Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου
<div dir="ltr">Κριός
Έχετε εισάγει ό,τι μπορείτε μόνο και μόνο ως μια ζώνη επούλωσης. Οι πλανήτες του έρωτα και της επούλωσης έχουν έρθει μαζί σε ένα νοσταλγικό μέρος του χάρτη σας, με την ευκαιρία να θέσει κάποια παλιά φαντάσματα για να ξεκουραστούν. Δεν μπορείτε να θεραπευθείτε, αν δεν αισθάνεστε, οπότε μην εκπλαγείτε αν κάποιες γλυκόπικρες αναμνήσεις αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.
 
Ταύρος
Δεν υπάρχει μόνο κάτι μαγικό στον αέρα σήμερα αλλά κάτι επούλωσης. Αυτό που κάνει μια τέτοια μαγική μέρα είναι μια αίσθηση της συγχρονικότητας στο παιχνίδι, δημιουργώντας τη δυνατότητα για αναπάντεχες στιγμές ή / και συναντήσεις. Ωστόσο, είναι μια αίσθηση της περιπέτειας που σας δίνει την εμπιστοσύνη για να λάβετε κάποια τυφλά άλματα της πίστης.
 
Δίδυμοι
Ως πρώτη επίσκεψη της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας για το έτος ολοκληρώνεται, να κρατήσετε το μήνυμα πίσω από κάθε ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις, ενώ θα αφήσουμε οτιδήποτε άλλο να φύγει. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της Σελήνης δεδομένου ότι οι δυνάμεις της σχέσης εγκαταστάθηκαν σε κάτι που μπορεί τώρα να βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Αυτό είναι όταν το πραγματικό ταξίδι αρχίζει.
 
Καρκίνος
Ήταν μόλις πριν από δύο ημέρες ότι η πρώτη επίσκεψη της Σελήνης στο ρομαντικό τομέα σας για το έτος έφτασε στο τέλος της, αλλά ήδη μετατόπισε τις σχέσεις σας. Αυτό σας παρουσιάζεται με ένα αίνιγμα, για τις σχέσεις σας έχετε μια συνεχή υποστήριξη, ενώ το μόνο που μπορεί να κρατήσει τη ρομαντική φλόγα, για τώρα είστε εσείς.
 
Λέων
Ως πρώτη επίσκεψη της Σελήνης στο ρομαντικό τομέα σας για το έτος ολοκληρώνεται, αυτό σας αφήνει με περισσότερες από μια ώθηση στο ρομαντικό συναίσθημα. Μαζί με αυτό είναι μια νέα αίσθηση της αποφασιστικότητας, έτοιμος να αναλάβετε το ρομαντικό πεπρωμένο σας στα χέρια σας. Υπάρχει αφθονία της υποστήριξης, αν το χρειάζεστε, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη.
 
Παρθένος
Υπάρχει μια πολύ και εννοώ πολύ ιδιαίτερη λήψη ευθυγράμμισης που πραγματοποιείται σήμερα, κάτι που θέλει να ασχοληθεί με αυτό ακόμα και το φεγγάρι. Καθώς οι πλανήτες του έρωτα και της επούλωσης ευθυγραμμίζονται στον τομέα της σχέσης σας, ρομαντικά χρεώνονται σεληνιακά vibes που προσθέτονται στη διαδικασία επούλωσης. Ρομαντικές δυνάμεις θέλουν ένα κομμάτι από αυτό, καθώς, δημιουργώντας μια τέτοια ημέρα το παλιό φαντάσματα πάει να ξεκουραστεί.
 
Ζυγός
Όσο πρώτη πλήρη εβδομάδα του Ήλιου στο ρομαντικό τομέα σας, βάζει στο προσκήνιο θέματα της καρδιάς, με τον Άρη μόλις λίγες μέρες πριν από τον τομέα της σχέσης σας, κάθε επείγον για σήμερα είναι στο μπροστινό μέρος της επικοινωνίας. Τελευταίες ώρες της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σας φέρνει μια ευκαιρία και την ανάγκη να αρχίσετε να φοράτε την καρδιά σας στο μανίκι σας.
 
Σκορπιός
Σε μια εποχή που ψηλά εστιάζετε είναι στην αξιοποίηση των τελευταίων ημερών του Άρη στο ρομαντικό τομέα σας και συμπληρώνεται με ρομαντικό πάθος, την ευκαιρία σήμερα την παίρνει η επικοινωνία. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, αν και προς το παρόν θα πρέπει να πάρετε εμπιστοσύνη.
 
Τοξότης
Μια αίσθηση ρομαντικής αναμονής είναι κυριολεκτικά όλο και ισχυρότερη από ημέρα, σε ημέρα. Δεν είναι μόνο ότι είναι αισθητές μία ή δύο αλλαγές, αλλά η αίσθηση ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κυματισμός με αποτελέσματα που περιμένει να συμβεί. Από τη στιγμή που ένα ντόμινο, πέφτουν όλοι.
 
Αιγόκερως
Η εργασία είναι που φέρνει ένα στοιχείο της θεραπείας, 12 ημέρες από την Πανσέληνο που έφερε την προσωπική ή / και στης σχέσης εντάσεις. Είναι οι πλανήτες του έρωτα και της θεραπείας που λαμβάνουν τα πράγματα κάτω από τις φτερούγες τους σήμερα, δίνοντας με λόγια ένα είδος θεραπείας που έρχεται μόνο μία φορά το χρόνο.
 
Υδροχόος
Ενώ είναι ο μήνας για τα γενέθλιά σας είναι όλα σχετικά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, όσο ρομαντικά και οι επιθυμίες για τη σχέση σας ήταν για τον επόμενο έτος. Ακριβώς πίσω στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας μετακόμισε στο νέο έτος και δείτε πως θα εξελιχθεί..
 
Ιχθύες
Καθώς κινείται σε τελικό 10 ημέρες στους Ιχθείς, η Αφροδίτη έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου είναι σε θέση να προσφέρει κάποια πραγματική θεραπεία. Αυτό δεν είναι κάτι που ο πλανήτης της αγάπης μπορεί να διεκδικήσει την πλήρη πίστωση και είναι περισσότερο μια ευθυγράμμιση με θεραπευτικές δυνάμεις που σας δίνει πρόσβαση σε ίαση ή για να ξεκουραστούν κάποια παλιά φαντάσματα.
 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-7-2017

Κριός Ένα ρομαντικό όνειρο ή σχέση μπορεί να φαίνεται πιο εφικτό και τα βήματα που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα θα μπορούσαν...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2009 μια σεληνιακή έκλειψη πέφτει στο ρομαντικό τομέα σας και είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Καθώς, κάποια...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Κριός Με τη Σελήνη ήδη στο ρομαντικό τομέα της αυριανής σεληνιακής έκλειψης, να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Οι εκλείψεις είναι τα...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-2-2017

Κριός Είστε σε μια πορεία προς μια μοιραία σεληνιακή έκλειψη στο ρομαντικό τομέα σας. Η σημερινή εστίαση είναι στην ισορροπία εργασίας /...