Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 28-1-2017
<p>Κριός

Με τόση ειλικρίνεια σήμερα δεν μπορείτε να κερδίσετε πολλούς φίλους. Μερικές φορές ένας άνθρωπος χρειάζεται να καθορίζει τις παραμέτρους. Αυτό ακριβώς να κάνετε σήμερα. Ενώ οι φίλοι σας μπορεί να είναι θυμωμένοι μαζί σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας καλέσουν στη μέση της αγαπημένης σας εκπομπής.

 

Ταύρος

Ο άντρας των ονείρων σας είναι τελικά δικός σας, και θα είστε συγκλονισμένος όταν μάθετε ό, τι είναι ένας εφιάλτης. Μπορεί να μην το έχετε δει να έρχεται, έτσι ώστε να αρχίσετε να κάνετε σχέδια έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να έχετε την ελπίδα ότι όλα θα είναι τέλεια.

 

Δίδυμοι

Προβλήματα σχέσεων μπορεί να είναι εύκολο να ξεπεραστούν, αν τα προσεγγίσετε από την ίδια γωνία με το σύντροφό σας. Ένας χορός θα είναι κάτι γλυκό όταν το κάνετε μαζί. Χορεύοντας με τον εαυτό σας, σας κάνει μόνους.

 

Καρκίνος

Δυσκολίες με τους συναδέλφους ίσως να έχετε σήμερα. Αλλά τα προβλήματα μπορούν εύκολα να επιλυθούν μέσω της διπλωματίας και της ανοιχτής επικοινωνίας σας. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε πάντα να καταφύγουμε να μιλήσετε από πίσω τους, ως συνήθως.

 

Λέων

Μπορεί να έχετε πει σε όλους σας για το νέο άντρα της ζωή σας. Θα χαρούνε για εσάς στην αρχή, αλλά ο ενθουσιασμός τους θα σταματήσει αν το ακούσουν ένα εκατομμύριο φορές. Έτσι να είστε λίγο ταπεινοί σήμερα. Διαφορετικά, η ευτυχία τους θα γυρίσει σύντομα σε περιφρόνηση.

 

Παρθένος

Σήμερα να λάβετε επιχειρηματικές κινήσεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε βουτιά ή να τρέξετε με τους ταύρους. Μπορείτε να το κάνετε τόσο απαλά.

 

Ζυγός

Είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά δεν έχετε δύσκολο να παρασυσθείτε στο chat rooms ή ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να χάσετε την οικειότητα της προσωπικής πινελιάς.

 

Σκορπιός

Μπορεί να γνωρίσετε έναν τύπο που είναι ο ιδανικός για σήμερα. Αυτός θα είναι θερμός προσκαλώντας σας αλλά σας εκφοβίζει ταυτόχρονα. Συνεχώς θα επισκιάζεστε από τον ήλιο του και θα σας αρνηθεί από την ευκαιρία σας να λάμψετε.

 

Τοξότης

Μπορεί να μην το περιμένατε, αλλά μοιάζει η αγάπη να έρχεται από άλλη πόλη. Ξέρετε ότι σας θέλει αλλά μην πέσετε με τα μούτρα. Τα νερά θα είναι ζεστά και φιλόξενα και δεν θα χρειαστείτε σωσίβιο.

 

Αιγόκερως

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι βασιλιάδες του σύμπαντος. Αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν διαμάχες για την εξουσία ως δύο ισχυροί πλανήτες για να ενταχθούν τροχιές. Διαφορετικά θα αρχίσουν να προβάλλονται δαχτυλίδια γύρω σας.

 

Υδροχόος

Κοινωνικές συνδέσεις μπορεί να κατέχουν τις ρομαντικές προεκτάσεις σας. Έτσι, δώστε προσοχή στη λεπτή γλώσσα του σώματος και τα μάτια. Μπορείτε να ξέρετε όταν ένας άντρας θέλει να είναι κάτι περισσότερο από φίλος σας, όταν η χειραψία διαρκεί λίγο περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε.

 

Ιχθύς

Προβλήματα στη δουλειά μπορεί να κάνει χάος την ημέρας σας. Θα αισθανθείτε σαν να είστε σε κινούμενη άμμο, σιγά-σιγά η ολίσθηση σας πάει όλο και βαθύτερα στην άβυσσο. Κάνετε ό, τι μπορείτε να ανοίξετε το δρόμο σας, αλλά μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν άλλον.Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-12-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-12-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-12-2017

Κριός Έχεις χαλαρώσει και τα γούστα σου έχουν απογειωθεί. Τρελαίνεσαι για την πάρτη του δικού σου και δεν την παλεύεις να είστε μακριά....

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 28-11-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 28-11-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 28-11-2017

Κριός Κόβεις για λίγο τα έξαλλά σου γούστα γιατί παίζουν μερικές δύσκολες υποχρεώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβεις. Μην...

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 9-2-2017

Κριός Τα πράγματα κινούνται αργά σήμερα, και δεν είναι της αρεσκείας σας. Ακόμα, θα χρειαστείτε υπομονή, για να ξεπεράσετε εμπόδια και θα...

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 1-2-2017

Κριός: Είναι δύσκολο να λειτουργήσει οποιοδήποτε ο ενθουσιασμός σας τον τελευταίο καιρό, αλλά προσπαθήστε να συνεχίσετε να...

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 31-1-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 31-1-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 31-1-2017

Κριός: Μην ανησυχείτε ότι μια πρόσφατη αμηχανία κατά κάποιο τρόπο πρόκειται να αμαυρώσει τη φήμη σας. Στην πραγματικότητα, ένα λάθος ή...

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 30-1-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 30-1-2017

Gay Ημερήσιες Προβλέψεις 30-1-2017

Κριός: Το πεπρωμένο θα σας πάρει από το χέρι και θα σας οδηγήσει στα πρώτα βήματα για μια νέα καταπληκτική ευκαιρία. Έτσι, δεν πολεμάτε...