Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017
<p>Είναι ολοφάνερο, μέσα από τα μονοπάτια που μας υποδεικνύει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ, πως ο έρωτας σήμερα είναι μια μεγάλη θάλασσα ευκαιριών, φλερτ και αλλαγών. Πολύ καλά τα νέα για τους αδέσμευτους, που θα μπορέσουν να συντονίσουν το βήμα τους με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, μέσα από την εύνοια της ημέρας.

Κριός – Ο Διάβολος

Σαν πολύ μάλλον, σου λέει η ψυχή σου, έχεις ασχοληθεί με τα πώς και τα γιατί μιας σχέσης. Θέλεις να διασκεδάσεις και να χαρείς ηδονές, σε τραβάνε οι πειρασμοί και δεν έχεις καμιά διάθεση να τους αντισταθείς. Αν έχεις ταίρι, μόνον αν σε ακολουθήσει θα καταφέρει να γλιτώσει τις συνέπειες της απιστίας.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Κάτι πολύ όμορφο υπάρχει στον ορίζοντα. Αν είσαι σε σχέση ο Ήλιος την φωτίζει και την βαθαίνει. Αν φλερτάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί και να είναι το τέλειο ταίρι για σένα, με μεγάλη δόση ψυχικού δεσμού.

Δίδυμοι – Ο Θάνατος

Οι προηγούμενες ημέρες, με την δυσκολία επικοινωνίας με αυτούς που αγαπάς, ή νομίζεις ότι αγαπάς, άνοιξαν τον δρόμο για μια παραδοχή ενός τέλους.  Μήπως η σχέση σου έχει τελειώσει και δεν το έχετε παραδεχτεί; Μήπως ο άνθρωπος που φλερτάρεις τελικά δεν είναι ο κατάλληλος;

Καρκίνος – Η Δύναμη (Ανάποδα)

Πάλι μια Κάρτα ανάστροφη… Η Δύναμη δείχνει ότι μπορεί και να σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο στο οποίο δεν τολμάς, λόγω της τεράστιας ανασφάλειάς σου, να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου. όμως η δύναμη των συναισθημάτων, όταν δεν εκφράζεται σε πνίγει. Κάτι πρέπει να κάνεις.

Λέων – Η Εγκράτεια (Ανάποδα)

Όλο το δυναμικό της Εγκράτειας είναι εδώ, αλλά δεν εκφράζεται, άρα κινείσαι στον αντίποδα. Βαθιά μέσα σου θα ήθελες να αφοσιωθείς σε μία και μόνον σχέση, αλλά κάτι σου λέει ότι μπορεί και να μην αξίζει τον κόπο η θυσία, οπότε ακούς τις σειρήνες και τους πειρασμούς με ευκολία.

Παρθένος – Η Αυτοκράτειρα

Πάρα πολύ καλή Κάρτα. Αν είσαι γυναίκα σηματοδοτεί ότι μπορεί και να πάρεις την απόφαση για ένα παιδί. Αν είσαι άντρας έχεις πολύ μεγάλη διαπερατότητα στις γυναικείες καρδιές και μια γυναίκα με δύναμη και κύρος θα φωτίσει την ζωή σου.

Ζυγός – Ο Αυτοκράτορας

Εξαιρετική Κάρτα που δίνει σταθερότητα στις σχέσεις σου, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει από κλυδωνισμούς. Αν είσαι άντρας κάποια γυναίκα έχει θαμπωθεί από την δύναμή σου ενώ αν είσαι γυναίκα έχεις την ευκαιρία για μια γνωριμία ή μια εμβάθυνση στην σχέση με έναν άντρα κύρους.

Σκορπιός – Τα Άρμα

Μια Κάρτα θαυμάσια που σου δίνει την προτεραιότητα και την πρωτοβουλία στο ερωτικό παιχνίδι. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Ο δρόμος σου είναι σίγουρος και εύκολος για την καρδιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.  

Τοξότης – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Ενώ ξέρεις τι αξίζεις, ξέρεις τι θέλεις, ενώ καίγεσαι για ένα άτομο που θεωρείς ότι θα σου χαρίσει τον Κόσμο όλο, αυτό το δυναμικό πνίγεται από τις καθημερινές έννοιες ή από ένα πέπλο ανασφάλειας. Τόλμησε να δώσεις καθαρό στίγμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως – Ο Μάγος (Ανάποδα)

Κάτι δεν πάει καλά σήμερα με την επικοινωνία σου με όσους αγαπάς ή όσους φλερτάρεις. Δεν νιώθεις την ενέργεια να ρέει σωστά, τα λόγια σου και οι πράξεις σου δεν βρίσκουν τον στόχο τους. Πρόσεξε μήπως κάποιος υπόγεια χειρίζεται τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος

Μια πολλά υποσχόμενη κάρτα που σου λέει ότι πολύ σύντομα η σχέση σου και ο έρωτας θα γίνει το μοναδικό πράγμα που θα σε νοιάζει. Ακόμα κι αν οι άλλοι γύρω σου δεν εγκρίνουν τις προσωπικές σου επιλογές εσύ δεν θα κάνεις πίσω, μιας και θα είσαι απόλυτα ερωτευμένος/η.

Ιχθείς – Ο Τροχός της Τύχης

Εξαιρετική Κάρτα που σε ξεκολλάει από την στασιμότητα και την ρουτίνα. Έρχεται μια συναρπαστική νέα γνωριμία να τα αλλάξει όλα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να αποδεχτείς ότι οι αλλαγές είναι απαραίτητες. Αν είσαι σε σχέση θα έρθουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σου για το αν αξίζει τον κόπο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-3-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη Πολύ ωραία κάρτα που σου φέρνει θετικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν για κάποιον λόγο βρέθηκες σε αμήχανη στιγμή με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017

Κριός – Ο Μάγος (Ανάποδα) Θέλεις να φλερτάρεις, αλλά είναι μειωμένη η αυτοπεποίθησή σου, πράγμα παράξενο για έναν Κριό. Ίσως το άτομο που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...