Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-6-2017

Κριός Αυτή δεν είναι μια μεγάλη μέρα για ταξίδια - περιμένετε καθυστερήσεις και παρακάμψεις. Αν ταξιδεύετε αεροπορικώς σήμερα, επιβεβαιώστε την κράτησή σας προτού φύγετε για το αεροδρόμιο και φύγετε νωρίτερα - πιθανόν να επιλέξετε για τυχαία αναζήτηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-6-2017

Κριός Πάρτε το προβάδισμα στις σημερινές γιορτές και προσπαθήστε να τους δώσετε μια μη παραδοσιακή συστροφή! Γιατί να ανοίξετε όλα τα δώρα σας ταυτόχρονα; Διαδώστε τα όλη την ημέρα, διασκορπισμένα με παιχνίδια και δραστηριότητες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 23-6-2017

Κριός Θα σε τρώει η περιπέτεια σήμερα - οπότε πηγαίνετε έξω και δημιουργήστε μία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε από το σπίτι, το σύμπαν συνωμοτεί για να κάνει σήμερα μια συναρπαστική βόλτα για σας. Η λέξη σας για την ημέρα είναι «αυτοσχεδιασμός».

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 22-6-2017

Κριός Είναι μια μέρα για ρομαντική κακή επικοινωνία. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δυσλειτουργία, αλλά μην ανησυχείτε - σύντομα θα γελάτε γι 'αυτό. Ακριβώς επειδή είναι straight δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ένας σπουδαίος φίλος.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-6-2017

Κριός Τα αστέρια έχουν δώσει μια γενική συμβουλή για σας σήμερα: Περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο πρόκειται να είναι μια εποχή της τεράστιας ενέργειας και της προσωπικής δύναμης για σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 20-6-2017

Κριός Αναζητήστε τη σιωπή σήμερα - στο σπίτι σας απόψε, απενεργοποιήστε την τηλεόραση και το στερεοφωνικό σύστημα και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί χωρίς να σας αποσπάσει την προσοχή. Οι σκέψεις σας έχουν κάποιες πολύτιμες λύσεις, γι 'αυτό δώστε προσοχή σε αυτές.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 17-6-2017

Κριός Τα υλικά σύμβολα της επιτυχίας είναι ευκολότερο να πάρουν από μια στερλίνα φήμη - βεβαιωθείτε ότι δεν θυσιάζετε τον τελευταίο για την πρώτη. Ακριβά ρούχα δεν σημαίνουν τίποτα αν το πρόσωπο που τα φοράει είναι αναξιόπιστο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Κριός Αν η ανάγκη σας να πετύχετε στην εργασία σας σκέφτεστε να κάνετε κάτι, σταματήστε! Είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι τώρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε η φιλοδοξία σας να μην υπερισχύει της ηθικής σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 15-6-2017

Κριός Ο εαυτός σας θα δοκιμαστεί σήμερα το πρωί - σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Και σιγουρευτείτε ότι παρουσιάζετε μια αξιοπρεπή συμπεριφορά σε όλες τις κοινωνικές καταστάσεις σήμερα: Το κουτσομπολιό, η ανώμαλη ή ανώριμη συμπεριφορά θα επιστρέψει να σας στοιχειώσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 14-6-2017

Κριός Ένα πινέλο με μια άγνωστη κουλτούρα (είτε πρόκειται για μια συνάντηση με έναν ξένο πελάτη είτε για μια εκδήλωση με έναν εξωτικό τουρίστα) μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πολύ ασυνήθιστη (ίσως και ζωντανή) κατάσταση σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 13-6-2017

Κριός Θα δείτε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας πιο ξεκάθαρα, οπότε σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για να γράψετε μια πορεία προς αυτούς. Θα ακολουθήσετε μια μοναδική πορεία προς την επιτυχία - φτιάξετε το δικό σας μονοπάτι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 10-6-2017

Κριός Άλλοι άνθρωποι θα είναι ασυνήθιστα ενοχλητικοί καθώς μεταβαίνουν σε μια ενδοσκοπική φάση μετά το γεύμα. Μια περίοδος μοναξιάς το απόγευμα θα απαλύνει το πνεύμα σας εγκαίρως για τα κοινωνικά σχέδια αυτού του βράχου.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Κριός Η γενναιοδωρία σας θα γοητεύσει και θα εντυπωσιάσει κάποιον που συναντάτε σήμερα - και αυτή η ανιδιοτελής πράξη θα εμφανιστεί όταν χρειαστείτε ένα χέρι βοήθειας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά, προσέξτε για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 8-6-2017

Κριός Μην αφήνετε τον εαυτό σας να συγκλονιστεί από τα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για το πρωινό latte σας και κάντε ένα λεπτομερές σχέδιο. Θα περάσετε από αυτό - και η μέρα σας θα είναι πολύ πιο ομαλή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 7-6-2017

Κριός Εάν στην αρχή δεν πετύχετε - καλά, ξέρετε τι να κάνετε. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας συντρίψει σήμερα. Συνεχίστε να δοκιμάζετε - αλλά πρώτα, κάντε μια γρήγορη ανασκόπηση των λεπτομερειών του σχεδίου σας. Κάτι πολύ μικρό μπορεί να προκαλεί μεγάλα προβλήματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 3-6-2017

Κριός Η ζωή μιας μεγαλύτερης ηλικίας συγγενή περιέχει ένα πολύτιμο μάθημα για σας. Είτε είναι η μητέρα σας, μια θεία ή ένας μακρινός πρόγονος, σκεφτείτε αυτή την εμπνευσμένη γυναίκα και τη ζωή της σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 2-6-2017

Κριός Υπάρχουν μερικές ατελείς συνομιλίες που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν αρχίσει το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να γράψετε ή να τηλεφωνήσετε για επιστροφή, μην τα απενεργοποιήσετε, φροντίστε τα σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-6-2017

Κριός Θα έχετε πολλές πληροφορίες για να πάρετε σήμερα, και πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Συνεχίστε τα ζογκλερικά, μην αφήνετε μια μπάλα να εστιάζει αποκλειστικά σε μια άλλη. Οι προτεραιότητες θα γίνουν σαφέστερες αύριο.