Τρόπος προσέγγισης κάθε ζωδίου

Τρόπος προσέγγισης κάθε ζωδίου
<p class="Standard">Κριός

Flirting-style: κατηγορηματικός και ανταγωνιστικός

Ως Κριός , το στυλ του φλερτ σας είναι κατά κύριο λόγο άμεσο, φλογερό και σέξι. Αν είστε Κριός το πρόσωπο που ψάχνετε για περιστασιακές συναντήσεις θα το βρείτε σε ένα άλλο Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Αν ψάχνετε για μακροχρόνια σχέση τα ιδανικά ζώδια είναι Κριός, είναι Δίδυμοι , Λέων , Τοξότης και Υδροχόος .

Ταύρος

Flirting-style: αισθησιακό και εξυπηρετικό. 

Ως Ταύρος , το στυλ του φλερτ είναι κατά κύριο λόγο φυσικό, μαγνητικό, και γλυκό. Αν είστε ένας Ταύρος που ψάχνει ένα πρόσωπο για περιστασιακές συναντήσεις βρείτε έναν Σκορπιό , Κριό , ή Παρθένο . Συμβατοί για μακροχρόνια σχέση είστε με τα ζώδια Αιγόκερως , Ζυγός , και Καρκίνος.

Δίδυμοι

Flirting-style: επικοινωνιακό και φανερό

Ως Δίδυμος , το στυλ του φλερτ είναι κυρίως πνευματικό, πνευματώδης, και με έκπληξεις. Εάν είστε Δίδυμοι το πρόσωπο που ψάχνετε για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε το σε ένα Λέοντα , Παρθένο ή Σκορπιό. Είστε συμβατοί για μακροχρόνια σχέση με ζώδια όπως Υδροχόο, Ζυγό και Κριό.

Καρκίνος

Flirting-style: συναισθηματικό και δελεαστικό

Ως Καρκίνο , το στυλ του φλερτ σας είναι κυρίως παραδοσιακό, χαρισματικό, και διασκεδαστικό. Αν είστε ένας Καρκίνος που ψάχνει για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε ένα Λέοντα , Ιχθείς , ή Αιγόκερω . Υπάρχει συμβατότητα για μακροχρόνια σχέση ζώδια όπως ο Ταύρος, ο Παρθένος, ή  ο Ιχθείς.

Λέων

Flirting-style: βασιλικό και δραματικό

Ως Λέων , το στυλ φλερτ είναι κατά κύριο λόγο ισχυρό, ελκυστικό, και εγωιστικό. Εάν είστε Λέων που ψάχνει για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε ένα Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό. Συμβατοί μαζί σας για μακροχρόνια σχέση είναι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός ή ο Κριός.

Παρθένος

Flirting-style: ντροπαλό και μυστηριώδες

Ως Παρθένος , στυλ φλερτ είναι κατά κύριο λόγο ανιδιοτελής και επιφυλάχθηκό. Εάν είστε Παρθένος που ψάχνει ένα συμβατό πρόσωπο για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε το σε έναν Υδροχόο, Δίδυμο, ή Σκορπιό. Συμβατοί για μακροχρόνια σχέση είναι μαζί σας τα ζώδια Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, ή Αιγόκερως.

Ζυγός

Flirting-style: ισορροπημένο και καλαίσθητο

Ως Ζυγός , το στυλ του φλερτ σας είναι κατά κύριο λόγο άμεσο, χαριτωμένο και ελκυστικό. Αν είστε Ζυγός που ψάχνει για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε έναν Ταύρο, Ζυγό, ή Κριό. Συμβατός για μακροχρόνια σχέση είναι με Δίδυμο, Λέων και Υδροχόος.

Σκορπιός

Flirting-style: έντονο και παραπλανητικό

Ως Σκορπιός , το στυλ φλερτ σας είναι κυρίως σεξουαλικό, παιχνιδιάρικο, και ισχυρό. Αν είστε ένας Σκορπιός που ψάχνει μία περιστασιακή συνάντηση, βρείτε Ταύρο, Τοξότη, ή Κριό. Συμβατός για μακροχρόνια σχέση είναι με Ιχθείς, Καρκίνο και Αιγόκερω.

