Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017
<p>Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο ζωδιακός κυριαρχείται από ένα βαθύ αίσθημα ανασφάλειας, αν όχι ματαιότητας. Ρωτώντας την Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την διαβρωτική διάθεση στον ερωτικό τομέα, τα αποτελέσματα ήταν αναπάντεχα.

Κριός – Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα έχεις μια επιτυχία ή μια επανασύνδεση που θα τονώσει την ψυχολογική σου διάθεση και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε μήπως η αυτοπεποίθηση εξελιχθεί σε εγωισμό μόνο, γιατί αυτό δεν θα ευνοήσει τις σχέσεις σου.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Η καλή σου διάθεση επανέρχεται μετά από κάποιο διάστημα που σε τσάκισαν οι υποψίες και οι ανασφάλειες στον έρωτα και τις σχέσεις σου. Ο Ήλιος είναι τέλεια επιρροή και για όσους έχουν σχέση και για όσους φλερτάρουν, τόλμα σήμερα να δείξεις όλο σου το ερωτικό μεγαλείο.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Μια εξαιρετική Κάρτα που σε συνδέει με το σύμπαν και φέρνει πιθανά τον κεραυνοβόλο έρωτα στην αγκαλιά σου. αν έχεις σχέση με Υδροχόο αυτή θα έχει τεράστια εύνοια. Να προσέξεις για ευκαιρίες αν είσαι αδέσμευτος/η.

Καρκίνος – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Φοβάσαι πάρα πολύ μήπως μια σχέση σου ή ένα φλερτ σου λάβει άδοξο τέλος. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να ρίξεις τίτλους τέλους σε μια αγάπη. Ωραία λοιπόν, τόλμα να φερθείς με ειλικρίνεια και να παραδεχτείς τα βαθιά σου συναισθήματα.

Λέων – Το Άρμα

Εξαιρετική επιρροή το Άρμα για τα ερωτικά σου ζητήματα, δηλώνει ότι ανακτάς την αυτοκυριαρχία σου και ξέρεις πώς και με ποιους τρόπους να διευρύνεις την αγάπη, να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο αν φλερτάρεις ή να δυναμώσει τους δεσμούς σε μια σχέση που ήδη υπάρχει.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος

Πάρα πολύ καλή Κάρτα, ειδικά για σένα Παρθένε που συνήθως υπολογίζεις παραπάνω από το κανονικό τις συνθήκες εμπλοκής σε μία σχέση και το τι θα πει ο κόσμος. Τώρα δεν σε νοιάζει κανείς, μόνον ο άνθρωπος που σε συναρπάζει, άσχετο με το αν απολαμβάνει αυτή η σχέση αποδοχή ή όχι.

Ζυγός – Η Μεγάλη Ιέρεια

Συνεχίζεται και σήμερα μια τάση απομόνωσης. Είναι καλό αν σκοπεύεις να βρεις πραγματικά το τι θέλεις στον έρωτα, είναι κακό αν απλά κλείνεσαι στον εαυτό σου από ανασφάλεια. Πρόσεξε την εξωτερική σου εμφάνιση, για σένα παίζει μεγάλο ρόλο και έχεις αφεθεί.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Η Εγκράτεια είναι μια Κάρτα που επιμένει να επαναλαμβάνεται αυτές τις ημέρες στο πεπρωμένο σου. Την χρειάζεσαι για να πολεμήσεις την τάση σου να παίζεις σε πολλά ταμπλό. Επικεντρώσου σε μία σχέση και θα απολαύσεις τους καρπούς της αφοσίωσης.

Τοξότης – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Εσωτερικές δυσκολίες ψυχολογικού τύπου και πολλές υποχρεώσεις σου στερούν την αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε, μπορεί να χάσει ευκαιρίες για πολύ όμορφες σχέσεις αν αφεθείς στις ανασφάλειές σου. Και όσες υποχρεώσεις και να έχεις, η αγάπη πάνα αξίζει τον χρόνο σου.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Προσοχή σε απάτες και δολιότητες, ειδικά μέσα σε σχέσεις που έχουν νομική κατοχύρωση, δηλαδή μέσα στον γάμο. Ο Ιεροφάντης ανάποδα δείχνει διασάλευση της νομιμότητας, μπορεί να έχουν μπει ζιζάνια στην σχέση σου και να το ανακαλύψεις.

Υδροχόος – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Όλο σου το ερωτικό δυναμικό είναι καταπιεσμένο. Φοβάσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, αν και Υδροχόος περνάς μια άνυδρη και στεγνή, στείρα συναισθηματική ημέρα. Πολέμησε αυτήν την τάση να κλείνεσαι στο καβούκι σου, είναι διαβρωτική.

Ιχθείς – Ο Πύργος (Ανάποδα)

Ενώ έχεις σαφείς ενδείξεις ότι η σχέση σου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα το κρύβεις αυτό και από τον εαυτό σου και από τους άλλους και από το ταίρι σου. Δυστυχώς τέτοια μεγάλα προβλήματα δε υπάρχει χαλί να τα κουκουλώσει, παραδέξου ότι δεν πάει καλά το πράγμα για να διορθωθεί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Κάποιοι λόγοι που έχουν να κάνουν με πιθανές ανασφάλειές...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...