Επανασυνδέσεις Ζωδίων

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-8-2017

Κριός Ίσως έχετε κάποια αίσθηση πως απόψε θα είναι σχετικά πιο εύκολο το να κάνετε την κίνησή σας. Αν υπάρχει ένα θετικό κλίμα όμως, δεν πρέπει να σας ξεγελάσει, ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα. Δείτε τα πράγματα σε ένα αλλαγμένο κλίμα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-8-2017

Κριός Έχετε πολλά να πείτε και ίσως πρέπει να τα πείτε. Όμως η ώρα δεν είναι η σωστή για κάτι τέτοιο. Οι προθέσεις σας είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθούν, όπως και το νόημα των όσων θα πείτε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-8-2017

Κριός Γίνεται όλο και πιο κατανοητό πως υπάρχει μία απόσταση μεταξύ αυτού που θέλετε και μεταξύ αυτού που θεωρείτε σωστό. Εσείς όμως είστε αυτοί που θα βρείτε τις ισορροπίες.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017

Κριός Η ημέρα ζητά από εσάς πιο ώριμους και σταθερούς χειρισμούς. Μη δράτε απερίσκεπτα και μάθετε πως το παρελθόν είναι κεφάλαιο που απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2017

Κριός Οι ουράνιοι πλανήτες σχηματίζουν τέτοιες διαμορφώσεις που θα σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε βαθιά για το πόσο καλά συνδέεστε με τους άλλους και ειδικά με τους αγαπημένους σας. Θα αναζητήσετε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας όποτε ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ψευδαίσθηση. Προσέξτε να μην πληγωθείτε από λάθος κίνηση.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να πάρετε ορισμένες πολύ ώριμες αποφάσεις.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2017

Κριός Πρέπει απόψε να είσαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Παρότι η ημέρα θα είναι σε θέση να σας χαρίσει πολλά δώρα, τα σχέδιά σας ίσως μπουν ως τείχος σε αυτά που θα μπορούσατε να έχετε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017

Κριός Μπορεί να σας δίνεται κάποια αίσθηση πως απόψε είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Όμως αυτή η αίσθηση θα αποδειχθεί πως είναι έξω από την πραγματικότητα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-8-2017

Κριός Από την πλευρά σας η κατάσταση είναι σαφής και διευκρινισμένη, δεν έχετε την υποχρέωση να δίνετε πολλές εξηγήσεις και να αναλύετε λόγους και αιτίες. Κάποιος άλλος είναι αυτός που πρέπει να εξηγηθεί.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-8-2017

Κριός Θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία στο να αναγνωρίσετε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και στον εαυτό σας και στους άλλους. Αξιοποιήστε την ημέρα για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-8-2017

Κριός Λόγω του ότι είναι πολύ πιθανόν να νοιώσετε ένα υπερβολικό άγχος, σε περίπτωση που έχετε κάποια ιδιαίτερη συνάντηση, θα ήταν καλό πριν να έχετε συμβουλευτεί την παρέα σας.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017

Κριός Έχετε κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλα τα ενδεχόμενα; Αν ναι, τότε κάντε την κίνησή σας, αλλά να ξέρετε πως σήμερα τα πράγματα είναι ρευστά και το αποτέλεσμα αβέβαιο, ανεξάρτητα από τους χειρισμούς σας.

Επανασυνδέσεις 4-8-2017

Κριός Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσετε κάποια επανασύνδεση. Δεν θα φταίτε εσείς για αυτό, αλλά το γενικότερο κλίμα το οποίο δεν είναι θετικό στην επίλυση ζητημάτων του παρελθόντος.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-8-2017

Κριός Μην φοβηθείτε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο. Οπλιστείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ίσως είσαστε κοντά σε πολύ μεγάλες αλλαγές.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Κριός Μιας και θα αντιμετωπίζετε μία γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία, όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν προσωπικά σας ζητήματα, είναι καλύτερο να αποφύγετε σχετικές συζητήσεις.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-8-2017

Κριός Είστε από τους πιο ευνοημένους σήμερα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σας χτυπήσει απόψε την πόρτα ένα άτομο από το παρελθόν. Ίσως να είναι το ίδιο άτομο που είχατε στον νου σας.