Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017
<p>Όταν ο Ερμής που αντιπροσωπεύει το μυαλό και την λογική κοντράρεται με τον Ουρανό που αντιπροσωπεύει τα ξεκινήματα, μπορεί το φλερτ να βλάπτεται, αλλά κερδίζουν οι παλιές σχέσεις, άρα η επανασύνδεση είναι must! Το ξεκίνημα του μήνα φωνάζει ότι δεν μας νοιάζει αν ο νέος είναι ωραίος, γιατί ο παλιός είναι πολύ, πολύ αλλιώς! Και υπάρχουν και έξτρα αστρολογικές βοήθειες για μια επανασύνδεση, οπότε μην περιμένετε λεπτό!

Κριός

Σελήνη, Αφροδίτη και Άρης σε σύνοδο σου δίνουν το κατάλληλο μείγμα γοητείας, πάθους, συναισθηματικής φόρτισης και επιμονής που χρειάζεται για να πετύχει μια επανασύνδεση. Είναι καθαρά στο χέρι σου να χειριστείς την αστρολογική εύνοια, ειδικά αν σε ενδιαφέρει Ζυγός, Ταύρος, Καρκίνος, Ιχθύς.

Ταύρος

Μα ναι, μην το ψάχνεις, αν ψάχνεις για μέρα που να σε πάει κατευθείαν στην αγκαλιά αυτού που αγαπάς, αυτή είναι με φωτεινά γράμματα η σημερινή. Εξαιρετικά εύκολα είναι τα πράγματα αν σου έχει κλέψει την καρδιά Ζυγός, Κριός ή Καρκίνος.

Δίδυμοι

Αν και γενικά είπαμε ότι το κλίμα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, καλό είναι να αφήσεις να περάσει και η σημερινή και η αυριανή ημέρα γιατί οι όψεις του Ερμή σου στερούν την λογική σκέψη και την αυτοπεποίθηση. Ειδικά με Κριό, Υδροχόο, Τοξότη, Ζυγό, άστο, θα έρθουν καλύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος

Εσύ που πάντα κολυμπάς στην ανασφάλεια, έχεις ωστόσο και όλα τα όπλα σήμερα για να στρέψεις την ρότα του έρωτα προς το νησί της επανασύνδεσης. Με πολλά ζώδια έχεις εύνοια, λόγω της Σελήνης στον Κριό και των πολλαπλών της όψεων, οπότε δοκίμασε να αποπλανήσεις πάλι έναν Κριό, έναν Ζυγό ή έναν Ταύρο, έναν Λέοντα ή έναν Υδροχόο.

Λέων

Το εξάγωνο Ήλιου από τον Υδροχόο και Σελήνης από τους Ιχθείς σε κάνει δυνατό στο ερωτικό παιχνίδι, άρα και στην επανασύνδεση. Σε περιμένουν με ανοιχτή αγκαλιά τα ζώδια του Υδροχόου, του Καρκίνου, του Κριού, αρκεί να μιλήσει με ειλικρίνεια και χωρίς αναστολές.  

Παρθένος

Μην έχεις και πολλές ελπίδες σήμερα για μια επανασύνδεση. Είναι κακό το mood που δημιουργεί ο Ερμής και σε γεμίζει με τόσο κριτική διάθεση που δεν μπορείς να βρεις τρόπο να αγγίξει την καρδιά αυτού που σε ενδιαφέρει. Αν πραγματικά θες επανασύνδεση, άστο για αργότερα, γιατί σήμερα θα σφαχτείτε!

Ζυγός

Αν και το μυαλό σου δεν τρέχει σε επανασύνδεση αλλά μάλλον σε ολοκαίνουριες περιπέτειες, δεν αποκλείεται καθόλου αυτές οι περιπέτειες να περιλαμβάνουν και επιστροφή, έστω και πρόσκαιρη, σε παλιούς συντρόφους. Σε έλκει μια επιστροφή σε Κριό, Καρκίνο, Ιχθύ. Ωραία, καλά θα περάσετε.

Σκορπιός

Ό,τι κι αν θελήσεις σήμερα στον ερωτικό τομέα η Λίλιθ και ο Πλούτωνας θα σου το χαρίσουν, άρα και μια επανένωση παίζει δυνατά. Πολύ καλή ροή ενέργειας έχεις με Ζυγούς, Ταύρους, Ιχθείς, και θα τα πήγαινες καλά και με Παρθένους και Διδύμους, αλλά αν είναι κάποιο από αυτά τα δύο ζώδια που σε ενδιαφέρει άσε την μέρα να κυλήσει, δεν έχουν τα κέφια τους.

Τοξότης

Ο Δίας βγάζει ακόμα απαγορευτικό, αλλά αν είσαι αποφασισμένη ψυχή συντονίσου με τον Δία και τον Ήλιο για να βρεις τον δρόμο να πας πάλι στο ερωτικό καταφύγιο ενός Υδροχόου, ενός Λέοντα, ενός Κριού, ίσως και ενός Ζυγού ή Ταύρου. Τα πας πολύ καλά με άλλο Τοξότη, έχει εύνοια μια τέτοια επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολη η σημερινή ημέρα συναισθηματικά και θα ανακαλύψεις ότι κάποιο φλερτ που του είχες δώσει αξία θα σε προδώσει. Αυτό ανοίγει τον δρόμο της επανένωσης με έναν παλιό σύντροφο, ειδικά αν είναι Σκορπιός, Ιχθύς ή Καρκίνος.

Υδροχόος

Με την Σελήνη από τους Ιχθείς που είναι ο χώρος των μόνιμων σχέσεων για σένα με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, εύκολα ανοίγει ο δρόμος της επανασύνδεσης. Μπορείς να έχεις πάλι κοντά σου τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αν είναι ειδικά Ιχθύς, Καρκίνος ή Σκορπιός, αλλά και Λέων.

Ιχθείς

Θέλεις να γυρίσεις σε μια αγκαλιά που δεν την έχεις ξεχάσει; Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί! Η Σελήνη κερνάει επανασύνδεση μέχρι να μεθύσεις! Είναι τέλεια στιγμή για να ξαναβρεθείς με Κριό, Ζυγό ή Ταύρο, αλλά και με όποιο άλλο ζώδιο θελήσεις, ουσιαστικά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...