Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-1-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-1-2017
<p>Κι αν είναι δύσκολη η ζωή και ο κλοιός στενεύει, ο έρωτας είναι ελεύθερος και πάντα δραπετεύει. Και πάντα θα υπάρχουν όμορφες όψεις στον ουρανό για να συντονιστούμε μαζί τους, όσο κι αν το πλανητικό σκηνικό έχει τα νευράκια του. Για να δούμε για την σημερινή ημέρα, τι άσσους έχει το κάθε ζώδιο στο μανίκι για να κερδίσει το πόκερ του έρωτα.

Κριός

Ο Άρης στους Ιχθείς κυριολεκτικά κάνει έρωτα και όχι πόλεμο, και όσο κι αν είναι σε ονειρική κατάσταση σας βοηθάει. Λοιπόν, έχεις Κριέ πολύ μεγάλη εύνοια για σχέσεις με Λέοντα μα Υδροχόο, λόγω του εξαγώνου Ήλιου/Άρη, για φλερτ με Ζυγούς και Ταύρους αφού τρέχει η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης και για προσέγγιση με τον Σκορπιό, αφού η Λίλιθ από τον Σκορπιό τριγωνίζει τον Άρη. Απέφυγε επαφές με Τοξότες και Αιγόκερους, οι όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Δία δεν τις ευνοούν.

Ταύρος

Η δυναμική της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει σήμερα στην προσέγγισή σου με Κριούς και Ιχθείς. Έχεις εύνοια, λόγω εξαγώνου Αφροδίτης/Σελήνης/Πλούτωνα για σχέσεις με Καρκίνους και Σκορπιούς, αλλά η δύσκολη σχέση Αφροδίτης/Κρόνου σε απομακρύνει από Τοξότες και Αιγόκερους.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί σχέσεις με έκρηξη της λίμπιντο, ειδικά με τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Αιγόκερου, λόγω της τριπλής συνόδους Ερμή/Σελήνης/Πλούτωνα. Καλή και η σχέση σου με Ιχθείς, μιας κι ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον μέγα άρχοντα των ονείρων.

Καρκίνος

Πολύ συναισθηματική η ημέρα σου, με την Σελήνη στον πολικό σου Αιγόκερω να διεγείρει τα συναισθήματα. πολύ καλή η ερωτική χημεία με τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς λόγω των όψεων της Σελήνης με τον Ερμή, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα. Λίγο δύσκολη η επικοινωνία σου με τον Ζυγό και τον Τοξότη, λόγω τετραγώνου Σελήνης – Δία.

Λέων

Ο Ήλιος στον Υδροχόο δεν έχει πολλές όψεις αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί θα μείνεις με τον εαυτό σου να σκεφτείς, κακό γιατί δεν έχεις καθοδήγηση από τα άστρα. Έχεις εξαιρετική εύνοια, όπως και όλο αυτό το διάστημα, για σχέση με Υδροχόους.

Παρθένος

Ο πολύ ενεργητικός Ερμής από τον Αιγόκερω, σ σχέση συνόδου με τον Πλούτωνα και την Σελήνη, αλλά και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ανοίγει τις πύλες για πολύ καλές ερωτικές εξελίξεις με Καρκίνους, Αιγόκερους, Σκορπιούς και Ιχθείς, μην χάσεις την ευκαιρία.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ζορίζει συναισθηματικά με το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη, κάνοντας δύσκολες τις σχέσεις σου με Αιγόκερους και Τοξότες. Ταυτόχρονα σου ανοίγει διάπλατα την πόρτα για έναν έρωτα με Κριό και Ιχθύ, λόγω του δυναμικού της συνόδου με τον Άρη.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα κάνει μία θεαματική σύνοδο με τον Ερμή και την Σελήνη, που ανοίγει την αυλαία σε σχέσεις με Καρκίνους και Διδύμους – καρμικό ζώδιο για σένα – αλλά και με Παρθένους. Το τετράγωνο Πλούτωνα – Δία δυσκολεύει τις σχέσεις με Ζυγούς και Τοξότες, ενώ το τετράγωνο με τον Ουρανό δυσκολεύει την επικοινωνία με Κριούς και Υδροχόους.

Τοξότης

Με λεπτό πάγο μοιάζει αυτήν την εποχή ο έρωτας για τους Τοξότες, με τον Δία να είναι σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, αλλά και τον Κρόνο στο ζώδιό σου να σε ταλαιπωρεί. Δύσκολες οι σχέσεις με τους Ζυγούς, λόγω του τετραγώνου Κρόνου/Αφροδίτης, προβληματική η σχέση με τον Κριούς επειδή τρέχει μια όψη χιαστί Δία/Άρη, πολύ δύσκολα τα πράγματα με Υδροχόους λόγω αντίθεσης Δία/Ουρανού και εξίσου δύσκολη με τους Σκορπιούς λόγω τετραγώνου Δία/Πλούτωνα. Όμως, μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία η καλή προσέγγιση Κρόνου – Δία ανοίγει το θέμα μιας όμορφης σχέσης με Αιγόκερους.

Αιγόκερως

Έχεις το Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σε ταλαιπωρεί, έχεις και τον δύσκολο κυβερνήτη σου τον Κρόνο να κάνει άσχημα παιχνίδια με την Αφροδίτη, ζορίζουν οι σχέσεις με Ζυγούς και Ιχθείς, ανοίγει όμως για τα καλά η παρτίδα με Παρθένους, Διδύμους, Σκορπιούς, και Καρκίνους μιας και ο Πλούτωνας προσεγγίζει θετικά την Σελήνη και τον Ερμή.

Υδροχόος

Ο Ουρανός εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί με την αντίθεσή του με τον Δία, που φέρνει αναστάτωση σε σχέσεις με Τοξότες και Ζυγούς, αλλά ταυτόχρονα ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει μια δίοδο για να βρεις τον έρωτα στην αγκαλιά ενός Λέοντα, δεν είναι και άσχημα…

Ιχθείς

Καυτή φωτιά στην ερωτική σου στράτα, με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Άρη στο ζώδιό σου να δονούν την ψυχή σου. Εξαιρετική η σχέση σου με Ζυγό και Ταύρο, αλλά και Κριό, ενώ θα θέλει προσοχή μια ερωτική προσέγγιση με Αιγόκερω και Τοξότη, δεν έχετε καλή χημεία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-3-2017

Κριός Η πολύ δυνατή σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον 2ο Οίκο των σχέσεών σου – τον Ταύρο – με τον Ποσειδώνα από...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...