Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017
<p>Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο, η επιστροφή σε μια αγκαλιά που την ποθεί κάποιος με ειλικρίνεια, είναι η πιο υπέροχη ερωτική αποστολή! Και ο ουράνιος θόλος την ευλογεί.

Κριός

Επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις κι ό,τι αποφασίσεις στον ερωτικό τομέα, αν αυτό που θέλεις είναι να ενωθείς πάλι με έναν άνθρωπο, δεν μπορεί να σου πάει κόντρα τίποτα. Πολύ εύκολα τα πράγματα αν σε ενδιαφέρει Ζυγός ή Ταύρος.

Ταύρος

Έχεις την Σελήνη να σε φροντίζει και να αυξάνει την γοητεία σου σήμερα με το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα. Κάνε τα μαγικά σου, ετοίμασε ατμόσφαιρα και όλοι οι οιωνοί είναι ανοιχτοί για να πέσει στην όμορφη παγίδα σου το πρώην ταίρι σου.  

Δίδυμοι

Μετά από τους κλυδωνισμούς που πέρασες, έρχεται ένα υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή να σε βοηθήσει στον καλό αγώνα της επανασύνδεσης. Πανεύκολα όλα αν θέλεις να ξαναβρεθείς με Ιχθύ, Ταύρο ή Ζυγό.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς ενώ η ίδια είναι στον Ταύρο ανοίγει η βεντάλια της επανένωσης με πολλά ζώδια. Αν θέλεις να ξαναβρεθείς με Ιχθύ, άλλο Καρκίνο, Σκορπιό, Ταύρο, Ζυγό, Παρθένο, Αιγόκερω, μην χάνεις χρόνο.

Λέων

Ένα πολύ θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δρα για να σε βοηθήσει να τα βρεις με κάποιο ταίρι που σε ενδιαφέρει. Αν ειδικά η καρδιά σου ανήκει σε Υδροχόο, Δίδυμο ή Ζυγό, αλλά και σε άλλο Λέοντα, Τοξότη ή Κριό όλα είναι τέλεια.

Παρθένος

Ειδικά σήμερα έχεις πάρα πολύ μεγάλη εύνοια για μια επανασύνδεση, καθώς δύο άκρως καρμικοί ερωτικοί δείκτες, η Σελήνη από τον Ταύρο και ο Βόρειος Δεσμός από το δικό σου ζώδιο ευνοούν τις μόνιμες και διαρκείς σχέσεις. Πολύ καλά τα νέα αν θέλεις μια ένωση εκ νέου με Καρκίνο, Ταύρο ή Παρθένο.

Ζυγός

Και να μην την θέλεις εσύ την επανασύνδεση, θα σου την προτείνει το πρώην ταίρι σου, μιας και η γοητεία σου με την βοήθεια της Αφροδίτης είναι ακαταμάχητη. Το θέμα είναι αν θα την δεχτείς ή αν έχεις απαγκιστρωθεί και θέλεις να πας παρακάτω. Είναι στο χέρι σου.

Σκορπιός

Αν και ο Πλούτωνας σου στερεί σήμερα αρκετή από την αυτοπεποίθησή σου, ίσως αυτό το στοιχείο της έλλειψης δύναμης να αυξάνει την γοητεία σου. η Σελήνη σου ανοίγει τον δρόμο για μια επανασύνδεση με Ταύρο, Παρθένο, Ιχθύ και Καρκίνο.

Τοξότης

Όλα σου φαίνονται κάπως δύσκολα στον έρωτα, αλλά το να βρεις πάλι τον δρόμο για μια αγκαλιά που δεν την έχεις ξεχάσει, έχει εύνοια λόγω ης καλής σχέσης που έχει ο Κρόνος με τον Δία, μια όψη που κάπως θα εξισορροπήσει όλη την κακή διάθεση του βασιλιά των Θεών Δία. Αν σε ενδιαφέρει να τα βρεις ειδικά με έναν Αιγόκερω όλα θα είναι πολύ άνετα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον φιλικό σου Ταύρο κάνει πολλά παιχνίδια που βοηθάνε γενικά τα ζώδια της Γης, άρα κι εσένα. Αν η καρδιά σου ανήκει σε Ζυγό, Ταύρο, Καρκίνο ή Τοξότη, μην διστάσεις να παίξεις σήμερα το παιχνίδι της αποπλάνησης και της γοητείας.

Υδροχόος

Αν και γενικά δεν περνάς και την καλύτερη ευνοϊκή περίοδο της ζωής σου στα ερωτικά σου θα σε βοηθήσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή να βρεις τρόπους να εξηγήσεις το πώς και το γιατί μια σχέση δεν έχει τελειώσει. Έχεις και πάθος και επιχειρήματα, όλα είναι πιθανά.

Ιχθείς

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε βοηθάει να δεις τι να πεις και πώς να προσφέρεις πάλι την αγκαλιά σου σε ένα ταίρι που σε ενδιαφέρει πολύ. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί αλλά και άλλοι Ιχθείς πολύ εύκολα θα δεθούν πάλι μαζί σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-3-2017

Κριός Αν και υπάρχει μια εξαιρετική εύνοια σήμερα, με τον Άρη από τον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, και φυσικά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Κριός Η δυναμική του Άρη που είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης πάλι από το ζώδιό σου με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Αν και η Σελήνη σε δύσκολη σχέση με τον Ποσειδώνα κείθε πέρα στον μεταβλητό σταυρό θα στερήσει από την ημέρα την απαραίτητη για μια...