Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-10-2017

Κριός Αδράξτε την ημέρα, καθώς η σημερινή τάση είναι πολύ ερωτική και απαιτεί αμεσότητα και απόφαση. Μην δείξετε για κανέναν λόγο ηττοπάθεια και δράστε με απόφαση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-10-2017

Κριός Αν και η ημέρα για εσάς είναι θετική, καθώς παρουσιάζετε ένα πρόσωπο αισθησιακό και ερωτικό, μαζί με μεγάλο δυναμισμό, προσέξτε να μην κάνετε κινήσεις επιπόλαιες και βιαστικές.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-10-2017

Κριός Η ημέρα είναι έτοιμη να σας δώσει κάποια δώρα. Το ένα είναι η ευαισθησία. Το άλλο είναι η εσωτερική δύναμη. Το τρίτο είναι οι ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τα αναλόγως απόψε το βράδυ.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Κριός Ακόμα και αν σήμερα προκύψουν και ορισμένα θέματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν και θα σας προβληματίσουν, οι ίδιες οι καταστάσεις θα σας δείξουν τον δρόμο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-10-2017

Κριός Είστε μέσα σε έναν κύκλο μεγάλης και δυναμικής εύνοιας. Θα καταφέρετε να δείτε ορισμένες καταστάσεις πιο χαλαρά και εντυπωσιάζετε δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα αυτή τη στιγμή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-10-2017

Κριός Τα πράγματα όντως δεν ακολουθούν μία ευθεία γραμμή. Η ιστορία κυλάει μέσα από σπείρες. Είναι η στιγμή να το αντιληφθείτε αυτό και να συνοδεύσετε αυτό το κύμα των εκπλήξεων.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-10-2017

Κριός Περνάτε σε μία πολύ θετική φάση. Αν είστε αρκετά τολμηροί σύντομα θα καταλάβετε την αξία του αν πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά και το πόσο είστε ευνοημένοι ως προς αυτό.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-10-2017

Κριός Η προσοχή σας πρέπει να είναι εφισταμένη αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχει μία τάση σε εσάς να εξωτερικεύετε τον εκνευρισμό και το άγχος σας προς λάθος κατευθύνσεις, δείξτε αυτοέλεγχο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-10-2017

Κριός Ο έντονος ερωτισμός σας θα μπορέσει να επενδυθεί εξαίσια μέσα στην ημέρα. Είσαστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα από όσα κανείς αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να νομίζει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Κριός Μην προσπαθήσετε να δείτε τα «κρυμμένα νοήματα» πίσω από ορισμένες συμπεριφορές απόψε, διότι δεν φαίνεται να υπάρχουν. Είναι απλά υπερβολικές αντιδράσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-10-2017

Κριός Ο ερωτισμός πράγματι σε εσάς είναι ακόμα έντονος. Όμως, ακόμα και σε ένα μικρό φλερτ, σήμερα, είναι πιθανότατο να παρατηρήσετε αντιδράσεις παράλογες που δυσκολεύουν την κατάσταση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-10-2017

Κριός Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους εάν χρειαστεί. Ορισμένες ανασφάλειες θα βγουν για τους περισσότερους προς τα έξω. Προσπαθήσετε να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-10-2017

Κριός Είστε σε μία πάρα πολύ θετική φάση και αν δεν επηρεαστείτε από ορισμένα αρνητικά στοιχεία που γενικά θα έχει η ημέρα, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία βραδιά που θα θυμάστε για καιρό.

Ημερήσιες Ερωτικές  Προβλέψεις Ωροσκόπου 5-10-2017

Κριός Είσαστε πολύ ευνοημένοι για να κάνετε πιο σημαντικές κινήσεις σήμερα. Συντονίζεστε εύκολα με το γενικότερο κλίμα της ημέρας και εκπέμπετε ιδιαίτερη γοητεία.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-10-2017

Κριός Η ημέρα πιθανότατα δεν είναι και η ιδανικότερη για εσάς. Αυτό δεν πρέπει όμως να σας πτοήσει. Απλά, μάθετε και κάπως να βάζετε τον εαυτό σας σε ένα πλαίσιο ισορροπίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-10-2017

Κριός Δεν πρέπει να έχετε άγχος σήμερα. Να ξέρετε πως μπορεί να βρεθείτε από συμπεριφορές που δεν μπορείτε να τις εξηγήσετε λογικά, να είστε όμως έτοιμοι για όλα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-10-2017

Κριός Όντως, είστε γοητευτικοί, ερωτικοί και έτοιμοι για μεγάλο και διασκεδαστικό φλερτ. Προσέξτε όμως, διότι τα γενικότερα άγχη σας πιθανώς να σας καταπιέσουν τώρα, μην πέσετε στην παγίδα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-10-2017

Κριός Μπορείτε να ξεαγχωθείτε. Μην έχετε καμία έλλειψη πίστης στον εαυτό σας σήμερα, καθώς πρέπει να ξέρετε πως ένας τρυφερός χαρακτήρας ξεπροβάλει, έτοιμος να κάνει την κίνησή του.