Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-1-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-1-2017
<p>Υπάρχουν άραγε βοήθειες για κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα σήμερα, ή θα πρέπει να πέσουμε στα πατώματα; Μα, και πότε μας άφησε ο ουράνιος θόλος χωρίς παρηγοριά; Όσο κι αν υπάρχουν δύσκολες και καρμικές όψεις, όσο κι αν σήμερα ολοκληρώνεται το σχεδόν αφόρητο τετράγωνο τη Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ο έρωτας έχει πάντα κρυφά χαρτιά και ακολουθείστε μας στον δρόμο των άστρων για να σας τα αποκαλύψουμε.

Κριός

Μπορείτε σήμερα να αφεθείτε στην δύναμη του Άρη, που ό,τι και να λέει η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βρείτε το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε την σχέση σας. είναι καθαρά δικό σας θέμα, αν και δεν θα λέγαμε ότι υπάρχει εύνοια στα ζώδια της Φωτιάς, ο Άρης μπορεί να σας βοηθήσει.

Ταύρος

Ειδικά οι Ταύροι, με την Αφροδίτη να κοντράρει άγρια τον Κρόνο, καλό είναι σήμερα να μην έχετε ένα πρώτο ραντεβού αν είστε αδέσμευτοι. Οι καρμικός σας Τοξότης, το ζώδιο που φιλοξενεί τον Οίκο της λίμπιντο για εσάς είναι στην κυριαρχία του Κρόνου και δεν είστε καθόλου σε φόρμα για νέες σχέσεις, ενώ και οι παλιές ζορίζονται, υπομονή.

Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα πολύ ο Κρόνος στον χώρο των σχέσεων αι των συνεργασιών, τον Τοξότη, δέχεται άγρια πίεση από την Αφροδίτη και ο Ερμής δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Θα είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους και είναι πιθανόν να φανείτε σχεδόν ανάλγητοι με το να μην συγχωρείτε το παραμικρό λάθος.

Καρκίνος

Μπορεί όλος ο ζωδιακός να φλέγεται, αλλά εσείς απολαμβάνετε την δροσιά του Υδροχόου και τα προεόρτια της πολύ δυναμικής Νέας Σελήνης. Αν φλερτάρετε έχετε απέραντη εύνοια, ενώ και οι μόνιμες σχέσεις σας θα δεχτούν ένα άγγιγμα ελευθερίας και πρωτοτυπίας.  

Λέων

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ήλιο που ξεκινάει από σήμερα για να ολοκληρωθεί αύριο με την Νέα Σελήνη θα σας κάνει υπέρμετρα ευσυγκίνητους και δοτικούς, ενώ η δύσκολη σχέση του Κρόνου από τον φιλικό σας Τοξότη με την Αφροδίτη ξεσηκώνει κάποια οικογενειακά θέματα που θα σας προβληματίσουν, οπότε προσοχή στο πώς θα μείνετε συναισθηματικά ισορροπημένοι.

Παρθένος

Ο Κρόνος είναι ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας και θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, γιατί και η Αφροδίτη που τον ζορίζει με το τετράγωνο που θα ζήσουμε, είναι επίσης κυβερνήτης σας. Οι σχέσεις που έχουν περάσει σε στάδιο ωρίμανσης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, ίσα – ίσα που ισχυροποιούνται. Αλλά οι σχέσεις που δεν έχουν ακόμα στέρεα θεμέλια θα περάσουν από… Ιερά εξέταση!

Ζυγός

Η πολύ δύσκολη σχέση της Αφροδίτης από τον καρμικό χώρο των Ιχθύων με τον Κρόνο από τον φιλικό σας Τοξότη σας επιβάλλει σήμερα να δείτε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας. Το κρυφό σας όπλο είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα το Vertex, ο μεταφυσικός Ωροσκόπος, είναι στον Ζυγό, οπότε έχετε κάποιο πεδίο ελευθερίας ό,τι κι αν λέει ο Κρόνος.

Σκορπιός

Είστε μάλλον σε μια πολύ καλή ερωτικά ημέρα. Με ταξιδιάρικη διάθεση και με την Λίλιθ στον Σκορπιό να κάνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τον Ερμή από τον Αιγόκερω η διαίσθησή σας συμμερίζεται την λίμπιντο με αποτέλεσμα να είστε εκρηκτικά ερωτικοί. Να προσέξετε να μην αφήσετε θύματα σε αυτήν την τρελή ερωτική διάθεση!

Τοξότης

Δεν μπορούμε να σας πούμε ψέματα, πρέπει σήμερα να είστε πολύ προσεκτικοί στον ερωτικό τομέα. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σήμερα ακριβώς τετραγωνίζεται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς και αυτή η όψη δηλώνει ότι όλες σας οι ερωτικές αυταπάτες θα καταπέσουν δημιουργώντας σας θυμό. Αν αυτή την τάση την πολεμήσετε, θα είστε σοφοί και κερδισμένοι, ξέροντας πού πατάτε.

Αιγόκερως

Ο βασιλιάς του ζωδίου σας, ο Κρόνος, σήμερα δονεί με παράξενο τρόπο τον χώρο του παρελθόντος μέσω του τετραγώνου του με την Αφροδίτη. Μπορεί ο Ερμής από το ζώδιό σας να θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να γλιτώσετε μια τάση θυματοποίησης, ούτε τα πολλά παράπονα που θα σας πνίξουν. Μείνετε μακριά από συμπεριφορές που θα σας εκθέσουν.

Υδροχόος

Η εξαιρετικά δυναμική σύνοδος της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιό σας έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί αύριο με την Νέα Σελήνη. Η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετική ενώ ο συναισθηματικός σας κόσμος δονείται από πολύ καλές διαθέσεις. Θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για μια καλή κίνηση που θα προσδώσει πάθος στην σχέση σας.

Ιχθείς

Έντονη η ημέρα, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να τετραγωνίζει τον πάντα δύστροπο Κρόνο από τον Τοξότη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό συναισθηματικό φορτίο. Ξέρετε πια πολύ καλά τι αξίζετε στον έρωτα και δεν αφήνετε κανέναν να πάρει το τιμόνι της ψυχής σας και της ερωτικής σας ζωής, κάτι που μπορεί να πονάει λίγο αφού θα θέλατε να αφεθείτε, αλλά τελικά θα σας ευνοήσει σε βάθος χρόνου.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...