Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017
<p>Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Συμβουλή πρώτη, για την πρώτη ημέρα του παράξενου αυτού Φλεβάρη: βουτάμε την γλώσσα όχι στο μυαλό αλλά στην καρδιά πριν μιλήσουμε σε αυτόν που αγαπάμε, γιατί το μυαλό είναι κάτω από την επίδραση του Ερμή και του Ουρανού που μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερο κακό στις σχέσεις μας. Πάμε καρδιά λοιπόν, που ανακλαδίζεται όλο ηδυπάθεια η Λίλιθ και η Αφροδίτη, μην ξεχαστείτε.

Κριός

Έχεις τις βοήθειές σου, μην έχεις παράπονο. Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Σελήνης γεμίζει την καρδιά σου με δύναμη, πάθος αλλά και γοητεία. Πρόσεξε μόνο μην σε πιάσουν αναπάντεχα παράπονα, που δεν είναι του χαρακτήρα σου και θα φανούν παράξενα σε όσους ποντάρουν στον δυναμισμό σου.

Ταύρος

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι η Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων τριγωνίζει σήμερα την Λίλιθ από τον Σκορπιό; Μπορεί και να μην ξέρεις τι σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά ξέρει η καρδιά σου που σε σπρώχνει σε Ιχθείς και Σκορπιούς με ακλόνητο τιμόνι.

Δίδυμοι

Ειδικά εσύ που είσαι ο άρχοντας των απότομων αποφάσεων μην κάνεις σήμερα πολλές κουβέντες με ανθρώπους που αγαπάς, θα σταματήσεις να τους αγαπάς. Ο Ερμής σε παγιδεύει σε ένα αέναο γαϊτανάκι ευθυνών και υποψιών και κακής ενέργειας, απέφυγε τα πολλά λόγια και σκέψου τι σε δένει με τους ανθρώπους σου.

Καρκίνος

Στην αγκαλιά των παντοδύναμων φλογών του Κριού η μεγάλη κυβερνήτης σου, η Σελήνη, και σε κάνει να αναπολείς ή να σχεδιάζεις ζουμερές συναντήσεις με Ζυγούς, Ταύρους, Κριούς, Ιχθείς. Ωραία, είναι μια χρυσή μέρα για να ασκηθείς στο φλερτ αλλά και να τονώσεις την σχέση σου αν ήδη είσαι σε δέσμευση.

Λέων

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε ένα υπέροχο εξάγωνο με την Σελήνη από τον Κριό βάζει φωτιά κυριολεκτικά στο ερωτικό πεδίο. Έχουν εύνοια όλες οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις ο αποδέκτης μιας εξομολόγησης ενός Κριού ή ενός Καρκίνου.

Παρθένος

Ως Παρθένος έχεις έτσι κι αλλιώς την κακή συνήθεια να κρίνεις τους πάντες και να μην κρίνεσαι από κανέναν, σόρρυ αλλά είναι αλήθεια και το ξέρεις. Ειδικά σήμερα να το αφήσεις το σπορ της κριτικής γιατί ο Ερμής σε κάνει πολύ κυνικό/η και αυτό θα στοιχίσει στις σχέσεις σου.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να χορεύει με την Σελήνη και τον Άρη παίρνεις επιτέλους κι εσύ μέρος στο ερωτικό παιχνίδι που για καιρό το είχες αφήσει έξω από τον ορίζοντά σου. Δες τι καλό έχει να σου προσφέρει ένας Κριός ή ένας Καρκίνος ή ακόμα κι ένας καρμικός Ιχθύς.

Σκορπιός

Είσαι σε εξαιρετικά καλή ημέρα, με την Λίλιθ από το ζώδιό σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, λίγο πριν περάσει στον Κριό. Όλα όσα παίζονται μέσα στο μυαλό σου, το οποίο ειδικά σήμερα μοιάζει με ιδιωτική αίθουσα προβολής αισθησιακών ταινιών, μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα.

Τοξότης

Παρά την συνεχόμενη δυσκολία από Δία και Κρόνο, ο Άρης κάνει σήμερα μια εντυπωσιακή σχέση συνόδου με την Σελήνη και την Αφροδίτη από τον φιλικό σου Κριό που βρίσκεται και σε αναζωογονεί, σε κάνει να θες να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεχωρίσεις με το πάθος σου. δέξου αυτό το δώρο και θα κερδίσει στον έρωτα.

Αιγόκερως

Σήκωσε σήμερα τα μάτια σου στον ουρανό και κεντράρισε την Αφροδίτη, που από τους συμβατούς σου Ιχθείς τριγωνίζει την Λίλιθ, πάλι από τον συμβατό χώρο του Σκορπιού. Εκεί, στην παντοκρατορία της Λίλιθ και στην παραδοχή βαθιών πόθων είναι το μυστικό της ερωτικής σου λύτρωσης.

Υδροχόος

Θέλει μεγάλη προσοχή το ερωτικό παιχνίδι σήμερα. Από την μια ο Ουρανός σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να βλέπεις με καχυποψία όχι μόνον τους ξένους αλλά και τους κοντινούς σου ανθρώπους και από την άλλη ο Ήλιος στο ζώδιό σου συμμαχεί με την Σελήνη και σου κάνει δώρο μεγάλο συναισθηματισμό. Να χειριστείς αυτή την ενέργεια θετικά.

Ιχθείς

Η πανέμορφη Αφροδίτη στο ζώδιό σου ρίχνει κλεφτές ματιές στην Σελήνη και τον Άρη και παίρνει φωτιά! Σε καλούν έρωτες που σχετίζονται με Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Ταύρους, ενώ έχεις να μοιραστείς πολλά και με Λέοντες και Τοξότες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...