Τοξότης

Flirting-style: αυθόρμητο και δεσμευτικό

Ως Τοξότης , το στυλ φλερτ σας είναι κατά κύριο λόγο ανέμελο, εξωφρενικό, και μαγνητικό.  Αν είστε ένας Τοξότης θέλει περιστασιακή συνάντηση, βρείτε έναν Τοξότη ή Σκορπιό. Αν θέλετε μακροχρόνια σχέση ιδανικός είναι Ζυγός, Δίδυμοι και Λέων.

Αιγόκερως

Flirting-style: αυθεντικό και μαγικό 

Ως Αιγόκερω , το στυλ φλερτ σας είναι κατά κύριο λόγο άμεσο, και ειλικρινής. Εάν είστε Αιγόκερως που ψάχνει για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε έναν Κριό, Καρκίνο, ή Ζυγό. Συμβατός για μακροχρόνια σχέση είναι με Ταύρο, Σκορπιό και Παρθένο.
 

Υδροχόος

Flirting-style: μοναδικό και με ηλεκτρισμό

Ως Υδροχόος , το στυλ φλερτ σας είναι κατά κύριο λόγο χαρισματικό, πνευματώδης και έξυπνο. Αν είστε ένας Υδροχόος που ψάχνει για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε έναν Σκορπιό, Ιχθείς, ή Λέων. Συμβατός για μακροχρόνια σχέση είναι με Δίδυμο, Ζυγό και Τοξότη.

Ιχθύες

Flirting-style: χαρισματικό και ευαίσθητο 

Ως Ιχθείς , το στυλ φλερτ σας είναι κυρίως μαγνητικό, μυστικιστικό και αισθησιακό. Αν είστε ένας Ιχθείς που ψάχνετε για περιστασιακή συνάντηση, βρείτε έναν Υδροχόο, Ταύρο, ή Ζυγό. Συμβατός για μακροχρόνια σχέση είναι με τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποιος είναι ο δικός σου Δεκανός;

Ποιος είναι ο δικός σου Δεκανός;

Ποιος είναι ο δικός σου Δεκανός;

Πολλές φορές αναφερόμαστε στους Δεκανούς των ζωδίων. Άλλες φορές γνωρίζουμε αυτή την κατηγοριοποίηση ως τα δεκαήμερα. Στην...

Η μαγική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η μαγική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η μαγική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

"Και πάνω απ 'όλα να παρακολουθήσετε με αστραφτερά μάτια ολόκληρο τον κόσμο γύρω σας, γιατί τα μεγαλύτερα μυστικά πάντα κρύβονται...

Το Συμβολικό Δωδεκαήμερο

Το Συμβολικό Δωδεκαήμερο

Το Συμβολικό Δωδεκαήμερο

Οι μέρες του εορταστικού Δωδεκαημέρου περνούν και πλησιάζουμε προς το τέλος του αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησε από την...

Η Χαμηλή Δόνηση των Ζωδίων

Η Χαμηλή Δόνηση των Ζωδίων

Η Χαμηλή Δόνηση των Ζωδίων

Τα πάντα στην αστρολογία έχουν υψηλή (θετική) και χαμηλή (αρνητική) δόνηση, η οποία αποτελεί μέρος τους και είναι ο λόγος που κάθε πτυχή...

Πανσεληνος και Ενεργεια!

Πανσεληνος και Ενεργεια!

Πανσεληνος και Ενεργεια!

Ποιος είναι ο τρόπος για να έχουμε βοήθεια από το φεγγάρι; Ο συμβολισμός του φεγγαριού μπορεί να μας οδηγήσει στο πότε πρέπει να ζητάμε...

Χειρομαντεια!

Χειρομαντεια!

Χειρομαντεια!

Θέλετε να ξέρετε το μέλλον σας; Προφανώς, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με την...