Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-2-2017
<p>Η αργυρή Σελήνη στον παθιασμένο Ταύρο σήμερα κάνει ένα εντυπωσιακό τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο, θυμίζοντάς του ότι δεν ανοιγόμαστε σε νέες αγκαλιές όταν έχουμε δώσει υποσχέσεις σε ανθρώπους… Αλλά και γενικά υπάρχει ένα τόσο πολύπλοκο ουράνιο σκηνικό. Που σχεδόν κάθε ζώδιο έχει και μια βοήθεια για το παιχνίδι του έρωτα.

Κριός

Η δυναμική του Ουρανού από το ζώδιό σου σε τέλεια σχέση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο σου ανοίγει τους. Σε ενδιαφέρουν άνθρωποι με αντισυμβατική συμπεριφορά, λίγο τρελοί και λίγο των άκρων. Προσανατολίσου σε φλερτ με Λέοντα και Υδροχόο, θα τα βρείτε πολύ.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου κάνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ήλιο από τον Υδροχόο, κάνει όμως τέλειες όψεις με τον Ερμή, τον Πλούτωνα και τον Χείρωνα, ανοίγοντας την οδό της αγάπης με Διδύμους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

Δίδυμοι

Η άψογη σχέση του Ερμή με τον Χείρωνα και την Σελήνη σε κάνει ξαφνικά να νιώθεις ένα κύμα συναισθημάτων που ούτε καν ήξερες ότι φωλιάζουν στην ψυχή σου. είσαι πολύ κοντά με Καρκίνους, Ιχθείς, Παρθένους και Ταύρους.

Καρκίνος

Αχ αυτή η Σελήνη, ποτέ δεν θα ελευθερωθείς Καρκίνε από τα πανέμορφα ασημένια δεσμά της. Η παράξενη επίδρασή της σήμερα σε απομακρύνει από Υδροχόους και Λέοντες, σε φέρνει όμως σε απόσταση φιλιού από Διδύμους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, Ιχθείς.

Λέων

Ο Ήλιος σου παίζει παιχνίδια σήμερα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς ότι καμιά φορά πονάς. Καθώς προσεγγίζει δύσκολα την Σελήνη σε απομακρύνει από ταύρους και Καρκίνους, ενώ η καλή του σχέση με τον Δία και τον Ουρανό σε σπρώχνει στον έρωτα ενός Τοξότη, ή Ζυγού, αλλά και ενός Υδροχόου ή Κριού.

Παρθένος

Ο πολύ συναισθηματικός σήμερα, λόγω των όψεών του, Ερμής, σε κάνει να νιώθεις καταιγίδα ερωτικών αναγκών. Και θέλεις αν τις καλύψεις άμεσα. Αν έχει κλέψει την καρδιά σου Δίδυμος, Ιχθείς, Καρκίνος ή Ταύρος έχεις μια βαθιά ερωτική και συναρπαστική ημέρα.  

Ζυγός

Και ο Δίας και η Αφροδίτη αναδεύουν για τα καλά την ψυχή σου. κάποιοι άνθρωποι που τους είχες μεγάλη ανάγκη ξεθωριάζουν από το πεδίο σου και θέλεις να πέσεις πάλι στα βαθιά του έρωτα, όχι στις ασφαλείς ακτές. Μεγάλη εύνοια για να επικοινωνήσεις με Τοξότες, Κριούς, Λέοντες αλλά και Ιχθείς.

Σκορπιός

Ο δυναμισμός του Πλούτωνα και η καταλυτική επίδραση της Σελήνης σου ξυπνούν συναισθήματα και σε αναγκάζουν να παραδεχτείς ότι ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι, αλλά ακόμα και αν είναι δεν σε νοιάζει να κερδίσεις αλλά να παίξεις μέχρι τα άκρα. Σε έλκουν Ταύροι, Ιχθείς και Καρκίνοι.

Τοξότης

Ο Δίας αρχίζει την θετική του προσέγγιση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο αλλά και τον Ουρανό από τον Κριό και όλα αλλάζουν στον έρωτα, με θετικό τρόπο. Είσαι σε μια πολύ καλή επαφή με Υδροχόους, Λέοντες, Ζυγούς και Κριούς.

Αιγόκερως

Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να κολλάς σε ανθρώπους και ερωτικά μοτίβα του παρελθόντος και αυτό είναι καλό. Η καλή σχέση του Ερμή από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Ταύρο σου χαρίζει συναισθηματικό πλούτο και σε φέρνει κοντά σε Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους, Καρκίνους.

Υδροχόος

Ο Ήλιος από το ζώδιό σου κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη από τον ταύρο και σε γεμίζει υποψίες και ανασφάλειες, την ίδια στιγμή που σε σπρώχνει να δεις μια φιλική σου σχέση με ερωτικό πρίσμα, με την καλή του σχέση με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Δία από τον Ζυγό.

Ιχθείς

Η Σελήνη στον φιλικό σου Ταύρο σε πολύ καλή σχέση με τον Χείρωνα από το ζώδιό σου σε γεμίζει με σχεδόν ιαματικές ψυχικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις σε βοηθάνε να θεραπεύσεις ερωτικά τραύματα και δικά σου και των άλλων. Πολύ εύκολα σήμερα κατακτάς κάποιο πληγωμένο άτομο και γίνεσαι η αγάπη της ζωής του. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Κριός Η μεγάλη εύνοια που προκύπτει από τις καλές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου και του Άρη από τον Ταύρο σε κάνει να έχεις μια σχεδόν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...