Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2017
<p>Ναι, είναι πολύ κατάλληλη η ημέρα για αυτό το τόσο ιδιαίτερο ερωτικό πεδίο που λέγεται επανασύνδεση! Και υπεύθυνη για αυτό είναι η γλυκιά Σελήνη. Όμως δεν είναι τεράστιο το χρονικό παράθυρο, όχι. Ό,τι προγραμματίζετε για να αποπλανήσετε εκ νέου μια ψυχή, πρέπει να το ολοκληρώσετε μέχρι τις 7 το απόγευμα, γιατί μετά η Σελήνη βγαίνει Κενή Πορείας έως τις 11 το βράδυ, ενώ κατόπιν μπαίνει στον Κριό και πάει το πουλάκι, η άμαξα της Σταχτοπούτας θα γίνει κολοκύθα!

Κριός

Η δυναμική σχέση συνόδου της Σελήνης με τον Άρη σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μια επανασύνδεση. Κάνε κίνηση σήμερα, ειδικά αν σε ενδιαφέρει Ζυγός, Ταύρος ή Καρκίνος. Ειδικά εσύ έχεις εύνοια και μετά τις 11 το βράδυ, που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σου.

Ταύρος

Μια πολύ καλή σχέση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Άρη από τον Κριό και τον 12ο γενικό σου Οίκο θα σου επιτρέψει να κάνεις μια επανένωση, αν αφήσεις το πάθος να είναι οδηγός σου και να εντυπωσιάσει τον/την πρώην σύντροφό σου. πολύ καλές προοπτικές αν σε ενδιαφέρει ένας Κριός.

Δίδυμοι

Και βέβαια να κάνεις σήμερα το βήμα για μια επανασύνδεση! Αν δεν το κάνεις τώρα, μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Ευνοείσαι όλως ιδιαιτέρως αν σε ενδιαφέρει να τα ξαναβρείς με Ιχθύ, Σκορπιό, Αιγόκερω ή Καρκίνο.

Καρκίνος

Η Σελήνη είναι σήμερα η νεράιδά σου, αφέσου στην δύναμή της και κάνε μια αισθαντική επανασύνδεση. Πιο εύκολο θα σου είναι να το καταφέρεις αν σου έχει κλέψει την καρδιά ένας Κριός, ένας Δίδυμος ή Παρθένος ή ένας Ιχθύς. Δύσκολα θα συνεννοηθείς με Αιγόκερω και Τοξότη.

Λέων

Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο θολό για σένα το τοπίο συναισθηματικά, έχεις εύνοια από τον Ήλιο για να κάνεις μια κάποια προσπάθεια να συναντήσεις πάλι ερωτικά έναν Υδροχόο. Αν σε ενδιαφέρει άλλο ζώδιο θα πρέπει να δείξεις καρτερία και να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει.

Παρθένος

Ο Ερμής σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη και τον Πλούτωνα στρώνει με ρόδα την ημέρα για ένα σημαντικό ραντεβού επανένωσης με Αιγόκερω, Ιχθύ, Καρκίνο και Σκορπιό με άλλους συνδυασμούς δεν υπάρχει εύνοια ειδικά με Ζυγό, Τοξότη, Κριό και Υδροχόο είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ζυγός

Η γλυκιά Αφροδίτη κάνει μάγια και σου δίνει αυτοπεποίθηση, οπότε ναι, μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά ενός Κριού, ενός Ταύρου ή ενός Καρκίνου.

Σκορπιός

Είναι πολύ καλή η ημέρα για ραγισμένες καρδιές! Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανένωση με Καρκίνο, Παρθένο, Δίδυμο, Ζυγό, Ταύρο ή Αιγόκερω έχεις μεγάλη εύνοια. Για άλλα ζώδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δείξε υπομονή και όλα θα πάνε σύντομα καλύτερα.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο από το ζώδιό σου και την Σελήνη από τους Ιχθείς δυσχεραίνει την αποκατάσταση σχέσεων με Αιγόκερω, Καρκίνο και Ιχθύ. Με άλλα ζώδια και πάλι δεν είναι ρόδινα τα πράγματα, λόγω του δύσκολου Δία, εκτός αν σε ενδιαφέρει Κριός, Ταύρος ή Ζυγός, οπότε έχεις εύνοια.

Αιγόκερως

Η δυσκολία που σου προκαλεί ο Κρόνος συνεχίζεται, αλλά ανοίγουν καλά παράθυρα λόγω Ερμή και Σελήνης, αλλά και Αφροδίτης. Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για μια επανένωση με Δίδυμο, Παρθένο, Σκορπιό, Κριό, Ζυγό, Ταύρο.

Υδροχόος

Αν και  Ουρανός σε παιδεύει, ο Ήλιος θα σε βοηθήσει στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει να έχεις πάλι στην αγκαλιά σου έναν Λέοντα. Αλλά και με Ζυγό, Δίδυμο, Τοξότη ή Κριό υπάρχουν δυνατότητες επανένωσης.

Ιχθείς

Η Σελήνη σου ανοίγει δρόμους για να επανενωθείς σχεδόν με όλο τον ζωδιακό, εκτός από Αιγόκερω και Τοξότη, λόγω μιας δύσκολης σχέσης τετραγώνου που έχει από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη. αν σε ενδιαφέρει κάποιο από αυτά τα δύο ζώδια, μην βιαστείς.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αυτή η Δευτέρα για μια επανασύνδεση. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Κριός Αν και ο Άρης από τον Ταύρο είναι σε εξαιρετική όψη με την Σελήνη από την Παρθένο, η κάπως δύσκολη σχέση Ουρανού/Κρόνου δίνει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Έχουμε ζήσει και καλύτερες ημέρες στον έρωτα… Και σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, καθώς τριγωνίζει μεν τον...