χαρείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 3-8-2017

Κριός Είσαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τις τελευταίες ημέρες. Έχεις καλμάρει πολύ και είσαι έτοιμος να ευχαριστηθείς τη σχεσάρα σου χωρίς αναστολές. Η βραδιά θα είναι ιδιαίτερα όμορφη και τα κέφια στο θεό. Οι αδέσμευτοι παίζει να έχετε προτάσεις για εξόδους από έξαλλα ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 2-8-2017

Κριός Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι σου είναι η συνταγή της επιτυχίας, αλλά σε έχει πιάσει ο Άρης από τον Λέοντα και σου λέει να κοιτάξεις και δεξιά – αριστερά τι παίζει. Ε αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Έχεις μεν πέραση, αλλά δεν φταίει τίποτα το αμόρε…

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 1-8-2017

Κριός Αρχίζεις να τα παίρνεις λίγο κρανίο γιατί ο δικός σου έχει ξεκινήσει να σε πρήζει. Δεν υπάρχει θέμα. Πάνε για καμιά βόλτα με φίλους και θα ηρεμήσετε και οι δυο μέχρι να ξαναβρεθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος παίζει τρελά να δεχθείς άγρια πεσίματα από πολύ καλά κομμάτια.