Ημερήσια Ερωτικά Tips

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Κριός Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε άμεσα στη δράση.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας δεν συνοδεύονται τώρα από την λογική.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα μπορέσετε να δείξετε από τι υλικό πραγματικά είστε φτιαγμένοι. Μην έχετε ενδοιασμούς, να είσαστε σαφείς και ευθείς σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Κριός Μπορείτε τώρα να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και είσαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις. Φέρεστε πολύ ώριμα και με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-10-2017

Κριός Να είσαστε έτοιμοι για περισσότερα σήμερα. Ακόμα και αν δεν βάλατε ακόμα τις βάσεις για κάτι περισσότερο μέσα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα οι ευκαιρίες θα μπορέσουν να φανούν.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-10-2017

Κριός Είστε στο κατάλληλο κλίμα αυτή την στιγμή. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πως θα είναι σπατάλη χρόνου το να μην δράσετε αυτή την περίοδο, που τα πράγματα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-10-2017

Κριός Η ημέρα για εσάς σας χαρίζει μεγάλη θετικότητα και ενδυναμώνει ένα βασικό σας στοιχείο, δηλαδή την ανάληψη πρωτοβουλιών, κάτι που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα νερά σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-10-2017

Κριός Η ημέρα σας είναι δύσκολη, καθώς επιβαρύνεστε με διάφορα άσχετα του αισθηματικού τομέα άγχη. Όμως, ο ερωτικός σας κόσμος δεν θα μείνει χωρίς να επηρεαστεί.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους ερωτικούς, σε ένα πιο τολμηρό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-10-2017

Κριός Η ημέρα θα έχει σήμερα ορισμένα στοιχεία τα οποία πράγματι πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε σε αυτή τη φάση. Συμπεριφορές ακατανόητες εκδηλώνονται.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-10-2017

Κριός Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον ερωτικό τομέα, αν και εσείς γενικά είστε ευνοημένοι. Όμως, δεν θα δείτε ορισμένες συμπεριφορές τις οποίες προσδοκείτε αυτή τη στιγμή.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-10-2017

Κριός Η ημέρα δεν φεύγει από την θετικότητά της. Να έχετε κατά νου πως το μυστικό θα είναι να παρέχεται ένα περιβάλλον ασφάλειας και υποστήριξης στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-10-2017

Κριός Μην αφιερώσετε τόσο πολύ στο να αναλύσετε καταστάσεις, καθώς σήμερα μπορείτε να γίνετε τα πρόσωπα που θα λάμψουν περισσότερο. Είναι στιγμή αποφάσεων, είναι στιγμή δράσης.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-10-2017

Κριός Πείτε ό,τι έχετε να πείτε ανοιχτά και κάντε τους δικούς σας ιδιαίτερους χειρισμούς. Είσαστε μέσα στα πιο θετικά επηρεαζόμενα άτομα και θα έχετε μεγάλη ευκαιρία να λάμψετε σήμερα. Ταύρος

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-10-2017

Κριός Είναι ώρα να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Θα έχετε μία γενικότερη τάση να ανεβάζετε αρκετά τους τόνους, ακόμα και για πιο απλά ζητήματα, αποφύγετε τις υπερβολές.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ορισμένες παγίδες για εσάς. Είναι πιθανότατο να σας δημιουργηθεί κάποια ένταση, λόγω του ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας χειριστούν, χωρίς να το ανέχεστε.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας επηρεάζουν. Μην καταπιέσετε τα συναισθήματά σας.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-10-2017

Κριός Είστε πολύ τρυφεροί σήμερα. Θα αποδειχθεί πράγματι πολύ πιο εύκολο να κάνετε την κίνησή σας. Έχετε ξαναμπεί στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα δυναμικά αυτή τη φορά.