Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-2-2017
<p>Σαν λεπτός πάγος κάτω από το θερμό φως του Ήλιου θα είναι σήμερα συναισθηματική η ημέρα. Εξωτερικά θα έχουμε μια μάσκα αδιαφορίας, δώρο από το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη, ενώ εσωτερικά θα καίει ένα πάθος που για χάρη του θα θέλουμε να λιώσουμε. Και η επανασύνδεση θα είναι αυτήν την ημέρα βαθύς πόθος, αλλά δύσκολο έργο.

Κριός

Αν έχεις στο μυαλό σου μια επανασύνδεση η τέλεια στιγμή να την προσπαθήσεις είναι ανάμεσα στις 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι που θα υπάρχει μια τέλεια προσέγγιση του Άρη με το Μεσουράνημα, γεγονός που λύνει τα συναισθηματικά δεσμά.

Ταύρος

Είναι παράξενα τα πράγματα για σένα σήμερα, καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ήλιο αυξάνει τον εγωισμό. Η πολύπλοκη Αφροδίτη όμως, σε καλή σχέση με τον Βόρειο Δεσμό σου επιτρέπει να ενωθείς με κάποιον πάλι, αρκεί να είσαι απόλυτα βέβαιος/η ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν/η.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση του Ερμή με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς και μπορεί να σε βοηθήσει να γιατρέψεις παλιές πληγές στις σχέσεις σου. Έχεις εύνοια για να τα ξαναβρείς με Δίδυμο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύ.

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον καρμικό σου Υδροχόο με την Σελήνη από τον Ταύρο θα σε βυθίσει στην ανασφάλεια. Αν την ξεπεράσεις, κι αν ξεπεράσεις και μια τάση σου να βάζεις στο τραπέζι όλα τα θέματα μαζί, μπορείς να κάνεις μια επανένωση με Αιγόκερω, Σκορπιό, Δίδυμο ή Παρθένο.

Λέων

Η δύσκολη σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μόνον η επιφάνεια. Στο υπόστρωμα εργάζεται μια πολύ καλή σχέση του Ήλιου με τον Δία και τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει πως είτε καταφέρεις μια επανασύνδεση είτε όχι, θα νιώθεις πληρότητα. Έχεις καλούς οιωνούς για να τα ξαναβρείς με Τοξότες, Ζυγούς Κριούς, Υδροχόους.

Παρθένος

Υπάρχει ένα καλό συναισθηματικό κλίμα και νιώθεις ότι μπορείς να ασκήσεις την γοητεία σου για να φέρεις κοντά σου έναν άνθρωπο που σε νοιάζει. Το τρίγωνο Σελήνης/Ερμή θα σε βοηθήσει σήμερα να ενωθείς πάλι με Ταύρους και Καρκίνους, αλλά και Αιγόκερους.

Ζυγός

Η παντοδύναμη Αφροδίτη θέλει να καταλάβεις ότι δεν έχει νόημα να βρεθείς πάλι με κάποιον μόνον από εγωισμό. Από τους καρμικούς σου Ιχθείς σου βάζει γρίφους και πρέπει να σκεφτείς μήπως πρέπει να προχωρήσεις στην ερωτική σου ζωή παρακάτω, μη κοιτάζοντας το παρελθόν.

Σκορπιός

Η καλή σχέση του Πλούτωνα με την Σελήνη σου κάνει δώρο έναν άκρατο συναισθηματισμό που σε κάνει να μοιάζεις με υπόσχεση έρωτα! Ναι, υπάρχει εύνοια για μια επανασύνδεση σήμερα, ειδικά αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι Καρκίνος ή Ταύρος.  

Τοξότης

Δεν είναι η πιο καλή στιγμή της ερωτικής σου ζωής και το ξέρεις. Όμως η καλή σχέση του Δία με τον Ήλιο ανοίγει παράθυρα επικοινωνίας και συνεννόησης που ίσως και να καταλήξουν στην ποθητή επανένωση. Μεγάλη εύνοια αν σε ενδιαφέρει Υδροχόος, Ζυγός, Λέοντας.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι δεν είσαι και στην πιο δυνατή ερωτική σου περίοδο, καθώς νιώθεις κούραση και απογοήτευση, αν μαζέψεις τις δυνάμεις σου και συγκεντρωθείς, μπορείς να τολμήσεις να τα ξαναβρείς με κάποιο παλιό σου ταίρι. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει Σκορπιός ή Καρκίνος, ή Ταύρος, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Ταύρο αυξάνει τον εγωισμό σου και σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου. επειδή όμως τρέχει κι ένα πολύ θετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, τόλμα να κάνεις προσέγγιση σε έναν Κριό ή έναν Λέοντα.

Ιχθείς

Ο Χείρωνας σε καλή σχέση με την Αφροδίτη και τον Ερμή σου παράσχει όλα τα γιατρικά της ψυχής και του έρωτα. Θέλεις μια επανασύνδεση; Θα είναι πολύ πειστικός ο τρόπος σου και θα τα καταφέρεις. Θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο; Ξέρεις πώς να γιατρέψεις τον εαυτό σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Κριός Αν θέλεις να κλέψεις πάλι μια καρδιά που σου ανήκει δικαιωματικά, κάνε επίκληση στο συναίσθημα. Η Αφροδίτη από τα ζώδιό σου σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2017

Μια πάρα πολύ δυνατή σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό, αλλά ακόμα και το δύσκολο τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα από...